Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu

Tahiti SG-C02 Brille, blå

ID: 14430

169 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • blå
    • sølv
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Tilgængelig online
Hurtig levering inden 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse af

XLC Tahiti SG-C02 Brille, blå (blue/mirrored)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Tahiti-solbrillerne ser godt ud og beskytter samtidig øjnene med UV 400-beskyttelse. Dens soft-flex ramme tilpasser sig perfekt til hovedets form og giver sammen med de gummibelagte næsepuder en meget høj bærekomfort. Bahamas-brillerne er som standard udstyret med spejlede linser. Der medfølger klare og gule linser, som kan klikkes på stellet med en enkelt bevægelse. Det integrerede UV 400-beskyttelsessystem giver 100 % UV-beskyttelse.

Tahiti-brillerne leveres med en opbevaringspose af mikrofiber med snorlukning. Rammefarverne blå, rød og sølv er tilgængelige.

Teknologier
100 % UV-beskyttelse
XLC-linser med 100 % UV-beskyttelse er egnede til vejtrafik i henhold til europæisk standard 1836. XLC-linser fås i forskellige farver. Gule og orange briller er med til at forebygge ulykker takket være deres særligt gode kontrastopfattelse i overskyet vejr. Grå eller brune briller afspejler omgivelsernes farver mest naturligt. Desuden har graden af farvning ingen indflydelse på filtreringen af skadelige UV-stråler.
   
Gummibelagte næsepuder
XLC sportsbriller er udstyret med gummibeskyttede næsepuder. Næsepuderne er behageligt bløde og aflaster dermed trykket. Pudenes skridsikre materiale forhindrer også, at brillerne glider, når du sveder, og garanterer en høj grad af komfort.

Soft flex-ramme
Soft flex-rammer er fremstillet af elastisk, brudsikkert materiale og tilpasser sig derfor optimalt til den individuelle hovedform.

Udskiftelige linser:
Det anbefales at bruge specielle udskiftelige linser til ture i skyggefulde skove eller i skumringen. Disse er allerede inkluderet i de respektive XLC-briller. Gule og orange briller hjælper dig med at opfatte konturer bedre og forebygger dermed ulykker på grund af deres særligt gode kontrastopfattelse i overskyet vejr. Grå eller brune briller afspejler omgivelsernes farver mest naturligt og anbefales derfor under normale eller lyse lysforhold.

Specialfunktioner

Beskyttelsesniveau

Beskyttelsesindeks ifølge Standard EN1938 0 - Til overskyede dage er linsen farveløs 1 - Egnet til svagt sollys gennem en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser til normalt sollys 3 - Stærkt sollys (alpe- og havmiljø), ofte mørke linser 4 - Høj Alpe- og havmiljø. Meget mørke linser, ikke egnet til kørsel!

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Hverdag, Pendling, Rejse, Trekking, Vandring, Vandring / Trekking
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet:
nej
Vekselkonstruktion:
ja
Glas-/linsetype:
tonet
Beskyttelsesniveau:
0: 80-100 % lystransmission
Beskyttelsesniveau:
1: 43-80 % lystransmission
Udstyr
ramme:
Soft-Flex-ramme
Nasenberreich:
gummibelagt næsestøtte
Tilbehør:
Brilletaske
Tilbehør:
Hovedbånd
Brilleglas
Betegnelse brilleglas:
Spejlet
Beskyttelsesniveau:
1: 43 - 80% lystransmission
100% UV-beskyttelse:
ja
Brilleglas 2
Betegnelse brilleglas:
klar
Beskyttelsesniveau:
0: 80 - 100% lystransmission
100 % UV-beskyttelse:
ja
Brilleglas 3
Betegnelse brilleglas:
gul
Beskyttelsesniveau:
0: 80 - 100% lystransmission
100 % UV-beskyttelse:
ja
Modelår
2022
Produktnummer
14430

Kundeanmeldelser

4.4
104 Kundebedømmelser
1 Stjerne
2
2 Stjerner
1
3 Stjerner
7
4 Stjerner
39
5 Stjerner
55
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
XLC Tahiti SG-C02 Brille, blå blå
Robi
gode briller
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg er meget tilfreds med brillerne, jeg bestilte to i december 2019. Dengang kostede det stadig 17,90 Fr. Den røde er min følgesvend på landevejscyklen og på cyklen. Den blå er i mit snowboard Jake, som jeg har på ved siden af pisterne (Retaurant Apero).
21.09.2022
XLC Tahiti SG-C02 Brille, rød rød
Richard
Ok køb
Oversat fra Svensk Til originalen
Føles som om man skal knække glassene når man vil skifte til andre glas, indtil videre har de holdt stand
16.06.2022
XLC Tahiti SG-C02 Brille, blå blå
Mikolaj
Ubehageligt
Oversat fra Polsk Til originalen
Den rillede hårde tå irriterer min hud. Det er umuligt at have på. De er for høje - næsen er for smal. Jeg kan ikke bruge.
30.09.2021