Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Garanteret levering inden jul ved bestillinger foretaget inden den 18.12.2019 kl. 16*

Zoot

42 Produkter
ZOOT
Zoot

Zoot – Triatlonudstyr fra Hawaii

Zoot har sine rødder hvor enhver triatlet ønsker at sætte sine fødder. Mærket er grundlagt i 1983 i Kona, Hawaii - stedet for den legendariske Ironman Triathlon. I over 30 år har Zoot fokuseret på højtydende beklædning, løbesko, våddragter og tilbehør til at udstyre udholdenhedsudøvere fra start til slut, fra top til tå.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Zoot shopping online

Zoot: Fra Hawaii til hele verden

Zoot startede i 1983 i Kona, Hawaii. Motionstøjfirmaet tog sine første skridt, da grundlæggeren Christel Nylin opdagede, hvordan hun kunne være med til at forbedre forholdene for deltagerne i Ironman Triathlon World Championships. I mange år beskæftigede Zoot sig med at lette livet for deltagerne af den ekstremt hårde konkurrence ved at skabe multifunktionelle beklædningsgenstande, der gjorde det muligt for triatleterne at lade være med at skifte tøj i løbet af konkurrencen. I 1996 flyttede firmaet til det kontinentale USA, og siden da har man bestræbt på ikke bare at gøre triatleter glade, men at hjælpe motionister verden over til en mere behagelig træningsoplevelse.

Ironman nøjes ikke

Hos Zoot stræber de efter høj komfort og funktionalitet, så der ikke skal spildes kræfter på unødvendigt tøj. Den går nemlig ikke i en Ironman konkurrence. For Zoot handler løbetøj om god præstation, og det findes i deres løbejakker. Jakkerne er både vind og vandtætte, og de hjælper med at holde kroppen afkølet igennem strategisk placerede ventilationshuller på ryggen. Jakkerne er produceret i mikrofiber, så man kan være sikker på, at de både er lette og modstandsdygtige. På den måde kan man bruge dem igen og igen og igen. Ligeså vigtigt er bukser til løb, som findes til både damer og herrer. Løbebukser kan være lange eller korte så længe de ikke skaber for meget vindmodstand. Løbebukser fra Zoot er hydrofobiske, så sved transporteres væk fra kroppen i stedet for at hobe sig op. Der er integrerede lommer til husnøglen i både korte og lange løbebukser. Både jakker og bukser kommer udrustet med reflekser, så man er sikker i trafikken. T-shirts designet til at løbe i har de også, og de er naturligvis også trafiksikre. Derudover er de lavet i 100% polyester Ethermesh, som sikrer at stoffet tørrer hurtigt, i mens det er i brug og efter løbeturen. Og indsyet i nakken er et bånd, der fanger sved så det fordamper ekstra hurtigt. En løbetur i den bagende sol behøver ikke betyde, at man skal føle sig våd og klam. Visse løbebukser og T-shirts tilbyder også beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Beskyttelsen varier fra produkt til produkt mellem en SPF faktor på 30 og 50. Det er jo sjældent rart at tage solcreme på under tøjet, og på denne måde slipper man. Hovedbeklædning må man heller ikke glemme. Zoots løbehuer kommer med UltraCell AC teknologi. Det betyder i grunden, at der sidder i bånd rundt om panden, der reagerer på sved. Reaktionen skaber en kølende effekt, der kan hjælpe med at nedsætte temperaturen i panden med op til 3 grader. Kasketter til løb fås også, og fremstilles i 85 %Coolmax polyester net og 15 %Coolmax frotté. Blandingen betyder, at kasketten ventilerer hovedbunden samtidig med, at den skærmer for solens stråler.

Også plads til sjove farver

Løbesko fra Zoot skal leve op til professionelle standarder, men de udtrykker også, at alting bunder i en følelse af, at man skal more sig. At dyrke motion gør man for sin egen skyld, og fordi det er fornøjeligt. Skoene har klare farver i store blokke. F.eks. kan hele gummisålen være farvet gul, mens resten af skoen er blå og reflekterede sølv. Så har man både en sjov, men også sikker sko. Klare farver er nemlig med til at sikre, at den daglige motionist, der løber før eller efter arbejde i mens det stadig er mørkt, ikke kommer til skade i trafikken. Zoot sko kommer også med ’QuickLace’, hvilket betyder, at de kun skal snøres ind en enkelt gang, hvor efter de altid passer den fod, de tilhører. ’Bare-Fit’ sko kan man bruge helt uden sokker og uden risiko for vabler eller ømme fødder, og fordi skoene ikke optager fodsved, kommer de heller ikke til at lugte.Zoot kalder det ’TriDry’ teknologi, og er baseret på en idé om, at vand i sko tynger, når man skal løbe, og derfor er det bedst, hvis skoen slet ikke optager sveden til at starte med. Zoot Online Shop Her er et udvalg af hvad Zoot byder på:
  • Ultra Race 3.0 Løbesko konkurrence
  • UltraXOTherm Run Løbejakke Damer
  • Performance Ventilator Hovedbeklædning
  • Performance 6"" Løbebukser Herrer
  • Performance CompressRX THERMOmegaheat+ Løbebukser Damer
Dette er kun et lille udvalg af Zoots produkter. Der er helt sikkert noget som passer til den måde, du foretrækker at udøve sport på.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes