Online cykelhandler
Får jeg min pakke inden jul? Klik her for at få oplysninger om levering!

Den nye VOTEC VRX

Ride like the wind

Stierne er øde, landskabet suser forbi, og det eneste, du hører, er knasende grus under dine dæk: Det er en af de bedste følelser, du kan få på en cykel. Det er det, VRX er skabt til - en hårdfør følgesvend, der tager dig med ned ad grusveje, enkeltspor og skovstier. Den er heller ikke dårlig på glat asfalt! Vi kalder den måske nok en gruscykel, men den er så meget mere end det; med VOTEC VRX er du klar til alt.

Vælg din farve

Let, robust aluminium

Carbon er ikke altid det bedste valg, når du bygger en cykel, der skal kunne klare nogle slag. For os er der intet bedre end en let og robust aluminiumsramme. Ved hjælp af et par smarte teknologiske tricks har vi designet specielt formede rør, der kan holde til de hårde prøvelser, der er forbundet med adventurekørsel.

Den nye VRX-gaffel

Der har aldrig været nogen tvivl om, at vi ønskede, at Rafael Hoffleit, som har designet vores VRC-model, skulle hjælpe os med VRX. Resultatet er den nye VRX-gaffel. Rørene med deres nyudviklede tværsnit og bremsekabelintegration giver VRX et race-klar look, og det optimerede carbonlayout forener komfort med optimal kontrol.

Free the rubber

Eksperterne i vores udviklingsteam kan tale om dæk i timevis. Efter utallige gruskørsler, ophedede diskussioner og et par drinks er dommen, at 40 mm er den bedste bredde til et grusdæk. Denne dækstørrelse giver dig den perfekte blanding af greb, dæmpning og hastighed.

Gruskomponenter

Shimano GRX er vores første valg til offroad-brug. Derfor er VRX udstyret med dette grusspecifikke gruppesæt. Shimano var de første til at gå all-in på grus, og de ramte plet med det samme.

VOTEC VRX

VOTEC VRX

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • grøn
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
VOTEC VRX, sort
VOTEC VRX, sort sort
VOTEC
VRX, sort
14.869 DKK
  • Versioner: S (28")
VOTEC VRX/VRd Geardrop, sort
VOTEC VRX/VRd Geardrop, sort sort
VOTEC
VRX/VRd Geardrop, sort
109 DKK
VOTEC VRX, grøn/sort
VOTEC VRX, grøn/sort grøn/sort
VOTEC
VRX, grøn/sort
14.869 DKK
  • Versioner:
VOTEC VRX, gul
VOTEC VRX, gul gul
VOTEC
VRX, gul
14.869 DKK
  • Versioner: