Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

KICKR Climb Indendørs bjergsimulator

ID: 701075

4.299 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

Wahoo KICKR Climb Indendørs bjergsimulator

Den seneste innovation fra Wahoo vil bogstaveligt talt tage din indendørs træning til det næste niveau! KICKR CLIMB indendørs gradsimulator er designet til udelukkende at fungere sammen med den nye KICKR og den nye SNAP, og når de er parret sammen, vil de tilføje fysiske gradsændringer til din indendørs træning. CLIMB er kompatibel med tredjeparts apps, så uanset om du kører på en virtuel bane eller udfører en struktureret træning, blander KICKR CLIMB stigninger og nedstigninger med modstandsændringer for at give en virkelig medrivende indendørs træningsoplevelse. Verden er ikke flad, og det er din bil heller ikke!

Forhøjet kørefornemmelse
KICKR CLIMB hæver og sænker hurtigt din cykel for at matche stigninger på op til 20 % og nedkørsler på -10 %, når den kombineres med den nye KICKR eller den nye SNAP. Klatretræning og virtuelle baner er nu mere realistiske end nogensinde før, da KICKR CLIMB genskaber niveauændringer i realtid.

Magtstilling
KICKR CLIMB justerer fysisk din cykelstilling for at efterligne rigtige veje og bjergbestigning. Dette giver dig mulighed for naturligt at ændre position på cyklen, aktivere klatremusklerne og forbedre pedaltræningsteknikken indendørs for at blive en mere effektiv og kraftfuld klatrer udendørs.

Ride Engageret
Tilslut til de mest populære online træningsplatforme for at skabe en virkelig medrivende køreoplevelse. Uanset om du kører på en virtuel bane eller udfører en struktureret træning, blander KICKR CLIMB fysiske niveauændringer med modstandsændringer for at tage din indendørs tur til
det næste niveau.

Det komplette system
KICKR CLIMB er designet i samarbejde med de nye KICKR- og KICKR SNAP Smart Trainers for at give den bedst mulige køreoplevelse.

KICKR kontrolleret
KICKR CLIMB kan parres direkte til KICKR eller KICKR SNAP. Denne forbindelse gør det muligt for Wahoo Smart Trainers at styre KICKR CLIMB.

Parring af nærhed
Brug KICKR CLIMB's fjernbetjening til hurtigt at parre dig med din KICKR eller KICKR SNAP.

CLIMB-tilstande
Unlock Mode gør det muligt for CLIMB at reagere på stigningsændringer fra eksterne kilder som Zwift eller TrainerRoad eller fra din ELEMNT eller ELEMNT BOLT GPS-cykelcomputer. Låstilstand sikrer, at KICKR CLIMB kun reagerer på kommandoer, der modtages fra fjernbetjeningen.

Fjernbetjening
KICKR CLIMB's fjernbetjening kan fastgøres til dit styr, så du kan justere stigningen manuelt med et enkelt tryk på en knap. Når den ikke er i brug, kan fjernbetjeningen nemt gemmes væk i toppen af KICKR CLIMB.

3Kompatibilitet med tredjepart
Når KICKR CLIMB er koblet til en KICKR eller KICKR SNAP, kan den matche gradsændringer fra udvalgte træningsplatforme, herunder Zwift og TrainerRoad.

ELEMNT-kompatibilitet
Tilslut en ELEMNT eller ELEMNT BOLT til dit KICKR- og KICKR CLIMB-system for at genopleve stigninger og nedstigninger fra dine yndlingsture eller ruter, mens du træner indendørs.

Cykelkompatibilitet
Ud over standard quick release-nav understøtter KICKR CLIMB også 12x100-, 15x100- og med gennemgående aksel.

Vis alle modeller fra Wahoo KICKR-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Triathlon
Tilbehørstype
Løfter og sænker cyklens forside
Velegnet til
Indendørs træning
Dimensioner
654 x 130 x 178
Leveringsomfang
Leveringsomfang: KICKR CLIMB-enhedens strømforsyningsadapter til hurtigudløsningshubs 12 x 100, 15 x 100 og 15 x 110 mm
Energiforsygning
Stiktype: EU-stik
Modelår
2021
Produktnummer
701075

Kundeanmeldelser

5.0
5 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
5
Ryd alle filtre
Wahoo KICKR Climb Indendørs bjergsimulator
Guido
God simulering
Oversat fra Tysk Til originalen
Stigningen fungerer perfekt. Installationen af forakslen og koblingen med kickr Core er hurtig og nem. At køre ruter med høje stigninger (f.eks. Alpe de Zwift) er meget sjovere og føles mere realistisk.
14.01.2021
Wahoo KICKR Climb Indendørs bjergsimulator
Martina
God enhed
Oversat fra Tysk Til originalen
Fantastisk enhed, min mand synes, det er meget mere krævende, det er sjovere at cykle indendørs. Selvom det er dyrt, men godt.
03.01.2021
Wahoo KICKR Climb Indendørs bjergsimulator
Harald
Det er sjovt
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg er fuldt tilfreds. Brug det med Zwift. Jeg er overrasket over, hvor hurtigt tingene reagerer. Det visuelle indtryk og cyklens placering passer godt sammen selv på hurtige passager.
18.12.2020
Wahoo KICKR Climb Indendørs bjergsimulator
Dennis
Du går ikke glip af noget, før du har det
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Fantastisk tilføjelse til min Wahoo Kickr Core. Tilføjer faktisk noget til oplevelsen af klatring. Arbejder fejlfrit med Zwift. Jeg er meget tilfreds med dette.
13.03.2020
Wahoo KICKR Climb Indendørs bjergsimulator
muuumeee
stor
Oversat fra Polsk Til originalen
Jeg bruger enheden i meget kort tid, jeg har kørt 200 km måske, så min mening kan ændre sig drastisk hurtigt, men i øjeblikket (cyklist sender en påmindelse om kommentarer) er det perfekt. Det er sjældent at imødekomme mine behov, men i dette tilfælde fungerer alt perfekt. En lille note om lydstyrken er stille, men den kan høres. Som i det virkelige liv går jeg op ad bakke, jeg hører ikke, at rattet stiger;) Men generelt er klassificeringen ... fantastisk. Med hensyn til, om det er det værd, afhænger det af tegnebogen, i tilfælde af min, skulle jeg lide og flogge for køb af denne enhed, hvis du tjener et minimum, så lad det gå. Der er dog en meget vigtig ting med undervisere, du skal have masochistiske tilbøjeligheder for at køre på en træner. Det er kedeligt, trættende og det gør ondt. Men hvis du vil have glæde af det, skal du bruge pengene på awesome i form af Rouvy + Kickr + Climb, og du deltager i løb i en augmented reality ... som giver en fantastisk tilfredshed og du spin ikke som en hamster i et spindehjul.
28.02.2020