Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

VOID

41 Produkter
VOID

VOID - VI BRINGER MODEN IND I CYKELVERDENEN

Cykeltøj, men med stil: Void kombinerer svensk design og individuel stil, så du får tøj der fanger øjet, uden at skrige. Det er stadig funktion der er i højsædet, og takket være high-tech materialerne, er cykeltøjet fra Void egnet til mange forskellige betingelser og omstændigheder.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

VOID – svensk modecykeltøj!

Der findes mange traditionelle cykeltøjsmærker med årtiers erfaring og bestemte måder at gøre tingene på. Og så findes der mærker, der som nye og friske pust, ser tingene på en anden måde. Hos Bikester repræsenterer vi alle segmenter og typer af mærker. Derfor finder du naturligvis også VOID i sortimenterne. Her kan du få fingrene i svensk cykelbeklædning med et stort fokus på mode. De unge ejere var ikke tilfredse med udvalget på markedet, da de synes, at det meste cykeltøj var for klub-agtigt med logoer og reklamer fra de store cykelhold i verden. Derfor valgte de i 2014 at lancere den første kollektion, som siden dengang er blevet udvidet med adskillige nye items. I dag dækker VOID en hel palet, så du kan trække i komplette outfits samt diverse tilbehør. Hele formålet med mærket er at kombinere funktionalitet med mode, hvilket er lykkedes til topkarakter. Lækre prints, farver og mønstre er nogle af de elementer, der gør cykeltøjet ekstra interessant at se på. Ud over alt det æstetiske, er der selvfølgelig i lige så høj grad styr på det tekniske.VOID Orbit HS Dermed kan du være moderigtigt klædt på samtidig med, at du opnår fuld beskyttelse.

Cykeltøj på et nyt niveau med VOID

VOID betyder tomrum på dansk. Og det er præcis tomrummet mellem arbejde og fritid samt mellem tøj og cykel, firmaet vil udjævne. Derfor kan kollektionerne også bruges til det hele, da fleksibiliteten er enorm. De moderigtige designs giver dig også mulighed for at beholde dit cykeltøj på og tage direkte på en kaffe-date efter turen. I det hele taget er tøjet smukt og komfortabelt til brug i både by og natur. Ofte forbindes svensk – og nordisk design i det hele taget – med minimalisme, men VOID går imod strømmen og sætter deres eget unikke præg på tingene. Det er coolness og kvalitet på én og samme tid, og du kan nyde de skræddersyede items med perfekte pasformer. Cykeljakker, cykelbukser og cykeltrøjer er de tre hovedprodukter i sortimentet hos det svenske mærke. Det er de essentielle dele, som danner basis for et cykellook. Tilsæt dertil elasticitet og åndbare overflader – og du har cykeltøj, som du også vil elske at gå i efter dagens sidste tråd. Leopardprints, army-mønstre eller iøjnefaldende helfarver. VOID mestrer det hele. Du kan kombinere dine outfits, og opnå en personlig udstråling. Cykeltøjsmode er nemlig medvirkende til, at ryttere kan skille sig ud – også når det går løs med sved og masser af watts!


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes