Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Wahoo Fitness

31 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Wahoo Fitness

Wahoo Fitness – Den nyeste generation af træningsudstyr

Virksomheden fra Atlanta udvikler og producerer indendørs rulletrænere, som blandt andre anvendes af Team SKY. Hemmeligheden bag Wahoo Fitness og deres succes er en kombination af højkvalitets rulletrænere og førsteklasses præstationsmåling. Wahoo Fitness tilbyder sensorer til pulsmåling, kadencemålere og GPS-udstyr, som forvandler din smartphone til et avanceret træningsværktøj med den passende software.

WAHOO
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Hold styr på resultaterne med cykelcomputere fra Wahoo Fitness

Tag cykling til et nyt niveau

At cykle kan være utroligt mange forskellige ting. Det kan være nemt og praktisk transport til og hjem fra arbejde. Det kan være motionscykling på landeveje, konkurrencekørsel på top tunede og avancerede racercykler, mountainbike i vildt terræn, orienteringskørsel i ukendt natur og meget, meget mere. Men uanset hvilken form for cykling man foretrækker, så kan en cykelcomputer som dem fra Wahoo Fitness være en god ide. En cykelcomputer er – som navnet antyder – en lille computer, man kan have med på cyklen, eventuelt fastmonteret på styret, så man hele tiden kan holde øje med den. Men på trods af den lille størrelse kan de fleste cykelcomputere fra Wahoo Fitness lige så meget som en almindelig stationær computer eller en bærbar computer. Cykelcomputere kan faktisk fås så små, at man kan have dem om håndleddet i en speciel rem. Wahoo Fitness Online Shop Basisfunktioner på de fleste cykelcomputere på markedet er måling af fart og kørt distance. Men for eksempel til orienteringskørsel eller mountainbikekørsel i ukendt terræn, kan det være en god idé at vælge en cykelcomputer med indbygget GPS som dem fra Wahoo Fitness, hvor man lige som i bilens GPS kan indtaste sin rute og destination. Men denne funktion kan også være god, hvis man skal på cykelferie ud i landet, hvor man måske gerne vil finde nogle alternative ruter til hovedvejene, hvor det jo ikke altid er så rart og trygt at cykle. Faktisk findes der i Danmark en lang række cykelruter, som går langs stier og mindre befærdede veje – og oftest gennem naturskønne områder. For eksempel har man på Bornholm udnyttet de nedlagte jernbaner til cykelstier, og her vil man med garanti ikke møde en eneste bil, så denne type cykelruter kan være en god ide, hvis man har mindre børn med, som selv cykler. Man kan købe kort og beskrivelser af disse ruter, og så kan man indtaste vejen på cykelcomputeren fra Wahoo Fitness, og så kan man få en fantastisk cykeloplevelse. Vælger man en basisversion af cykelcomputeren, vil man i de fleste tilfælde kunne tilkøbe forskelligt tilbehør. Både til montering af computeren på cyklen, og forskellige funktioner – oftest i form af apps, som kan optimere brugen af computeren. Det kan for eksempel være apps til at overvåge bestemte kropsfunktioner under cyklingen. Det kan være en pulsmåler, som mere eller mindre er en cykelrytters svar på bilens omdrejningsmåler. Men der findes også funktioner som kadencetæller – det vil sige, hvor mange tråd man har i pedalerne – eller en højdemåler, hvis man er ude at køre i bjerge eller meget kuperet terræn. Disse ting kan man naturligvis også få fra Wahoo Fitness. Produkterne fra Wahoo Fitness kan man finde på Bikester.dk, som er en specialforretning på nettet for cykelentusiaster. Faktisk kan man her finde alt nødvendigt cykeludstyr i stort set alle prisklasser, lige fra cyklen i sig selv over cykeltøj til alle årstider til reservedele til cyklen til alt tænkeligt ekstraudstyr. Cykeltøj finder du her

Trådløs eller med ledning?

Cykelcomputere kan fås både med ledning og som trådløse. Er der ledning, vil det være en ledning mellem computeren og en magnet til at måle med, som man sætter fast ved hjulet. Denne type cykelcomputere er som regel de billigste og har færrest funktioner. Alle cykelcomputere fra Wahoo Fitness er trådløse. Her sidder der en sensor ved forhjulet, som sender et trådløst signal til computeren, der typisk er monteret på styret. Den trådløse computer har naturligvis den fordel, at man ikke har en ledning hængende i nærheden af hjulet med fare for, at den ryger ind i hjulet og medfører styrt. Disse trådløse cykelcomputere er som regel lidt dyrere end dem med ledning, til gengæld har de så oftest flere basisfunktioner og kan i de fleste tilfælde udbygges med diverse apps.

Find vej med GPS

De fleste kender i dag – og har for det meste – en GPS i bilen. Ud over at finde vej fra A til B kan de fleste moderne GPS'er mange andre ting. Man kan finde tankstationer, hoteller, seværdigheder, restauranter og meget mere, og det gælder i princippet også for GPS i en cykelcomputer fra Wahoo Fitness. En GPS i en cykelcomputer kræver ingen sensor ved hjulet, da GPS får signaler fra satellitter, og ud fra disse signaler og informationer kan computeren beregne fart, distance og rute – altså groft sagt funktionerne i en basis cykelcomputer. Cykelcomputere med GPS fås både med og uden kort. Kort kan købes, og det er smart, for eksempel hvis man skal på cykeltur i udlandet. Men når der først er lagt kort ind i GPSen – eller de medfølger automatisk – så fungerer GPSen som i bilen. Fra cykelcomputerne fra Wahoo Fitness kan man overføre alle lagrede data til sin stationære hjemmecomputer eller en bærbar computer, og så kan man følge udviklingen i for eksempel ens kondition, man kan gemme foretrukne ruter, og man kan i det hele taget bearbejde alle de data, som man har lyst til. Tag et kig på Bikester.dk og se alle produkterne fra Wahoo Fitness og bestil din foretrukne cykelcomputer – så har du den i løbet af få dage.
  • Cykelcomputer med speed og kadence
  • Armbånd cykelcomputer
  • Holder til cykelcomputer


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!