Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

Zimtstern

55 Produkter
Zimtstern

Zimtstern - MADE FOR FRIENDS

Det scweiziske firma Zimtstern blev grundlagt i 1995 og har siden voksede sig fra et garageprojekt til en af de mest innovative producenter af cykeltøj. De forskellige pasforme og det usædvanlige design har gjort mærket yderst populært blandt cykelfans. Det hele startede med snowboardtøj, men i dag består Zimtsterns sortiment af både mountainbike-, freeride- og downhilltøj af højeste kvalitet. Cykeltøjet til kvinder og mænd er præget af gennemtænkte cuts, design og kvalitetsstoffer. Virksomhedens hovedkvarter i de schweiziske bjerge giver Zimtstern mulighed for selv at teste produkterne.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Schweizisk garageprodukt

Zimtstern begyndte oprindeligt som et lille gør-det-selv projekt med to schweiziske snowboardentusiaster, men har siden udviklet sig til et verdensomspændende mærke, der ikke kun er til snowboardere og skifolk, men også til cykelfolket, samt almindelig streetwear og tilbehør til hverdagsbrug. Zimtstern TSM InversoZimtstern er i dag kendetegnet ved at udvikle innovative og funktionelle produkter, som den dag i dag designes og udvikles af et ungt hold i nærheden af de bjerge, det hele begyndte omkring. Nærheden til naturen har også medvirket til, at denne naturligvis spiller en stor rolle i udviklingen af nye produkter. Derfor er produkterne fremstillet af materialer, som belaster miljøet mindst muligt og ikke udtømmer vores begrænsede naturlige ressourcer. Man tilrettelægger også produktionen, så man stadigt sikrer produkternes høje kvalitet holdes.

Farverigt og praktisk

Bikester kan tilbyde en række smarte og praktiske cykeltrøjer, cykelstrømper og cykelbukser fra Zimtstern til både herrer og damer, som er både behagelige og samtidig effektive til at lade din krop ånde, når du træder til. Vi har samtidig valgt også at føre en del flotte og lækre T-shirts i gode snit og pasformer – ligeledes både til herrer og damer. Så vi tilbyder et bredt udvalg af relevante produkter. Og som omtalt er de fremstillet, så de ikke bare er lækre og praktiske, men også så miljøet også skånes mest muligt. Med andre ord: Du kan have det behageligt, se godt ud og samtidig køre ude i naturen med den bedste mulige samvittighed. Synes du ikke lige, at du kan sammensætte det perfekte sæt fra Zimtstern, så kan du naturligvis kombinere med at vores mange andre brands.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes