Online cykelhandler
Nyt tøj, nyt udstyr | Få mtb-udstyr til foråret '21 i dag

Vivobarefoot

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Vivobarefoot Primus Trail FG Sko Herrer, grå grå
Vivobarefoot
Primus Trail FG Sko Herrer, grå
1.069 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: EU 46EU 49
Vivobarefoot Primus Trail FG Sko Herrer, grå
Yderligere oplysninger

Vivobarefoot –det tætteste du kommer på at være barfodet

Der findes ikke noget bedre end følelsen af at gå med bare tæer henover en grøn græsplæne eller en smuk sandstrand. Er du en af dem, der hellere ville leve livet uden sko, er der godt nyt til dig. Gennem brugen af moderne teknologi og nyeste fremgangsmetoder, har Vivobarefoot udviklet en lang række sko til dine fødder, der alle efterlader dig med følelsen af, at du ligeså godt kunne være barfodet. På Bikester har vi samlet et stort udvalg af de lækre sko.

Minimalistisk producent med en klar mission

Britiske Vivobarefoot har siden opstarten været en minimalistisk skoproducent, hvis strategi er enkel: Jo mindre de giver dig, des bedre er det. Den filosofi baserer sig på producentens overbevisning om, at vores fødder allerede er skabt perfekte fra naturens side. Ergo er der ingen grund til at give dem unødige tykke såler eller hårde overflader, når det kommer til sko. Vivobarefoot Primus FG MeshBag mærket og den avancerede teknologi finder vi personer som grundlæggeren Galahad Clark samt Tim Brennan, der i samarbejde med skoproducenten Terra Plana har udviklet de mange smarte skomodeller. I dag er mærket populært verden over og sælges i adskillige lande.

Gør noget godt for dine fødder med modeller fra Vivobarefoot

Dag efter dag sørger vores fødder for, at vi kommer godt fra A til B. Turen går henover al slags terræn, der takles uden større besvær. På samme vis som med vores hænder, sidder der mere end 200.000 nerveender i vores fødder. Nerveenderne medvirker alle til, at vi kan føle. Når du gemmer dine fødder væk i par sko med hårde såler og en solid overflade, fratager du dem en del af deres føling. Forærer du dem i stedet et par sko fra Vivobarefoot, giver du dem lov til at ånde og udfolde sig. De mange elegante sko fra producenten former sig på fin vis efter dine fødder, og det er alt sammen på en sund og naturlig måde, der efterlader dig med en følelse af, at du nærmest er barfodet. Nu kan du glemme alt om spidse snuder, der klemmer dine tæer på ubehagelig vis. I denne sko er der lavet rigeligt med plads til tæerne. Samtidig sørger den ultratynde og beskyttende sål for at din fødder får fri bevægelighed og god føling med underlaget. Her er der tale om såler, der er lavet til at give dig optimal sensorisk feedback.