Online cykel shop – Bikester
EASTER15: 15% ekstra1 på udvalgte produkter

Woolpower

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå
  • sort
  • olivengrøn

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Woolpower Lite Rør, oliven
Woolpower Lite Rør, oliven oliven
Woolpower
Lite Rør, oliven
249 DKK
Hurtig levering
Woolpower Lite Rør, sort
Woolpower Lite Rør, sort sort
Woolpower
Lite Rør, sort
249 DKK
Hurtig levering
Woolpower Lite Rør, blå
Woolpower Lite Rør, blå blå
Woolpower
Lite Rør, blå
249 DKK
Hurtig levering
Woolpower 200 Rør, sort
Woolpower 200 Rør, sort sort
Woolpower
200 Rør, sort
239 DKK
Hurtig levering

Tøj fra Woolpower holder varmen på en naturlig måde

Woolpower er et svensk firma, som startede sin virksomhed i Østersund 1969. Firmaet fremstillede på den tid nylonstrømpebukser og var underleverandør til KF, Kooperativa Förbundet. Igennem 1970’erne ville det svenske forsvar have hjælpe til at udvikle undertøj, som både holdt på varmen, var let at holde og ikke gik i stykker til trods for, at det blev udsat for stress og anvendt ofte. I 1972 havde man i samarbejde med forsvaret, forskere og overlevelseseksperter udviklet et materiale, som man kaldte Ullfrotté Original. Materialet består af merinould, polyester og, ikke at glemme, luft. Gennem terry loops og uldens fibre bygges et trikot, som binder usædvanligt meget, og Woolpower selv består 80% af materialet faktisk af luft, hvilket som bekendt er en udmærket isolation, der kapsler kroppens egenproducerede varme ind. Varemærket Woolpower er i dag kendt over hele verden og undertøj, sokker og tilbehør eksporteres til mere end 25 lande. Alle produkter gennemgår hårde tests, hvilket er dokumenteret på firmaets hjemmeside. Eksporten til udlandet står for hele 80 % af omsætningen. Blandt sortimentet her på Bikester.dk findes blandt andet:

  • Kortærmede basislag
  • Langærmede undertøj
  • Stormhue

Skønt og funktionelt tøj fra Woolpower

Her på Bikester.dk kan du købe kort- og langærmet undertøj, samt hovedbeklædning fra Woolpower. Uldprodukter fra Woolpower kommer fra merinofår, som producerer en meget fin, blød og krusset uld, som er perfekt til varmeisolerende tøj, som bæres tæt på kroppen. Har man aldrig prøvet tøj som er lavet i merinould er man måske i starten en smule skeptisk, eftersom normal uld ofte giver sig en smule. Fibrene i merinoulden er dog meget finere og tyndere end fibrene i normal uld, og på dets luftbindende membraner dannes en naturlig barriere, som beskytter mod kulde. Merinoulden er naturligt slidstærk, men for at materialet virkelig skal kunne holde efter års fysiske udfoldelser skal det blandes med et syntetisk materiale såsom polyester. En anden af uldens smarte egenskaber er en evne til naturligt at nedbryde bakterier, som normalt set trives i materiale, når man sveder. Med undertøj fra Woolpower behøver du derfor ikke vaske tøjet lige så tit som normalt, fordi ulden til en vis grad er selvrensende. Woolpower Online Shop Et eksempel på en undertrøje fra Woolpower, som er både skøn og holder på varmen samtidigt med at den transporterer sved væk for maksimal tørhed, er Crewneck 200. Med en yderside i slidstærkt polyester og en inderside i den bløde og tynde merinould, er det tøj, som fungerer godt i det danske klima. Crewneck findes selv som en LITE-variant, hvilket indebærer en højere andel af merinould, eftersom det er et endnu tyndere tøjlag at anvende som basislag. Et andet alternativ er Zip Turtleneck 200, som har en lavtsiddende polokrave, der beskytter mod vind og kulde, men som samtidigt ikke føles alt for påtrængende. Trøjen har også en lynlås i tilfælde af, at man vil øge ventilationen. For dem, der vil have en t-shirt, fås også deres Tee 200 her på Bikester.dk; et godt alternativ til varmere forhold eftersom den, ligesom andre produkter i merinould, har evnen til at tilpasse sig efter temperaturen.

Tynde og ekstra tynde underbukser fra Woolpower

For dem, der leder efter underbukser, er Woolpowers Long Johns et komfortabelt og isolerende alternativ. De fås både som trekvartbukser og længere bukser, og de er lavede i en blanding af merinould, polyester, polyamid og elastan. Nogle af buskerne fås også som LITE-variant for dem, der er på jagt efter et ekstra tyndt basislager. Blandt udvalget fra Woolpower her på Bikester.dk skal også nævnes deres Balaclava 200 hue, som effektivt beskytter mod rigtig kolde forhold og blæsevejr.

Woolpower er et miljøvenligt alternativ

Eftersom produkterne fra Woolpower hovedsagligt består af merinould, så er store dele af produktionen nedbrydelig i naturen. Merinoulden er et helt naturligt produkt, og Woolpower arbejder konsekvent med at gøre hele produktionen så bæredygtig som muligt set ud fra et miljøsynspunkt samt at gøre tøjet så slidstærkt som muligt. Eftersom den helt naturlige råvare, uld, kombineres med et syntetisk materiale som gør, at tøjet holder længere, er et produkt fra Woolpower et kvalitetsalternativ, som også indebærer, at man tager ansvar for miljøet. Woolpower følger på tæt hold deres leverandørers arbejde ud fra et miljøsynspunkt, og firmaet fortæller også åbent, hvordan deres miljøarbejde fungerer. Fordi ulden indeholder det bakteriedræbende materiale kreatin, behøver tøjet ikke at blive vasket særlig tit. At hænge det op til luftning plejer at være nok, specielt hvis klimaet er fugtigt, fordi vandsamlingen, som opstår, renser tøjet for smudspartikler. I tilfælde af, at du alligevel vil vaske tøjet, er det fint at gøre det i 60 grader. Alle typer af vaskemiddel og skyllemiddel kan bruges, selvom det ikke behøves for at tøjet skal blive rent og blødt.

Hvordan kvalitetssikres Woolpowers produkter?

Eftersom al fremstilling foregår på deres fabrik i Østersund, har Woolpower overblik over hele processen og kan dermed kvalitetssikre samtlige dele. Woolpower anvender aldrig sting ved fremstillingen af tøjet uden at delene er lavede i hele stykker. Dette medfører, at man fjerner problemer med sting som brister, hvilket ofte er årsagen til at tøjet slides. Sting er derudover ofte hårdere end tøj ellers, og med produkter uden sting, sidder tøjet pænere og kan lettere tilpasse sig til kroppens bevægelser. Woolpower arbejder også med at forbedre de etiske vilkår for både fåreavlere og får, og importerer aktuelt set sin merinould fra fåreavlere i Patagonien, Argentina, hvor man kan garantere at fårene behandles godt. Eftersom firmaet styrer al import og produktion fra fabrikken i Østersund, har man et godt overblik over hele produktionskæden, hvilket gør, at man lettere kan kvalitetsstemple fremstillingen fra et både miljømæssigt og etisk synspunkt.