Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Ziener

64 Produkter
Ziener

ZIENER - Handsker & cykeltøj

Sportsøj fra Ziener bliver ved med at imponere hver sæson. Virksomheden blev grundlagt i 1946 af Franz Ziener. Iværksætteren åbnede dengang en lille handskefabrik i en tysk landsby og hurtigt spredte ordet sig om handskernes fremragende kvalitet og funktionalitet. I mellemtiden har virksomheden været drevet af en tre generationer og tilbyder nu ikke kun cykel- og vinterhandsker, men også cykeltøj. I over 66 år har Ziener stået for sofistikeret tøj af høj kvalitet til vinter- og cykelsport. Kun de bedste materialer anvendes og forarbejdes på fabrikken i Tyskland.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Fra handsker til så meget mere

Ziener begyndte oprindeligt som en lille virksomhed, der fremstillede læderhandsker til børn. Ziener CardoSiden har virksomheden gennem tre generationer af Zieners udviklet sig fra ikke bare at fremstille handsker til ski- og cykelfolket, men til også at have en hel serie af tøj til både sports- og fritidsbrug. Hos Ziener arbejder man på at sikre ordentlige forhold omkring produktionen for både medarbejdere og miljøet. Således har man siden april 2017 arbejdet med en serie etiske regler, som skal sikre rimelige og trygge forhold for alle medarbejdere, som er indblandet i fremstillingen af Zieners produkter. I 2017 begyndte man også at benytte econyl til en del af sine produkter. Econyl er et helt særligt produkt, der er fremstillet af genudvundet plastik fra for eksempel gamle fiskenet eller gulvtæpper eller rester fra industriproduktion og industrielt plastaffald. På denne måde medvirker man til at nedbringe mængden af plastikaffald samt udledningen af CO2.

Udvalgte produkter

Hos Bikester har vi naturligvis valgt at fokusere på trøjer og bukser til den aktive cykelentusiast fra Ziener. Både herrer og damer finder her praktisk og effektiv påklædning, som passer både til det måske lidt kølige vejr, vi har meget af på vores breddegrader, men også de kortærmede til varme dage eller sydlige himmelstrøg og over til de helt ærmefrie. Farverne er primært holdt friske og lyse, som i reglen enkelt kan kombineres med hinanden eller med produkter fra andre af de ledende mærker, som Bikester fører. Tag et kig her, og se om ikke Bikester og Ziener har et bud på lige det, du står og mangler.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes