Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Weber

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige
  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Weber Kobling op til 80 kg
Weber Kobling op til 80 kg
Weber
Kobling op til 80 kg
Vejl. udsalgspris 349 DKK 169 DKK
Hurtig levering
- 51 %
Weber babystol formindskerindsats til spædbarn Til babyer Børn, beige
Weber babystol formindskerindsats til spædbarn Til babyer Børn, beige beige
Weber
babystol formindskerindsats til spædbarn Til babyer Børn, beige
Vejl. udsalgspris 249 DKK 129 DKK
Hurtig levering
- 48 %

En tryg cykeloplevelse

Der er ingen tvivl om, at tyske Weber er hele familiens mærke. Det er nemlig et ægte familieforetagende, der fører klassiske værdier videre til deres kunder, og dermed også til dig. Filosofien er at skabe sammenhold og relationer, hvilket i dette tilfælde betyder sjove, hyggelige, hurtige, action-packed og oplevelsesrige ture. Det er et mærke, der motiverer alle folk til at svinge sig op i sadlen og komme ud og nyde livets glæder i naturen og i byen. Siden 1985 har firmaet lukket et hul i markedet, hvor efterspørgslen på transportløsninger og tilbehør til cykler har været stor fra mange sider. Firmaets sunde og smittende værdier kombineret med cykeludstyr- og tilbehør i ypperste kvalitet er med til at sætte Weber på dagsordenen, når der skal vælges løsninger til cykelturen. Det hele begyndte med en enkelt cykeltrailer, som hurtig vakte opsigt i lokalområdet, og i dag sælges firmaets produkter heldigvis også i Danmark, så du kan få endnu mere ud af dine ture på to hjul.

Gør Weber til en fast følgesvend på turen

Der er masser af nøgleord, som kendetegner Weber, men to af de helt klare og retningsgivende er kvalitet og sikkerhed. Når man arbejder med anhængere, cykelvogne til børn og andre former for transportløsninger er disse to ting netop udslagsgivende. Weber babystolDerfor benytter man sig også af det nyeste produktionsudstyr i kombination med effektivt og klassisk håndværk, som har virket effektivt i århundreder. Derfor får du også nogle yderst robuste produkter, som nærmest ikke kan slides op. Firmaet har især specialiseret sig i cykelanhængere af forskellig slags, og man ser tydeligt kvaliteten på de rene og rå designs. Det er bundsolide rammer samt fede dæk med masser af gods og modstandskraft – og det hele er pakket ind i innovative letvægtsdesigns, som gør det nemt og komfortabelt at komme omkring. Det er cykeltilbehør, som gør det lettere og endnu mere motiverende at drage afsted på to hjul med oppakning og bagage, for med Weber er man altid i trygge hænder.

Kom let omkring med design og funktionalitet i topklasse

Tysk ingeniørkunst på højeste plan. Designløsninger i 3D. Perfektion, ekspertise og grundighed. Det er den korte, men helt rammende beskrivelse af Weber. Her bydes der på masser af praktiske opbevaringsløsninger, hvad enten man skal have en masse grej med på turen, eller ungerne skal hentes eller bringes fra a til b. Forskellige transport- og opmagasineringsløsninger er et af firmaets specialer, så du kan cykle, hvorhen du vil, med alle dine pakkenelliker forsvarligt pakket ind. Skal børnene med, så har mærket også designet en række fede og sikre løsninger, så de kære små kan følge med i et lækkert sæde eller i en komfortabel vogn bagpå cyklen. Weber tænker nemlig på hele familien, så både store og små kan nyde den frihed, som en cykeltur giver. Udover de mange forskellige transportløsninger byder mærket også på diverse tilbehør, hvad enten det er en ny kobling, en spændeaksel, en lås til anhængeren eller alle mulige andre uundværlige dele. Derfor er mærket i høj kurs blandt både børnefamilier, enlige eller par, som har brug for at have forskellige ting med på turen i det fri.