Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Trendy innovation – Cykler fra førende brands

Wishbone

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Wishbone

Wishbone

Wishbone Design Studio begyndte i 2005. Idéen bag Wishbone er simpelt hen at give børn en god oplevelse - den oplevelse, som skaberne selv havde, da de varn børn - indtrykket af det lange græs, den friske luft: der løbedes så langt der kunne løbes og det helt indtil mørkets frembud. Og efter sådan en dag, så var det tilbage i sengen, klar til at lade op til en ny dag.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Positiv inspiration og læring med Wishbone

Der er mange ting at lære som barn, hvor sprog, motorik og mange andre elementer spiller ind. I Danmark er det at lære at cykle nærmest en del af vores dannelse, for den kære tohjulede mestres allerede fra barnsben. Sådan er det naturligvis også i andre lande, som eksempelvis New Zealand, hvor Wishbone designes. Firmaet er startet som en lille familiedrøm, der senere er blevet en succes, og derfor kan mærkets populære løbecykler også erhverves her på Bikester. De første modeller blev tegnet og udviklet fra den daværende lejlighed hjemme i New York, inden familien rykkede til New Zealand. Dermed er der masser af international pondus og islæt over sagerne. Den gængse indlæringsmåde er at starte med en trehjulet cykel og så senere opgradere til en model med støttehjul. Nutidens trendy og ambitiøse cykelmærker, som eksempelvis Wishbone, er fremme i skoene og med til at gøre børn endnu dygtigere endnu hurtigere. Med mærkets smarte og effektive løbecykler bliver ungerne nemlig hurtigt fortrolige med det at balancere på en tohjulet.Wishbone 3 in 1 Design Bike Space Limited Og jo før jo bedre, for cyklerne i sortimentet er designet, så det ikke kan gå helt galt, da højderne naturligvis er tilpasset børn i de specifikke aldersgrupper. Samtidig er der ingen pedaler, så det er muligt for barnet selv at bremse og sætte af. Husk altid at forsyne barnet med det nødvendige beskyttelsesudstyr, som også findes her i webshoppen.

Cykeldesign på innovativ og trendy vis

Der er noget mere stil over sagerne i dag sammenlignet med fortidens tunge og kantede cykeldesigns. Nutidens mærker som Wishbone går ikke kun op i holdbarhed og sikkerhed, for det æstetiske betyder også noget. Det ser man tydeligt på disse veldesignede løbecykler i organiske og afrundede former. Det er aerodynamiske looks i minimalistiske linjer, som lærer børn fra både land og by at motionere og cykle. Samtidig går firmaet meget op i bæredygtighed, hvilket de mange grønne awards er et synligt bevis på. Man forsøger nemlig at genanvende og tænke i miljøbeskyttende baner i alle processer, så der er masser af naturbevidsthed og omtanke bag det hele. Desuden gør man ikke tingene mere komplicerede end de er, hvilket også kommer i forlængelse af de minimalistiske designs. Cyklerne er blottet for lir og udstyr, så ungerne kan holde fokus på det vigtigste – at udvikle motorikken og blive klar til at cykle på juniorbike. Wishbone er til børn fra 1 år og opefter, så glæd dine egne poder eller familie og venners børn med en af disse lækre cykler, som har så megen læringsværdi.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes