Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Seychellen SG-C01 Brille, sort

ID: 14428

169 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • sort

Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Ikke tilgængelig online

Beskrivelse af

XLC Seychellen SG-C01 Brille, sort (matte black/smoke)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Med deres Seychelles-solbriller tilbyder XLC sports- og cykelbriller med UV 400-beskyttelse og udskiftelige linser - alt sammen til en meget rimelig pris.

Soft-flex rammen og de gummibelagte næsepuder tilpasser sig perfekt til hovedets form og giver stor komfort. Seychelles-brillerne er som standard udstyret med røgfarvede linser. Der medfølger klare og gule linser, som kan klikkes på stellet med en enkelt bevægelse. Det integrerede UV 400-beskyttelsessystem giver 100 % UV-beskyttelse. Seychelles-brillerne leveres med en opbevaringstaske af mikrofiber med snorlukning, der fås i mat sort eller sølv.

Teknologier
100 % UV-beskyttelse
XLC-linser med 100 % UV-beskyttelse er egnede til vejtrafik i henhold til europæisk standard 1836. XLC-linser fås i forskellige farver. Gule og orange briller er med til at forebygge ulykker takket være deres særligt gode kontrastopfattelse i overskyet vejr. Grå eller brune briller afspejler omgivelsernes farver mest naturligt. Desuden har graden af farvning ingen indflydelse på filtreringen af skadelige UV-stråler.
   
Gummibelagte næsepuder
XLC sportsbriller er udstyret med gummibeskyttede næsepuder. Næsepuderne er behageligt bløde og aflaster dermed trykket. Pudenes skridsikre materiale forhindrer også, at brillerne glider, når du sveder, og garanterer en høj grad af komfort.

Soft flex-ramme
Soft flex-rammer er fremstillet af elastisk, brudsikkert materiale og tilpasser sig derfor optimalt til den individuelle hovedform.

Udskiftelige linser:
Det anbefales at bruge specielle udskiftelige linser til ture i skyggefulde skove eller i skumringen. Disse er allerede inkluderet i de respektive XLC-briller. Der findes forskellige farvenuancer, gule og orange briller hjælper på grund af den særligt gode kontrastopfattelse ved tæt overskyet himmel med at opfatte konturer bedre og forebygge ulykker med det. Grå eller brune briller afspejler omgivelsernes farver mest naturligt og anbefales derfor under normale eller lyse lysforhold.

Detaljer

  • Soft-Flex ramme
  • Gummibelagte næsepuder Anti-Slip
  • Inkluderer: Mikrofiberpose, fungerer også som renseklud
  • Inkl. elastisk pandebånd

Specialfunktioner

Beskyttelsesniveau

Beskyttelsesindeks ifølge Standard EN1938 0 - Til overskyede dage er linsen farveløs 1 - Egnet til svagt sollys gennem en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser til normalt sollys 3 - Stærkt sollys (alpe- og havmiljø), ofte mørke linser 4 - Høj Alpe- og havmiljø. Meget mørke linser, ikke egnet til kørsel!

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Rejse, Trekking, Vandring, Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter, Vandring / Trekking
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet:
nej
Vekselkonstruktion:
ja
Glas-/linsetype:
spejlet
Glas-/linsetype:
tonet
Beskyttelsesniveau:
0: 80-100 % lystransmission
Beskyttelsesniveau:
2": 18-43% lystransmission
Udstyr
ramme:
Soft-Flex-ramme
Nasenberreich:
gummibelagt næsestøtte
Tilbehør:
Brilletaske
Brilleglas
Betegnelse brilleglas:
røgfarvet
Beskyttelsesniveau:
2: 18 - 43% lystransmission
100% UV-beskyttelse:
ja
Brilleglas 2
Betegnelse brilleglas:
klar
Beskyttelsesniveau:
0: 80 - 100% lystransmission
100 % UV-beskyttelse:
ja
Brilleglas 3
Betegnelse brilleglas:
gul
Beskyttelsesniveau:
0: 80 - 100% lystransmission
100 % UV-beskyttelse:
ja
Modelår
2022
Produktnummer
14428

Kundeanmeldelser

4.7
63 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
2
4 Stjerner
12
5 Stjerner
48
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
XLC Seychellen SG-C01 Brille, sort sort
Hans
fantastisk
Oversat fra Svensk Til originalen
Fungerede fint til mine behov
28.04.2022
XLC Seychellen SG-C01 Brille, sort sort
Ulricasdotter
Passer ikke til mit hoved
Oversat fra Svensk Til originalen
Det ser ud til at være gode briller, men desværre sad de lidt hårdt bag mine ører.
03.09.2020
XLC Seychellen SG-C01 Brille, sort sort
Filip
Okay, så længe det varede
Oversat fra Tysk Til originalen
Har givet mig okay service i 1,5 år. Desværre havde jeg stadig røde øjne på blæsende dage. Knækket over det rigtige glas efter 1,5 år.
16.08.2020