Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

VOTEC - All your roads

For os er cykling en livsstil. Cyklen er ikke kun et produkt, men et udløb for vores kreativitet. Vi udvikler og designer vores cykler til at give dig den perfekte scene til at fortælle din historie. Det er din sport, din tur og dit eventyr.

VOTEC

8 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • lilla
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
VOTEC V.SX VE160 Adapter til kædefører ISCG03
VOTEC V.SX VE160 Adapter til kædefører ISCG03
VOTEC
V.SX VE160 Adapter til kædefører ISCG03
139 DKK * 39 DKK
- 71 %
VOTEC Endeavor Project Dunjakke Damer, sort
VOTEC Endeavor Project Dunjakke Damer, sort sort
VOTEC
Endeavor Project Dunjakke Damer, sort
949 DKK * 649 DKK
  • Versioner: M
- 31 %
VOTEC VRC Skærmsæt, sort
VOTEC VRC Skærmsæt, sort sort
VOTEC
VRC Skærmsæt, sort
259 DKK * 189 DKK
  • Versioner: XXL
- 27 %
VOTEC VRC Forskifter sæt, sort
VOTEC VRC Forskifter sæt, sort sort
VOTEC
VRC Forskifter sæt, sort
109 DKK * 79 DKK
Hurtig levering
- 27 %
VOTEC VR/VR10 Derailleur Bøjle, sort
VOTEC VR/VR10 Derailleur Bøjle, sort sort
VOTEC
VR/VR10 Derailleur Bøjle, sort
179 DKK * 159 DKK
Hurtig levering
- 11 %
VOTEC VRX/VRd Geardrop, sort
VOTEC VRX/VRd Geardrop, sort sort
VOTEC
VRX/VRd Geardrop, sort
109 DKK * 49 DKK
- 55 %
VOTEC Tuningsæt ANO Tuningsæt ANO, violet
VOTEC Tuningsæt ANO Tuningsæt ANO, violet violet
VOTEC
Tuningsæt ANO Tuningsæt ANO, violet
289 DKK * 189 DKK
- 34 %
VOTEC Screw Set til VX/VM Flip-Chip, sort
VOTEC Screw Set til VX/VM Flip-Chip, sort sort
VOTEC
Screw Set til VX/VM Flip-Chip, sort
82 DKK * 49 DKK
- 40 %

VOTEC går op i design, funktion og kvalitet

VOTEC er en tysk cykelproducent med speciale i racercykler og mountainbikes. VOTEC har altid designet high-end-cykler, som maksimerer mange rytters køreglæde hele året rundt. Dette gælder både inden- og udenfor firmaets vægge, da mange af VOTEC designerne selv elsker at cykle afsted på jernhesten. Som lidenskabelige cykelryttere udvikler VOTEC produkter, der lever op til deres egne høje krav. Deres passion er ikke til at undgå, når man kigger på det færdige resultat. Alle cykler fra VOTEC er blevet testet både i laboratoriet og på stier samt veje. Netop derfor har folk modtaget produkterne med åbne arme. VOTEC formår at tage en idé fra start til slut med succes, og resultatet er højteknologiske cykler med innovative detaljer. VOTEC VRC ProGenerelt er VOTEC en fusion af funktion, design og kvalitet. Det tyske firma er faktisk kendt for sit smukke design og den høje standard.

Det brede VOTEC cykeludvalg

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke VOTEC-produkter du kan finde i udvalget på Bikester.dk.

  • Mountainbikecykler: Der MTB’er fra VOTEC til både nybegyndere og de erfarne. Den erfarne mountainbikecyklist vælger ofte hardtail-cyklerne på Bikester. De er kendetegnet med en stiv bagdel og en gaffel, som er udstyret med støddæmper. Der findes også VOTEC-mountainbikes, som er udstyret med støddæmper både foran samt bagpå, og i dette tilfælde giver suspensionskomponenterne en maksimal bevægelsesfrihed, der sikrer en behagelig og jævn cykeltur. Generelt vil du altid kunne opnå en top performance med VOTEC-mountainbikes, der lever op til alle høje standarder.
  • Racercykler: VOTEC designer blandt også racercykler. De stilrene og elegante cykler er udviklet med ét fælles mål: at køre hurtigt og smidigt. Racercyklerne fra VOTEC har tynde hjul og er lavet af et materiale, som fremmer din ydeevne. Med de smalle hjul er der mindre friktion på jorden, og hjulene ruller ekstra hurtigt, når du træder i pedalerne. Selvom VOTEC-racercykler har tynde hjul, så er selve cyklen stabil, og du kan sagtens cykle i sving med høj hastighed. Med VOTEC racercykel kan du for alvor nyde glæden ved at fare afsted.
  • Tøj og tilbehør: VOTEC har ikke kun specialiseret sig i cykler; du kan også finde tøj og andet tilbehør i sortimentet på Bikester. Det er blandt andet cykelrammer, som du kan investere i, hvis det er blevet tid til at skifte den gamle ramme ud. Det kan også være, at du skal i gang med at bygge din egen cykel fra bunden. Alle cykelrammer, cykeltøj og andre cykeldele tilbydes i et bredt udvalg med mange forskellige farver, så der bør være mindst ét VOTEC-produkt på Bikester, som falder i din smag.