Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Zoot

62 Produkter
ZOOT
Zoot

Zoot – Triatlonudstyr fra Hawaii

Zoot har sine rødder hvor enhver triatlet ønsker at sætte sine fødder. Mærket er grundlagt i 1983 i Kona, Hawaii - stedet for den legendariske Ironman Triathlon. I over 30 år har Zoot fokuseret på højtydende beklædning, løbesko, våddragter og tilbehør til at udstyre udholdenhedsudøvere fra start til slut, fra top til tå.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Triatlontøj fra Zoot

Som triatlonudøver er det ikke kun formen, der skal opbygges og holdes ved lige. Outfittet har en lige så stor betydning. Heldigvis findes Zoot, så du kan blive klædt på til den hårde konkurrencedisciplin, hvor din træning og forberedelse for alvor skal stå sin prøve. Mærket startede op på Hawaii i 1983 – øen, hvor det berømte ironman-verdensmesterskab afholdes hvert år. Grundlæggeren, Christal Nylin, er selv en ihærdig sportskvinde, og hun var ikke tilfreds med det sportstøj, der dengang var tilgængeligt. Hun savnede mere funktionalitet. Derfor blev Zoot stiftet til fordel for hende selv og alle andre sportsudøvere. I dag tilbydes mærket også hos Bikester, så du kan træne eller deltage i et triatlon, eller andre konkurrencer med styr på tøjet. Nylin har formået at starte i det små på innovativ vis ved at kombinere forskellige elementer med hinanden. Hun startede bl.a. med at sy puder og polstring ind i bagdelen på løbeshorts. Hun eksperimenterede også med svømmetøj samt med triatlontøj i todelte designs.Zoot LTD Hovedformålet var at skifte tungt og klistrende bomuld ud med mere elastiske materialer, og derfor kan du nyde godt af sportstøj i perfekte pasformer og med masser af fri bevægelighed.

Sprudlende Zoot leverer varen

Hos Zoot er det lykkedes at finde opskriften på lækkert triatlontøj, til disciplinerne svømning, cykling og løb. Du finder tøj til de enkelte discipliner, men også hybride designs, der kan bruges til det hele. Innovation er mærkets nøgleord og ved at samarbejde med atleter fra alle niveauer skabes de mest gennemtestede items. En topmoderne vindtunnel samt andet avanceret udstyr hjælper også med at skabe det mest konkurrencedygtige tøj. Bl.a. har en gennemanalysering af golfboldes overflade ført til muligheden for at kopiere det bølgede look, så der skabes aerodynamik. Premium-materialer fra Italien er desuden med til at gøre tøjet holdbart og komfortabelt. Kompression og åndbarhed er nogle af nøgleordene, når der designes cykeltøj og løbetøj, mens opdrift og fremdrift er nøgleordene ved svømmetøjet. Alt det innovative og tekniske er på plads hos Zoot og det samme er tøjets udseende. Mærkets ophav ses tydeligt på mønstre og prints, der oser af eksotiske udtryk med palmeblade, vulkaner og stærke farver. Det er noget, som også passer til en energisk og sporty livsstil med svømning, cykling og løb som omdrejningspunkter. Ud over beklædning byder mærket også på tilbehør og udstyr, som eksempelvis race belts eller rygsække, så du bliver klar til træning og konkurrencer med alt det nødvendige i garderoben.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes