Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Yamaha – Vær et med maskinen
Rytter og cykel bør være et – dette er filosofien, som altid har haft fokus hos Yamahas udviklingsafdeling. Målet er at undgå enhver form for disharmoni mellem køretøj og bruger. At indrette visionære ideer om mobilitet har altid været en del af Yamahas DNA.

Yamaha

8 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Yamaha Kabel til bagagebærerbatteri
Yamaha Kabel til bagagebærerbatteri
Yamaha
Kabel til bagagebærerbatteri
Vejl. udsalgspris 269 DKK 129 DKK
Hurtig levering
- 52 %
Yamaha LCD-X Skærmmontering
Yamaha LCD-X Skærmmontering
Yamaha
LCD-X Skærmmontering
Vejl. udsalgspris 259 DKK 119 DKK
Hurtig levering
- 54 %
Yamaha PW X945/X943 Dæksel til drivenhed
Yamaha PW X945/X943 Dæksel til drivenhed
Yamaha
PW X945/X943 Dæksel til drivenhed
Vejl. udsalgspris 119 DKK 69 DKK
- 42 %
Yamaha Kædehjulsmøtrik med kædebeskyttelsesring, sort
Yamaha Kædehjulsmøtrik med kædebeskyttelsesring, sort sort
Yamaha
Kædehjulsmøtrik med kædebeskyttelsesring, sort
Vejl. udsalgspris 22 DKK 9 DKK
Hurtig levering
- 59 %
Yamaha Klingebolte med kædebeskyttelsesring, sort
Yamaha Klingebolte med kædebeskyttelsesring, sort sort
Yamaha
Klingebolte med kædebeskyttelsesring, sort
Vejl. udsalgspris 44 DKK 19 DKK
- 56 %
Yamaha Låsering til PW-X
Yamaha Låsering til PW-X
Yamaha
Låsering til PW-X
Vejl. udsalgspris 104 DKK 49 DKK
Hurtig levering
- 52 %
Yamaha Dæksel til drivenhed PW/-SE/-X Venstre
Yamaha Dæksel til drivenhed PW/-SE/-X Venstre
Yamaha
Dæksel til drivenhed PW/-SE/-X Venstre
Vejl. udsalgspris 74 DKK 39 DKK
Hurtig levering
- 47 %
Yamaha Spændeskive til kædehjulsbolt, sølv
Yamaha Spændeskive til kædehjulsbolt, sølv sølv
Yamaha
Spændeskive til kædehjulsbolt, sølv
Vejl. udsalgspris 37 DKK 9 DKK
Hurtig levering
- 75 %

Masser af saft og kraft med Yamaha

Du har med sikkerhed hørt om Yamaha i flere henseender. Mange forbinder først og fremmest mærket med musikinstrumenter samt knallerter og motorcykler. Men dette internationale brand har været vidt omkring siden 1887. Møbler, harmonikaer, keyboards, trommer og meget andet har virksomheden specialiseret sig. I 1955 blev den første motorcykel produceret, men firmaets innovative tilgange stoppede ikke dér. I dag har man kastet sig over markedet for elcykler, der ligger helt i tråd med de mange års erfaring inden for design og fremstilling af forskellige typer motorer. Indtil videre holder man sig til kernekompetencerne i form af motordesign samt finmekanik, mens man overlader selve det udvendige designarbejde, fremstilling af stel og andet tilbehør, til de specialiserede cykelmærker. Det betyder samtidig, at du får det bedste fra flere verdener, da firmaerne hver især har fokus på deres egne spidskompetencer. Hos Yamaha er man godt stillet, for rødderne og hovedlokationen i Japan betyder masser af fremdrift og teknologi. Det er landet, hvor man er fan af den nyeste teknologi, og derfor er man også selv med til at udvikle den.

Yamaha bringer den digitale verden ind i en ny tidsalder

Det er ikke blot en varieret og samtidig specialiseret viden, som Yamaha besidder. Firmaets erfaring er nemlig guld værd, for man startede lang tid før mange andre med at udvikle tekniske løsninger.Yamaha Display Til X942 & X943 Keyboarddisplays, processorer, computersystemer, digitale mixere og meget andet er udviklet op gennem årene. Og det er netop noget, som har bragt mærket ind i branchen med elcykler. Man elsker at rode med digitale løsninger, som hjælper verden ind i en ny teknologisk tidsalder. Yamaha leverer blandt andet elcykelmotorer til flere forskellige internationale cykelmærker, som har valgt den pålidelige indmad fra dette specialistmærke. Dermed kan du med fordel investere i en ny, eldrevet cykel, velvidende om, at dette japanske mærke har sammensat alt det indvendige på den mest funktionsdygtige og holdbare måde. Det giver ganske enkelt ekstra fremdrift på cykelstierne, og dermed kan du spare på kræfterne, når det går løs med hjælpemotor.

Cykeludstyr fra Yamaha i sublim kvalitet

Yamahas erfaring er lig med den bedste kvalitet. Efter så mange år på markedet, er det blevet et sikkert valg blandt mange samarbejdspartnere og cyklister. Man får nemlig en gedigen kvalitet kombineret med tidens bedste og mest avancerede teknologi. Det er ikke blot selve motorerne, der vækker opsigt, for tilbehør og udstyr fra Yamaha er også i høj kvalitet. Ikke mindst de forskellige typer af lir og gadgets, som forbedrer oplevelserne på cykelstierne. Et af de nyeste skud på stammen er mærkets smarte displays, som kan monteres ved siden af håndtaget på styret, så du har skærmen lige ved hånden, når du cykler. Displayet giver ekstra meget værdi på cykelturen, da du dermed kan følge med i din gøren og laden på cyklen. På skærmen kan du nemlig holde øje med både fart, tid, gear samt flere andre målinger og oversigter. Kabler, displayholder og andet udstyr fra Yamaha finder du også her på Bikester, hvor vi har et stort sortiment af det populære mærke.