Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

XLC

333 Produkter
XLC

XLC: x-cellent Components

x-cellent Components - kort XLC - producerer cykeldele og tilbehør på et højt teknisk niveau. XLC produkter drager nytte af 100 års erfaring med at bygge cykler. Før et XLC produkt sendes på markedet, skal det bevise sit værd i flere hårde tests.

XLC komponenter
Sorter efter
 
Side 1 af
6

XLC har alt til din cykel

Når du leder efter noget til din cykel eller dig selv, spiller det ingen rolle hvad det end måtte være, hvis du vil have, at det skal bære mærket XLC. Dette mærke har nemlig alt til cyklen og cyklisten. Altså spiller det ingen rolle, om det er pedaler eller cykelbriller, som står på ønskelisten, for hos os på Bikester.dk kan du få begge dele plus meget andet fra XLC. Vi har over 150 produkter med dette mærke, og vi er stolte over at kunne tilbyde så mange produkter i høj kvalitet til dig som kunde.

Over hundrede år i branchen

XLC er i dag et stort internationalt firma, som har bygget sin ekspertise op gennem mange år med sin aktivitet indenfor cykelbranchen. Derfor kan du være sikker på, at du får et produkt som har gennemgået mange tests inden det slippes ud på markedet. Denne virksomhed lader ikke noget til tilfældighederne og er meget stolt over kvalitetsprodukterne. Aktuelt set sælges XLC’s produkter mest i de europæiske lande, men også på New Zealand og i USA. Selvom mærket XLC er et relativt nyt et, har de en stor og lang erfaring med at udvikle produkter indenfor branchen, hvilket har medført at de smarte og funktionelle produkter hurtigt er blevet populære verden over. XLC står for funktionalitet, mode, komfort og teknologi. Det er kodeord, som de altid formår at leve op til og indtil nu er lykkedes med. XLC Online Shop

Bredere udvalg skal man lede længe efter

Som nævnt tidligere, har XLC praktisk talt alt til din cykel og til dig som cyklist. Produkterne, som virksomheden tilbyder, er af både en høj kvalitet, et godt design og er tilgængelige til en meget god pris. Det er ikke hver dag, man finder et mærke, som lever op til alle disse kriterier, men XLC er et mærke, som definitivt gør. Er det tid til at skifte visse dele på cyklen, er der en god chance for, at XLC har dette. Derfor gør du ret i, at tjekke de varer ud, vi sælger i dette mærke her på Bikester.dk, for at se om der er noget, der passer. Skulle vi ikke have netop det ønskede produkt fra XLC, har vi måske noget i et andet mærke. Mulighederne er uendelige her hos os. For at du kan få en bedre idé om, hvilke produkter XLC fremstiller, kommer her nogle eksempler på typer af produkter, som kan findes i deres sortiment:
  • Cykelbriller
  • Cykelhjelme
  • Cykelbelysning
  • Bremsetillbehør
  • Cykelstyr
  • Cykelhåndtag
  • Cykelpedaler
De forskellige cykelbriller, som fås i dette mærke, gør cykelturen lettere, idet de beskytter mod både sol og vind. Eftersom de er lette og ergonomisk udformede, sidder de der, hvor de skal, hvilket indebærer, at du ikke behøver tænke på dem, mens du cykler. Denne type briller er lette at få til at passe med en hjelm, hvilket traditionelle solbriller oftest ikke er. Hjelme er et andet produkt, som XLC også fremstiller. Disse fås også i mange forskellige modeller og størrelser – selv til børn. Eftersom en cykel anvendes ofte, slides dens dele efter en tid. Noget, som altid skal fungere, er for eksempel bremserne. Derfor er det godt, hvis man kontrollerer at bremsebeslagene ikke er alt for slidte, inden man skal bruge cyklen. Disse slides nemlig ned relativt hurtigt og bør udskiftes med jævne mellemrum. Er bremsedelene noget, som du skal have, kan du finde sådan nogle til gode priser fra XLC. Eftersom du sikkert kommer til at skulle udskifte dem mere end én gang, er det måske en god idé at købe mere end et par, når du alligevel bestiller. Andre detaljer, som kan gøre en stor forskel, når det kommer til cykeloplevelsen, er styr og håndtag. Med et anderledes vinklet styr kan du få en helt anden cykeloplevelse, end du får med det, der findes på cyklen. Alt afhænger af hvordan du sidder og bevæger dig på cyklen. Måske kan et nyt styr gøre cyklingen mere bekvem. Eller det kan få dig op i en kropsholdning, som gør, at du får mere fart og kontrol over cyklen, afhængig af hvilket type styr og cykel, der er tale om. Selv håndtagene, som sidder i enderne på styret, kan gøre en stor forskel, når det gælder komforten på cyklen. Så vil du have en mere komfortabel cykeloplevelse, anbefaler vi at du tager et kig på håndtag og styr fra XLC. Uanset om du anvender en mountainbike, BMX eller landevejscykel, kan det være godt at tjekke pedalerne. XLC har pedaler til alle typer cykler, hvilket betyder, at du kan finde netop den type, som passer til den form for cykling, som du egner dig til. De rigtige pedaler medfører en bedre sikkerhed, jævnere fart og mere komfort, når du cykler.

Køb cykeldele fra XLC her på Bikester.dk

Os her på Bikester.dk har fyldt hylderne med smarte, funktionelle og prisværdige produkter fra XLC. Produkter, som vi er sikre på, at du kommer til at have glæde af, når du er ude og cykle. For at finde det, du leder efter, er det en god idé at kigge på produkterne under mærkekategorien, og så kan du skrive dit søgeord ind i ruden oppe til højre. Hvordan du end går til værks, for at finde det du søger, er vi sikre på, at du finder noget, som passer til dig og din cykel. Ved eventuelle spørgsmål er det en god idé, at kontakte vores kundeservice som står til din rådighed. Vi her på Bikester.dk hjælper dig mere end gerne med at finde, det du søger, og sørger for, at det leveres hjem til din dør snarest muligt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!