Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Trendy innovation – Cykler fra førende brands

Wilier

8 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Kør som de professionelle på en cykel fra Wilier

Hvis du leder efter en racercykel, der virkelig tager dig derhen, hvor du ønsker på en hurtig og nem måde, skulle du måske tage et kig på de cykler, Wilier fremstiller. Denne italienske cykelproducent har eksisteret i mere end 100 år, hvilket betyder, at der er en masse erfaring og viden bag deres produktion. Hvis noget har været mindre godt på tidligere modeller, ved de, hvilken vej de skal gå for at løse problemet. Således har dette firma haft mange år til at udvikle deres produkter, hvilket resulterer i, at cyklerne produceret af Wilier er nogle af de bedste i verden. Wilier Online Shop

Det koster at være på toppen

Da de cykler, Wilier fremstiller, er nogle af de bedste, du kan finde på markedet, er du nødt til at være parat til også at betale en lidt højere pris for dem. Men det er naturligvis ikke alle af Wiliers cykler, der er i den dyrere klasse, det er også muligt at finde en god og passende cykel til dem, der ikke har råd til at bruge så mange penge på dette køretøj. Her på Bikester.dk har vi for eksempel flere muligheder, når det kommer til forskellige prisklasser. Wilier fremstiller både mountainbikes og racercykler, men det er det sidstnævnte, der fokuseres mest på. Cykelløb er stort i Italien, og især racing er noget mange holder af. Vi har sammensat et stort udvalg af Wiliers racercykler her på Bikester.dk, så hvis du er interesseret i denne type cykel, har vi masser af kvalitetscykler at vælge imellem. Her kan du se:
  • Montegrappa
  • Izoard XP
  • Gran Turismo
  • Cento 1 SR
Montegrappa modellen er lavet af aluminiumsstel og -komponenter, som er designet til den moderne racercykel. Den har et kompakt kranksæt, der er kombineret med en serie af tandhjul, så du let kan håndtere cyklen på selv de stejleste pister. Dækkene måler 28 mm for at sikre et perfekt komfort og vejgreb. Denne cykel er med andre ord perfekt til dem, der er på udkig efter en rigtig god racercykel, der ikke ruinerer dig. Når det kommer Izoard XP modellen er denne cykel noget mere avanceret end den ovenstående, men det er stadig en glimrende mulighed for dem, der er forholdsvis nye i racingverdenen. Leder du efter en nem og behagelig racercykel, er Izoard XP et sikkert valg. Det selvbærende kulfiberstel er det samme som i den tidligere model Izoard, der rent faktisk blev udnævnt til Gear of the Year 2009 for at være den cykel, der havde den bedste sammenhæng mellem kvalitet og pris. De ændringer der er foretaget på den nyere model, altså Izoard XP, kan findes blandt andet i forgaflen, som nu er svagt buet hvilket giver mere stabilitet og sikkerhed, når man cykler. Gran Turismo er en af de mest populære modeller fra Wilier. Stellet er lavet af noget, der hedder SmoothRear Design, der dæmper den lodrette belastning uden at aflede muskelstyrke. Vridningsstivhed og stabilitet er sikret ved RazorEdge Design, hvor profiler, der afgrener sig fra sadelrøret og centrum af krankboksen, fører til styret. Kanten, der løber langs hele længden af gaflen, gør fronten yderst stabil og fleksibel, når man træder på sadlen. Gran Turismo er lidt dyrere end Izoard XP, men er stadig en meget overkommelig racercykel for alle, der er på udkig efter en cykel, de vil elske. Wilier Online Shop Cento 1 SR er en cykelmodel i det øverste lag af kvalitetscykler fra Wilier. Denne model er den, der nu ligger i spidsen. Der har været en masse forskning for at producere denne bemærkelsesværdige racer, hvor både komfort og ydeevne går hånd i hånd. Med en cykel som denne, er det umuligt at mislykkes. Kørsel på sådan en cykel under et løb giver alle betingelserne for, at det kan gå så hurtigt og gnidningsløst som muligt. Det koster en god sjat, men ønsker man at opnå rigtig gode resultater, kan det virkelig betale sig at investere i en cykel som denne. Wilier ved, hvad profferne vil have, og det er det, de giver dem. Det er nemt at køre som en professionel med en Cento 1 fra Wilier SR.

Køb din cykel fra Wilier her på Bikester.dk

Vi synes, at der bør være alle former for cykler at vælge imellem, og derfor har vi også fået cykler fra en producent som denne, der ligger helt i toppen af kvalitet. Wilier er et eksklusivt cykelmærke, som vi ved, mange gerne vil have fingrene i. Disse cykler er resultatet af mange års forskning, hvor de endelige produkter konstant undergår masser af tests for at opretholde den høje standard, virksomheden står for. Det hele begynder som en skitse på et stykke papir og slutter med et produkt, som dedikerede cykelentusiaster over hele verden har fornøjelsen af at bruge. Er det et produkt, som ikke har levet op til alle forventninger, når testene er blevet udført, så bliver det ikke solgt. Wilier står for en meget høj kvalitet i deres cykler, og de ville aldrig sælge en model, de ikke kan stå ved. Virksomheden står også for en raffineret balance mellem tradition og innovation, hvor sikkerhed og pålidelighed er nøglen. Hvis du leder efter en racercykel, som mange professionelle vælger, og som du kan være sikker på, vil give dig den cykeloplevelse, du er ude efter, er en cykel fra Wilier et ideelt valg. Her har du flere muligheder at vælge imellem, og hvis du bestiller inden 16.00 på en hverdag, sender vi cyklen samme dag. Så der behøver ikke gå lang tid, før du kan nyde din nye cykel.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes