Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

WOHO X-Touring

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
WOHO X-Touring Sadeltaske S, grå
WOHO X-Touring Sadeltaske S, grå grå
WOHO
X-Touring Sadeltaske S, grå
Vejl. udsalgspris 399 DKK 229 DKK
- 42 %

Cykeltasken – til den seriøse biker

Som aktiv cyklist ved du, hvor vigtigt det er at have lappegrej, smartphone og andre personlige egendele med dig på cykelturen. WOHO X-TouringMed en WOHO X-Touring saddelpindstaske kan du sikre dit grej, når du er på farten.

Cykeltasker testet af erfarne bikere

Brandet WOHO blev etableret i 2008 af en flok erfarne cykelentusiaster. Det betyder, der er lagt stor viden og erfaring i udviklingen af WOHOs produkter til bikere, og det er netop kilden til deres popularitet. Produktudviklerne hos WOHO bruger selv de produkter, de udvikler som for eksempel WOHO X-Touring. Cykeltaskerne og WOHOs andre produkter til bikere er gennemtestet i den virkelige verden i ekstreme omgivelser i blandt andet Tibet og Mongoliet. Hvad end du cykler i terræn, på landevej, på cykelferie eller kører kortere distancer i byen kan du derfor være sikker på, at dine produkter fra WOHO holder kvaliteten.

Stilfulde cykeltasker i høj kvalitet

Cykeltaskerne i serien WOHO X-Touring, som du kan købe hos Bikester.dk, lever helt op til WOHOs kvalitetskriterier og er i holdbare materialer, som også tager hensyn til miljøet. Taskerne består af en letvægts nylonbase og en vand- og skidtafvisende yderbeklædning. Sømmene er sammentapede, hvilket er med til at øge holdbarheden på cykeltasken. Du kan få X-Touring taskerne i mange farver som for eksempel sort, grå eller camouflagefarvet. De kommer naturligvis også i flere størrelser. De største er fleksible og kan udvides otte til 13 liter. De stilfulde kvalitetstasker vejer minimalt og kommer i flere typer. Både som sadelpindstasker, der skal monteres bag på sadlen, og som tasker til at have på styret. Den gummibelagte rem og stærke velcromontering holder tasken på plads, så den ikke generer dig, når du cykler. De handy Paracord-lynlåse giver nem adgang til tasken, også selv om du kører med handsker på. Kort sagt er det en universaltaske, som er stilfuld og i virkelig god kvalitet og uundværlig for alle, der cykler.