Online cykelhandler
Fixie Inc. Backspin | Den nye Fixie Inc. Backspin

KS-B01 Støtteben 26-28 ", sort

ID: 373552

- 13 %
309 DKK
269 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • sort
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

XLC KS-B01 Støtteben 26-28 ", sort

If the respective frame geometry doesn't allow the use of a conventional side stand, then you can use this XLC stand as the ultimate solution. The assembly is done with a CNC milled clamp attached to the bottom bracket cup, and 2 mounted angle discs provide additional adjustment options.

Detaljer

  • Mounting on the bearing shell
  • compatible with Shimano Hollowtech II & TRUVATIV Giga Pipe (BB Cup 44 mm)
  • especially suitable for road bike & MTB carbon frame
  • adjustable by 2 mounted angle discs
  • with stable, wide rubber base, can be shortened
  • Weight approx. 155 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Bike Travel, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Hybrid
Type
Sidestøtte
Materialetype
Aluminum
Indstilbar længde
ja
Egnede hjulstørrelser
26'', 27.5'', 28''
Modelår
2021
Produktnummer
373552

Kundeanmeldelser

3.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Ryd alle filtre
XLC KS-B01 Støtteben 26-28 ", sort sort
John's Dad Jim
1 eller 5?
Oversat fra Polsk Til originalen
Jeg har en cykel med et 26 "hjul. Jeg tænkte på denne perles mening i lang tid. Det er forbløffende, ideen er strålende, kvaliteten af materialerne er stor, men alligevel er dens udførelse tragisk, og dens drift er en mareridt. Lad mig starte med profferne: ideen og montering på bundbeslaget, enkelhed og god kvalitet af materialer, æstetik og montering i cyklen - dette er ikke en typisk sidefod, der fortæller dig på afstand, at dette er hovedet på familie - det er subtile og forsigtigt huder under den bageste trekant af rammen i denne forbindelse er det et eventyr, en åbenbaring. Hvis jeg skulle bedømme disse aspekter og selve ideen, ville jeg bedømme det 6 ud af 5 stjerner. Men nej. Det bliver ikke så let. Nu for ulemperne: For det første, for at foden skal fungere ordentligt, blev der placeret en skive på lejet (takket være hvilken det foldes og udfoldes). Meget for tyk pude. Effekt? Efter at have udfoldet foden, begynder den at bevæge sig væk fra den, vinkelret på den, hvilket giver indtryk af, at den er ved at bryde af. For det andet, på grund af det faktum, at perlen bevæger sig væk, rystes cykelens tyngdepunkt - det er nok til let at banke på sadlen, og hele cyklen vælter. Derudover er gummien i enden af foden let ustabil. Derudover inkluderer producenten ingen instruktioner (reklame for hans produkt som matchende 26 "og 28" hjul), og oversættelse af perlen til et større hjul er slet ikke let, og det er slet ikke intuitivt. Ikke kun det, det lykkedes mig at finde en tredje type transmission - hvordan? Jeg ved det ikke, spørg ikke, sort magi. Men jeg har ikke opgivet denne sidefod og returneret den. Jeg kunne godt lide tanken om at montere på et bundbeslag for meget og ville have en "ren" ramme. Så hvad skulle jeg gøre? Udskiftning af skiven på lejet hjalp ikke, så jeg måtte slanke det ved at arkivere det for at gøre det tyndere. Takket være dette blev foden efter åbning lidt mere stabil. Jeg bemærkede også, at det var lidt kort, så jeg tog en håndholdt tråd, borede tråden i perlerøret (det er hul), tilføjede en 30 mm skrue med to skruelåg og satte gummi på enden af den. Jeg satte sort elektrisk tape på denne ændring. Virker det? Selvfølgelig fungerer det endelig. Ser det dårligt ud? Overraskende nej, dette er spidsen af skoen, de ser aldrig godt ud, så denne ændring kan heller ikke mærkes. Og alt dette i den dyreste sidefod jeg nogensinde har set. Producenten skal virkelig skamme sig.
01.04.2021
XLC KS-B01 Støtteben 26-28 ", sort sort
Sev
God krykke for ikke at standard rammer
Oversat fra Fransk Til originalen
Dette stativ er blevet installeret på en stål cyclocross cykel ramme med ingen planer for en stand (Første Mosebog Iron Cross). Rettidig levering og nem installation i 10 minutter. Produktet og god kvalitet, ikke vibrerer, når cykel ruller og korrekt stabiliseret i stå. Jeg bare finde prisen lidt høj sammenlignet med andre modeller, men det er betalt tilpasningsevne.
12.12.2015