Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

VOTEC

High-End Bikes Designed & Engineered in Germany

VOTEC er et tysk firma, der producerer højteknologiske cykler med mange smarte og funktionelle detaljer og dette til en god pris. VOTEC er blandt andet testvinder i flere tyske magasiner, specialiseret inden for mountainbike og racercykling. Dette viser, at VOTEC har gjort sit hjemmearbejde ordentligt. VOTEC udruster deres cykler med udstyr af ekstremt høj kvalitet og dette kombineret med en utrolig kvalitetskontrol, giver en cykel af en helt særlig karakter. VOTEC giver derudover 10 års garanti på enhver aluminiumsramme samt 6 års garanti på enhver carbonramme. Sådan tager man performance til det næste niveau!

Racercykler

Vores Road Bike Series

VOTEC VRX - Gravel Bike

VRX efterlader intet til tilfældighederne og giver dig mulighed for at bryde væk fra dine sædvanlige ruter for at opdage nye veje. Cyklens geometri har sine rødder i klassisk cyklocross og blev udviklet til gravel og cyklocross. VRX tilbyder sporty komfort, spændende dynamik og bevæger sig på omskifteligt terræn med utroligt præcision.

Alle modeller >

VOTEC VR - VOTEC VR - Aluracer til begyndere og ambitiøse kilometersamlere

Stabil og komfortabel fra start. Let på stigninger og sikker på nedkørsler. Begyndere og ambitiøse kilometersamlere vil sætte pris på dyderne ved denne racer-allrounder. VR er en rigtig maskine, der imponerer med sin afbalancerede håndtering, en sporty, komfortabel siddeposition og førsteklasses komponenter hele vejen igennem.

Alle modeller >

VOTEC VRD - Endurance Disc Racer

Når distancen er lang eller ruten krævende, så er VOTEC VRD i sit rette element. VRD kombinerer sikkerheden og effektiviteten fra en langdistanceracer med perfekt integrerede skivebremser, de nyeste standarder og højkvalitetsudstyr i en behagelig, sporty helårscykel, der aldrig skuffer.

Alle modeller >

VOTEC VRC - Carbon Racer

VOTEC VRC er en rendyrket racer. Underspillet uden gimmicks. Ryggraden på VRC er High-Modulus Carbon-rammem med fuld carbongaffel, udviklet og testet i Tyskland. Uanset hvilken version du vælger, imponerer denne ædle carbonracer under forårstræningen på landevejen eller gennem store bjergpas..

Alle modeller >
VIS MERE
Vores mest populære VOTEC Racercykler

Flere kategorier og tilbud fra VOTEC

VOTEC

29 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

VOTEC går op i design, funktion og kvalitet

VOTEC er en tysk cykelproducent med speciale i racercykler og mountainbikes. VOTEC har altid designet high-end-cykler, som maksimerer mange rytters køreglæde hele året rundt. Dette gælder både inden- og udenfor firmaets vægge, da mange af VOTEC designerne selv elsker at cykle afsted på jernhesten. Som lidenskabelige cykelryttere udvikler VOTEC produkter, der lever op til deres egne høje krav. Deres passion er ikke til at undgå, når man kigger på det færdige resultat. Alle cykler fra VOTEC er blevet testet både i laboratoriet og på stier samt veje. Netop derfor har folk modtaget produkterne med åbne arme. VOTEC formår at tage en idé fra start til slut med succes, og resultatet er højteknologiske cykler med innovative detaljer. VOTEC VRC ProGenerelt er VOTEC en fusion af funktion, design og kvalitet. Det tyske firma er faktisk kendt for sit smukke design og den høje standard.

Det brede VOTEC cykeludvalg

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke VOTEC-produkter du kan finde i udvalget på Bikester.dk.
  • Mountainbikecykler: Der MTB’er fra VOTEC til både nybegyndere og de erfarne. Den erfarne mountainbikecyklist vælger ofte hardtail-cyklerne på Bikester. De er kendetegnet med en stiv bagdel og en gaffel, som er udstyret med støddæmper. Der findes også VOTEC-mountainbikes, som er udstyret med støddæmper både foran samt bagpå, og i dette tilfælde giver suspensionskomponenterne en maksimal bevægelsesfrihed, der sikrer en behagelig og jævn cykeltur. Generelt vil du altid kunne opnå en top performance med VOTEC-mountainbikes, der lever op til alle høje standarder.
  • Racercykler: VOTEC designer blandt også racercykler. De stilrene og elegante cykler er udviklet med ét fælles mål: at køre hurtigt og smidigt. Racercyklerne fra VOTEC har tynde hjul og er lavet af et materiale, som fremmer din ydeevne. Med de smalle hjul er der mindre friktion på jorden, og hjulene ruller ekstra hurtigt, når du træder i pedalerne. Selvom VOTEC-racercykler har tynde hjul, så er selve cyklen stabil, og du kan sagtens cykle i sving med høj hastighed. Med VOTEC racercykel kan du for alvor nyde glæden ved at fare afsted.
  • Tøj og tilbehør: VOTEC har ikke kun specialiseret sig i cykler; du kan også finde tøj og andet tilbehør i sortimentet på Bikester. Det er blandt andet cykelrammer, som du kan investere i, hvis det er blevet tid til at skifte den gamle ramme ud. Det kan også være, at du skal i gang med at bygge din egen cykel fra bunden. Alle cykelrammer, cykeltøj og andre cykeldele tilbydes i et bredt udvalg med mange forskellige farver, så der bør være mindst ét VOTEC-produkt på Bikester, som falder i din smag.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes