Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VOTEC (113 Produkter)

Pris (kr.)

  • -
    Anvend

Kundeanmeldelser

Valgt:
VOTEC cykler
VOTEC

VOTEC: Højteknologiske cykler

VOTEC er et tysk firma, der producerer højteknologiske cykler med mange smarte og funktionelle detaljer og dette til en god pris. VOTEC er blandt andet testvinder i flere tyske magasiner, specialiseret inden for mountainbike og racercykling. Dette viser, at VOTEC har gjort sit hjemmearbejde ordentligt. VOTEC udruster deres cykler med udstyr af ekstremt høj kvalitet og dette kombineret med en utrolig kvalitetskontrol, giver en cykel af en helt særlig karakter. VOTEC giver derudover 10 års garanti på enhver aluminiumsramme samt 6 års garanti på enhver carbonramme. Sådan tager man performance til det næste niveau!

Sorter efter
Side 1 af
2
 
Sorter efter
Side 1 af
2

Kompromisløs kvalitet med VOTEC

VOTEC formår at producere cykler i en kompromisløs kvalitet. De leverer kompromisløst design og kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Det tyske brand er udviklet og designet af førende eksperter og altid baseret på den nyeste teknologi. Deres cykler er alle produceret med funktionalitet og ydeevne for øje. Med en VOTEC mountainbike eller racercykel er du er garanteret en perfekt balance mellem nem håndtering og kørestabilitet. Votec VM

VOTEC – for både amatører og professionelle

De seneste år er der sket en eksplosion i interessen for cykelsporten. Især mountainbiking er blevet en populær sport, men hvad enten du er til fart på landevejen eller action i skoven, kan du altid finde den helt rigtige cykel eller det nødvendige udstyr. De fleste landevejsryttere søger cykler der skaber det perfekte momentum på landevejene. Her er der krav til rene linjer i form af smalle dæk og lav kørestilling. Stellet skal levere en kombination af stivhed og let vægt for at skabe den rette balance. I skoven er det andre faktorer, der er vigtige for den perfekte cykeloplevelse. Her stilles blandt andet høje krav til de fjedrende forgafler. VOTEC leverer her en kompromisløs cykel til både nedkørsler, stigninger og i afvekslende terræn. Deres cyklers skivebremser og robuste stel er designet til netop dette formål Sidst - men bestemt ikke mindst, producerer de en lang række cykeldele, blandt andet i form af nav, gear og steltilbehør, hvilket gør det muligt for dig at indstille cyklen lige efter dine behov. I deres sortiment kan du blandt andet finde:
  • Mountainbikes
  • Racercykler
  • Cykeltøj


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!