Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Der kan i øjeblikket forekomme begrænsninger i forbindelse med reparationer og reklamationer. Vi arbejder på højtryk med igen at kunne tilbyde dig disse tjenester som normalt.
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Zone3 Aquaflo Plus Triatlondragt Herrer, sort/rød

ID: 855016

Bestil med standard levering senest den 17. december, og vi vil gøre vores bedste for at få dine pakker frem til jul.

Vejl. udsalgspris 959 DKK
409 DKK
- 57 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

 • Vælg Størrelse
 • Vælg Størrelse
  Størrelsesinformation:
  Normal i størrelsen
  Pasform:
  Smal
  S udsolgt online
  M udsolgt online
  L udsolgt online
  XL udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Beskrivelse af

Zone3 Aquaflo Plus Triatlondragt Herrer, sort/rød (black/grey/red)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

En af de bedst vurderede Tri-dragter på markedet er nu bedre end nogensinde. Dragten er designet til at sikre hastighed i alle tre discipliner samt optimal komfort og temperaturkontrol. Den er fremstillet af førsteklasses materialer, og panelernes design er blevet udviklet gennem tusindvis af testsessioner for at sikre et af de bedst tilpassede produkter på markedet.

Aquaflo
Aquaflo er et hurtigt og behageligt stof. Den er designet til at give et lavt trækniveau takket være den vandafvisende PTFE-belægning. Du vil bemærke, at når stoffet får vandstænk, vil det perle op og løbe direkte af dragten. Denne hydrodynamiske effekt maksimeres under svømningen og hjælper til at opnå hurtigere tider. Det betyder også, at der absorberes mindre vand, hvilket gør dragten lettere og hurtigere at tørre, når den er på cyklen. Dragten er lavet af Xtra-Life Lycra, som sikrer god formfastholdelse og komfort under hele løbet. Hoveddelen af denne serie er fremstillet i sort eller marineblå farve for at sikre beskedenhed og overlegen dækning.

Balanceret kompression
Balanceret kompression er sikret gennem benene takket være en omhyggeligt designet panelform og Aquaflo-stoffets høje denier-værdi. Dette forbedrer muskelstøtten og hjælper med at øge blodgennemstrømningen væk fra benene, hvilket reducerer mængden af ophobning af mælkesyre og hjælper med at forbedre din udholdenhed og udholdenhed.

Airflo
Airflo er designet til optimal temperaturkontrol ved at lade fugt let fordampe fra huden og hjælpe med at holde kroppen kølig eller varm afhængigt af forholdene. Den bløde overflade føles ekstremt behagelig mod huden, og mønsteret med øjer hjælper også stoffet med at tørre hurtigt efter svømningen.

Revolution-X
Revolution-X er den nyeste generation af teknisk stof fremstillet i Italien og anvendes på rygpanelerne. Materialet er meget let, har 360o stretch og er ekstremt åndbart.

Tri-lite pude
En afprøvet og testet løbsspecifik triatlonpude, der giver en pasform og komfort, som ikke ligner nogen anden på markedet. Minimerer vandabsorptionen og giver beskyttelse under cyklingen uden at hindre din svømning eller løbetur. Der er også nye fine syninger for at reducere irritation yderligere. Denne pude har været brugt siden 2015, og anmeldelserne har været fantastiske.

Nyt lommedesign
To omhyggeligt placerede lommer på hvert sidepanel af dragten, så du nemt kan få adgang til ernæringsprodukter eller andet tilbehør til løbet.

UFO-benklamper i silikone
Nyudviklede benklamper kombinerer et blødt elastisk materiale med indvendig og udvendig silikone. Disse gribere er syet fast i bunden af benmaterialet i stedet for indeni for at skabe en mere behagelig pasform og gør et fantastisk stykke arbejde for at forhindre enhver bevægelse under cyklingen og løbeturen.

Elastisk teknologi og binding
Elastisk teknologi og elastik giver en god pasform uden ubehag omkring arme og nakke. Der er også en ny sømkonstruktion for at undgå skrammer under armen.

Stilfulde flade, fastlåste syninger
Designet med henblik på maksimal styrke og minimal ubehag mod huden.

Lynlås
Halvautomatisk lynlås foran giver ekstra ventilation under cyklingen eller løbeturen.

Total beskyttelse af lynlåsen
Der anvendes bløde stoffer til at dække indersiden af lynlåsen, og dette kombineres med et "fold over"-overtræk for at minimere ubehag fra lynlåsen på brystet.

En afprøvet og testet dragt til alle triatleter på alle niveauer. Hurtig, komfortabel og til en god pris. Hvis du skal længere end til Sprint eller Olympic, kan det også være værd at kigge på vores Lava-serie.

Vis alle modeller fra Zone3 Aquaflo-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Triathlon
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Type:
Tri Suit
Anvendelse:
Konkurrence, træning
Sæson:
Forår/sommer
Udstyr
Lynlås:
1/3 Front
Lommer:
2 baglommer
Øverste del
Armlængde:
Uden ærmer
Dragt / bukser
Benlængde:
Kort
Sædepolstret:
Tri-lite pude
Materiale
Materiale:
80% polyamid, 20% elastan
søm:
flatlock-/fladsøm
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Smal
Modelår
2023
Produktnummer
855016

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Zone3 Aquaflo Plus Triatlondragt Herrer, sort/rød sort/rød
Edwin
Hr
Oversat fra Hollandsk Til originalen
God værdi for pengene og passer som forventet
07.01.2021