Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

202 NSW Forhjul 28" 12x100mm Disc CL Tubeless, sort

ID: 1226835

- 1.450 DKK
9.669 DKK
8.219 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

Zipp 202 NSW Forhjul 28" 12x100mm Disc CL Tubeless, sort

Zipps 202 NSW Tubeless Disc-brake-hjulsæt med slidstærke hjulpakker har masser af ydeevne i et let og smidigt hjulsæt. Dette hjul flyver op ad de hårdeste stigninger, sparer tid på nedkørsler og håndterer smidigt på asfalten. Zipps Sawtooth-dimple-design med huller i ABLC-savtænder giver aero ydeevne og strækker sig til fælgens kant. 202 NSW Tubeless Disc-brake er optimeret til brede dæk med lavere dæktryk for at opfylde de moderne rytters behov for ydeevne, når de søger lav rullemodstand og høj eftergivelighed. Med en indvendig bredde på 21 mm er hjulsættet velegnet til ujævne veje og testes hurtigst med et 28 mm dæk i de fleste vindretninger.

ImPress
Grafikken med påtryk giver ikke kun værdifulde vægtbesparelser, men muliggør også en unik og holdbar anvendelse af de fire bogstaver, der er mest frygtet af konkurrenterne i cykelløb: Z-I-P-P-P.

ABLC Sawtooth
zipps Sawtooth dimple-design består af 12 knuder, der er specifikt timet til at starte aerodynamisk skæring med en hastighed på 50 Hz ved en rytterhastighed på 20 mph. Sawtooth opnår dette ved at fremkalde små hvirvler, der udgydes med en lav størrelse, men med en højere egenfrekvens, hvilket mindsker den laminære bobleeffekt på den aerodynamisk afskærmede side af fælgens profil for yderligere at reducere den høje gribemodstand og forbedre stabiliteten i sidevind.

Zipp Cogniton nav
De nye Cognition Straightpull-nav, der er fremstillet af højstyrke Z310.9, er ekstremt lette og tilbyder en ny teknologi til friløbskroppe. De schweiziske rustfri stållejer er de mest præcise i hele branchen. Specielt udviklede navhuse fordeler også belastningen fra egerne mere jævnt over en større overflade for at forhindre torsion i lejeområdet. Resultatet er mindre modstand og større holdbarhed. 17 mm navakslerne er ekstremt stive. Selve navet er fræset ved hjælp af moderne EDM-teknologi, så 50 procent hårdere materialer kan bearbejdes 20 gange mere præcist. Cogniton navserien med Straightpull eger giver en endnu højere lateral stivhed.

Detaljer

  • Maksimalt dæktryk 100 psi
  • Maksimal vægt for rytteren 113 kg
Vis alle modeller fra ZIPP 202-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance
Vigtigste oplysninger
Version: Forhjul
Akselsystem
Forhjul 12x100
Akselstandard
Stikakse
Fælge
Materiale: CarbonDesign: Hollow chamberProfilhøjde: medium (30 - 50 mm)Højde: 32dæktype: Trådkantsdæk/ClincherBremsesystem: SkivebremseTubeless-egnet: jaindvendig bredde: 21 mmStørrelse (i tommer): 28 tommer
Fornav
Installationsbredde (mm): 100 mmAksediameter - foran (mm): 12 mm mmAntal eger: 24Type: KognitionEgenskaber: lukket, Til stikakse
Eger
Design: Eger: CX-Ray / brystvorte: Sapim Secure-LocLacing: 2 x krydset
Forhjul
konstrueret til Bremsetype: Center Lock-skivebremserVægt: 705 g
Baghjul
konstrueret til Bremsetype: ---
Leveringsomfang
Leveringsomfang: Centerlock-låsering, slangeløs ventil, ventilnøgle, slangeløs fælgbånd
Modelår
2021
Produktnummer
1226835

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.