Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Y by Nordisk

48 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Y by Nordisc
Y by Nordisk

Y fra Nordisk - Pålidelig kvalitet ned med komfort

Den slående røde Y har stået for premium udstyr med premium ned i årtier. Efter mange års vellykket samarbejde er Yeti nu blevet Y fra Nordisk. På denne måde er knowhow og erfaring fra udendørs mærker samlet under Nordisk paraply. Mærket stoler fortsat på den gennemprøvede kvalitet af den eksklusive Crystal Down Down.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Isolation og varme i perfekt forening

Er du bange for den afskyelige snemand? Så skal du blot pakke dig ned i en sovepose fra Yeti! Nej, spøg til side. Dette tyske mærke har nemlig ikke noget med dette ukendte væsen at gøre – og så alligevel. Firmaets signatur er dun af højeste kvalitet, og dermed kan du også pakke dig varmt og blødt ind i selv de koldeste sæsoner. Det er især mærkets soveposer, der har skabt stor interesse blandt cyklister, da kvaliteten er så høj og pålidelig, at man får lyst til at sove i sin egen lille ‘hule’ meget oftere end blot på cykelferien. Det kan man også sagtens gøre, for mærket er beregnet til outdoor-aktiviteter af enhver art. Så du vil få masser af glæde af dit nye produkt.

Nylon og dun kan noget særligt

Hvad gør man som menneske, når man skal opholde sig udendørs i alle typer af årstider? Yeti Gecco 250Jo, man tager naturligvis dun fra gæs, der kan holde varmen i lave minusgrader, og propper det i en nylonpose. Det lyder simpelt, men hos Yeti ligger der naturligvis mange års udvikling og innovation bag processerne, så du altid trygt kan pakke dig ind i en af de luksuriøse soveposer. Her udvælges kun det mest isolerende, holdbare og eksklusive dun, som naturligvis anskaffes ud fra miljøbevidste og humanitære procedurer. Både bønder og dyr behandles med respekt og under ordentlige forhold. Og oveni hatten genbruger man så dun og fjer, så vi mennesker kan få glæde af den beskyttende effekt.

Når du vil sove lunt og trygt

Er du i gang med at arrangere en cykelferie? Står den på teltferie, camping, overnatning i det fri, hos venner og familie eller alt muligt andet? Så har du brug for en komfortabel og lækker sovepose. Mange folk vælger at investere i en billig model, som så lige så hurtig kan smides ud igen, da lynlåsen går i stykker, og soveposen ganske enkelt ikke varmer. Derfor er tendensen også skiftet, så man i stedet gør en lidt større investering, men så til gengæld får fuld valuta for pengene. Med udvalget fra Yeti ånder alt fred og idyl, så du kan få en skøn nattesøvn, uanset hvor du befinder dig.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes