For koldt til at cykle? | Med det rette tøj holder du varmen
Online cykelhandler

VMAX

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
VMAX – Med mere svung gennem byen
VMAX tilbyder en bred vifte af motoriserede køretøjer på to eller fire hjul. De er kendt for deres e-scootere, fra den ultralette carbon- eller aluminiumløbehjul til den hurtige scooter med en belastningskapacitet på 150 kg. Du kan også finde skateboards og pedelecs i VMAX-sortimentet.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
VMAX D1 Merry Skate & Ashley E-skateboard, black black
VMAX
D1 Merry Skate & Ashley E-skateboard, black
6.309 DKK 5.119 DKK
- 19 %
gratis forsendelse
VMAX D1 Merry Skate & Ashley E-skateboard, black
Yderligere oplysninger

VMAX – når der skal fart over feltet!

Det er ikke længere kun en dille at køre på elektrisk løbehjul. Nu er udviklingen nået så langt og mange lande har absorberet løbehjulene i trafikken, som et alternativt transportmiddel. Hos VMAX har man været med lang tid før, at det blev mainstream at køre på e-scooter. Der ligger nemlig mange års udvikling bag processerne, og endelig er folk verden over klar til at indlemme elektronik som transport. Det gælder også i Danmark, hvor man ser folk i alle aldre bevæge sig omkring på de smarte el-løbehjul. VMAX går skridtet videre, idet de overgår de danske regler for maks. hastigheder. Firmaet er fartglade ud over alle grænser, og du kan selv blive klar til sjov og ballade på nogle af de eldrevne køretøjer, som er tilgængelige hos Bikester. Flere af køretøjerne fra mærket er ikke godkendt til kørsel i den danske trafik. Til gengæld kan du nyde dem lige så meget du vil på privat ejendom. Det er der mange, der har glæde af. VMAX Fifty-Five Usain Rolled V2.0Udvikling af teknik, hvad enten det er sjov eller seriøs kørsel, kan nemlig med stor fordel udføres derhjemme på gårdspladsen eller i indkørslen. Det kan også være, du ejer jord eller har en stor grund, hvor det er helt optimalt at give den gas på de livlige el-køretøjer. Det er naturligvis fornuftigt at huske sikkerhedsudstyr i form af hjelm samt knæ-, albue- og håndledsbeskyttere.

Lad el drive dig fremad!

VMAX byder både på klassiske el-scootere samt andre nyudviklinger. Det gælder ikke mindst de robuste Usain-scootere med hele 1050 watt, som kan yde en tophastighed på 55 km/t. Der får du mulighed for at lege med en maskine på kraftige hjul, som samtidig også har fart-display og skivebremser. Desuden kan løbehjulene foldes sammen, hvilket gør det muligt at opbevare dem på praktisk vis. Det er ikke kun de tohjulede, som VMAX har styr på. Man tilbyder nemlig også elektriske skateboards. De er efterhånden blevet populære – især blandt yngre folk. Minimumsalderen er 14 år før det er tilladt at bruge skateboardsene, da de kan opnå en tophastighed på 30 km/t. Det er som altid værd at huske på, at i Danmark må løbehjul og skateboards maks. køre 20 km/t. Men det ændrer ikke på, at du kan bruge dem derhjemme. De smarte boards gør det muligt at blive stående uden at skulle bruge ben og fødder til at sætte af med. Dermed kan du med fordel ride med på e-bølgen hos Bikester!

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig