Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Xpedo: Pjattede med pedaler
Xpedo er vilde med pedaler, og de har beskæftiget sig med sådan i 30 år! Uanset, hvad du ruller, har Xpedo noget til dig - fra den der sprinter til den der pendler.

Xpedo

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • orange
  • sort
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Xpedo Traverse 9 Pedaler, sort
Xpedo Traverse 9 Pedaler, sort sort
Xpedo
Traverse 9 Pedaler, sort
Vejl. udsalgspris 779 DKK 489 DKK
Hurtig levering
- 37 %
Xpedo Traverse XCF04AC Pedaler, sort
Xpedo Traverse XCF04AC Pedaler, sort sort
Xpedo
Traverse XCF04AC Pedaler, sort
Vejl. udsalgspris 809 DKK 439 DKK
Hurtig levering
- 45 %
Xpedo Clipless Milo Pedaler, sort/orange
Xpedo Clipless Milo Pedaler, sort/orange sort/orange
Xpedo
Clipless Milo Pedaler, sort/orange
Vejl. udsalgspris 549 DKK 339 DKK
Hurtig levering
- 38 %
Xpedo Clipless Milo Pedaler, sort/sølv
Xpedo Clipless Milo Pedaler, sort/sølv sort/sølv
Xpedo
Clipless Milo Pedaler, sort/sølv
Vejl. udsalgspris 549 DKK 339 DKK
Hurtig levering
- 38 %
Xpedo Spike Pedal pin kit
Xpedo Spike Pedal pin kit
Xpedo
Spike Pedal pin kit
Vejl. udsalgspris 219 DKK 119 DKK
Hurtig levering
- 45 %

Xpedo pedaler har fokus på dine fødder

Inden for cykelbranchen er der opstået valgmuligheder som aldrig før. Det er et tag-selv-bord af mærker, modeller og prisklasser, så du kan med garanti få dine pedal-behov opfyldt. Ikke mindst takket være Xpedo, der er kendt for at være passioneret og innovativ. Placeringen i Californien giver mærket mulighed for at træne udendørs hele året rundt i samarbejde med professionelle cykelryttere inden for mange forskellige discipliner. Barren er placeret højt samtidig med, at man vil have alle typer af ryttere med på vognen. Derfor byder udvalget med pedaler fra Xpedo her på Bikester på mange forskellige pedaltyper. I mere end tre årtier har mærket designet og produceret cykelpedaler til stjerner på grus og asfalt. Både MTB- og landevejsryttere på højeste niveau nyder godt af pedalernes kvalitet, og har man brug for lidt luksus i hverdagen, er pedalerne også fantastiske at træde i på kortere ture. Dette californiske mærke har valgt at fokusere på cykelpedaler, så alle resurser sættes ind på ét specialprodukt. Xpedo Traverse 8 CRDet har gjort firmaet til nørder inden for branchen, og dermed er du sikret pedaler, hvor der for alvor er kræset for detaljerne.

Xpedo – pedal-passionerede eksperter!

Nutidens cyklister vil have kvalitet og valgmuligheder. Det er samtidig blevet moderne at sammensætte en cykel på individuel vis. Man vil gerne skille sig ud samt have holdbart udstyr, der kan klare presset, når det går løs i alle typer af terræner. Hos Xpedo byder man især på MTB-pedaler, men i sortimentet finder du også racepedaler og pedaler til citybikes, BMX og andre typer af cykler. De mere klassiske varianter består af de såkaldte platformpedaler med brede overflader, som især egner sig til komfortable hverdagsture. Klikpedaler er også blevet et kæmpe hit, da de sikrer bedre kontrol over pedalerne. Denne type af pedaler kræver specialsko med klamper under, som netop klikkes i pedalerne. De er med til at skabe et dynamisk flow samtidig med, at man også kan nyde godt af aerodynamiske effekter. Xpedo har om nogen formået at gøre pedaler til højeste prioritet takket være deres innovative designs, som gør det nemmere og mere behageligt at træde i pedalerne. Kvalitetshåndværk og sublime materialer sørger for holdbare pedaler i mange år frem. Selv når dine sko eller pedaler er våde, er du sikret et godt greb, så du undgår at fødderne glider af pedalerne. Det ses blandt andet på offroad-pedalerne med små tapper, der fungerer som modhager i alt slags vejr.