Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

ZIPP VUKA

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Zipp Alumina Evo 110 Barends 360 mm, sort
Zipp Alumina Evo 110 Barends 360 mm, sort
Zipp
Alumina Evo 110 Barends 360 mm, sort
Vejl. udsalgspris 519 DKK 239 DKK
- 53 %
UDSALG
Zipp End stopper til Vuka Extensions
Zipp End stopper til Vuka Extensions
Zipp
End stopper til Vuka Extensions
Vejl. udsalgspris 52 DKK 19 DKK
Hurtig levering
- 63 %
UDSALG
Zipp Vuka Stealth Forlænger, sort
Zipp Vuka Stealth Forlænger, sort
Zipp
Vuka Stealth Forlænger, sort
Vejl. udsalgspris 289 DKK 89 DKK
Hurtig levering
- 69 %
UDSALG
Zipp Vuka Clip Styrklemmer 5mm, sort
Zipp Vuka Clip Styrklemmer 5mm, sort
Zipp
Vuka Clip Styrklemmer 5mm, sort
Vejl. udsalgspris 219 DKK 79 DKK
Hurtig levering
- 63 %
UDSALG

Skabt af ingeniører, drevet af passion for cykelsporten

ZiPP er nok bedst kendt for at designe og producere cykelhjul i kulfiber til landevejscykling, triatlons, track racing og MTB. Men de har meget mere end det. Med et bredt udvalg af cykelstyr, frempinde, sadler, hjul, tasker og meget mere får du ekspertudstyr til overkommelige priser. ZIPP VukaZiPP blev skabt i 1988 af ingeniøren Leigh Sargent og gik i 2007 sammen med det verdenskendte SRAM. Denne fusion er måske årtiets match, som ikke bare giver begge producenter dobbelt op på ekspertviden, men deres samarbejde har gjort deres test faciliteter til nogle af verdens bedste.

Fokus på fart, stabilitet og mobilitiet

Det hele begyndte med et skive-hjulsæt designet til at slå selv de mest imponerende rekorder. Siden da er det blevet til adskillige serier, der er blevet brugt ved nogle af verdens sværeste løb. ZIPP VUKA er kulminationen af mange års erfaring og ekspertise indenfor tidskørsler og optimal aerodynamik. Serien består af deres revolutionerende AERO-styr og cykelkomponenter. Denne serie er et nyt design af ZIPP AERO, og alle os her hos Bikester er fuldstændigt vilde med, hvor godt det føles i brug. Cykelstyret er en integreret Aero-bar, så du nemt kan tilpasse det dine unikke bevægelser. Det er stift, justerbart, strømlinet og passer stadig ind under UCI's 3:1 ratio.

Til triatleten og cykelnørden, som vil tage deres performance til næste niveau

ZIPP VUKA er en af de mest ergonomiske serier, vi længe har set. Det er tydeligt, at det er skabt af eksperter med mange års erfaring i sadlen. I denne serie får du også VukaClip, der er et revolutionerende low mount-styr, der er specialdesignet til triatleter. Det er nemt at justere og vejer utroligt lidt, hvilket gør dig hurtiger og mere effektiv i din tidskørsel eller triatlon. Det tilbydes med både over- og undermontering, så du nemt kan justere din optimale position. Med tilpassede extension bars, er det endnu nemmere for dig at justere din position, så du kan nyde ultimativ komfort og en stressfri kropsposition. Hele denne serie er designet på baggrund af data indsamlet fra tusinder af sessioner med både fritidsryttere og professionelle ryttere. Det er denne ekspertviden, som gør, at serien føles fuldstændig uovertruffen. Det er i detaljerne, at forskellen ligger, hvilket er årsagen til at cykelstyrrene i denne serie giver håndleddet en vinklet position, som igen giver optimal komfort, maksimal aerodynamik og den perfekte kropsstilling, så den kan præstere bedre og længere.