Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Vittoria

38 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Kom hurtigt afsted med hjul fra Vittoria

Vittoria, optimale cykeldæk til ethvert behov og cykelmodel

Når man er ude og cykle i det daglige, træne eller måske cykle konkurrenceløb, så er cyklens dæk en af de helt essentielle dele, som skal være i tip top form, hvis man skal kunne køre hurtigt og sikkert derudaf. Hvis ikke dækkene er i orden, øges risikoen for at glide og køre galt, ligesom risikoen for punkteringer stiger kraftigt. Det kræver derfor, at man holder jævnligt opsyn med sine dæk, og at man skifter dem ud, så snart man kan se, at rillerene er ved at være nedslidte. Vittoria er en af cykelmarkedets førende leverandører af dæk til både Road og Off Road kørsel. Som du kan se her på Bikester.dk, findes der et flot udvalg i højteknologiske dækløsninger, som giver mulighed for, at man kan finde netop det dæk, som passer til ens cykel og temperament. Firmaet leverer også forskelligt cykeltilbehør og beklædning til cykelsporten. Vittoria Online Shop

Varemærkets baggrund

Varemærket har en historie, der går over 60 år tilbage, mere præcist til 1953. Vittoria Industries Ltd. ejer to brands GEAX og MTB og forhandler ligeledes andre mærker som 3T, Fox i Italien, Northwave, 3T og Selle Italia i USA. Vittoria er en af verdens største producenter af cykeldæk og producerer årligt mere end 7 millioner dæk samt 900.000 slanger og bomuldsdæk. Produktionen foregår i Thailand og distributionen på globalt plan i USA, Europa og Asien. Firmaets vision er at blive ved med at fremstille dæk, som får én til at køre bedre og hurtigere og på denne måde yde mere. Dette opnår de gennem deres satsning på innovation og udvikling, men også ved at være i kontakt med cykelmiljøet i alle dets facetter. Vittoria sponsorerer prominente cykelatleter og teams, hvilket er med til at deres dæk bliver prøvet af under de mest ekstreme tests og i forskelligt terræn – hvilket igen betyder, at firmaet kan optimere deres eksisterende produkter og nyskabe hen ad vejen. Disse sponsereringer omfatter blandt andet indenfor mountainbikesporten det italienske hold Avion Avexo, det amerikanske Jamis XC, det hollandske hold Van De Meulenreek og det spanske Vicma Bike Team og Orbea-Tuff Shed. Af individuelle elitecyklister sponsoreres eksempelvis nordamerikanske Cameron Zink, Macky Franklin, Eric Lawrenuk, Jack Fogelquist og mange flere.

Vittoria dækprodukter

Hos Bikester.dk kan du få et flot og varieret udvalg af producentens bedste dæk. Racerdækkene kan fås i meget forskellige designs. Zafiro Pro Slick Road 23-622 mm er et genialt eksempel på det bedste til landevejskørsel, hvor rillerne ikke skal være markerede. Men eftersom landevejskørsel er et vidt begreb, er udvalget i racerdæk det også, hvilket kan ses på modellerne Cross Evo XG Pro 32-622 mm og Cross Evo XN Pro 32-622 mm. Kvaliteten af asfalt kan variere stærkt, og det gør også en forskel, om man skal køre meget i områder med stigninger og kurver eller bare ligeud ad en landevej i Danmark. Til alle måder at køre på fås specielt tilpassede dæk med forskellige bredder, højde på rillemønstre og lignende detaljer. Der er ikke noget at være i tvivl om, Vittoria dæk er i topklasse og sikrer dig en sikker og effektiv færd derudaf. Fordelene ved at vælge dette mærke er mange og blandt andre:
  • Mest avancerede teknologiske dækløsninger
  • Høj kvalitet til fordelagtige priser
  • Slidstærke kvalitetsmaterialer
Vittoria varemærket er i sig selv en garanti for kvalitet, holdbarhed og de allerbedste designs indenfor cykeldæk. Der er ingen tvivl om, at firmaets succes og ekspansion er baseret på en blanding af deres dedikation til cykelsporten, deres historiske knowhow indenfor deres felt, af at lytte til deres kunders behov og præferencer ligesom en stærk og konstant prioritering af innovation og videreudvikling som gør, at firmaet hele tiden præsenterer nye revolutionerende løsninger til alle niveau indenfor cykelsporten. Vittoria Online Shop

Når du køber dæk over Bikester.dk

Udover dæk har man jo brug for meget mere udstyr til cyklen, for at holde den ved lige, og det kan du alt sammen finde her i vores netbutik og altid i cykelbranchen bedste og mest anerkendte mærker. Det kan også være, man har brug for ekstra tekniske finesser for at gøre cykeloplevelsen eller træningen endnu mere effektiv, såsom en cykelcomputer – der kan fungere som pulsmåler – afstandsmåler, GPS og meget mere, dem finder du her . Det kan også være, man skal bruge nyt cykeltøj, som er specielt designet til, at man på en komfortabel måde kan være beskyttet mod vind og vejr, når man kører. Cykeltøj finder du her. Du kan få alt til din cykel og cykeltur på Bikester.dk. Tag dig god tid til at kigge vores udvalg igennem, det er jo nu en gang lettere at købe alting online samtidigt, på denne måde undgår du at skulle rende rundt i et hav af butikker og måske ende ud med noget helt andet, end det du egentligt havde forestillet dig. Når du køber Vittoria dæk gennem Bikester.dk, har du altid 100 dages returret. Du skal kun fremvise kvitteringen, og varens emballage skal være intakt. Skulle du have tvivlsspørgsmål i forbindelse med købet, kan du altid kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe. Så vælg dine nye dæk i dette eksklusive cykelmærke. Når vi har modtaget din bestilling, går der kun få dage, før du modtager den hjemme.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes