Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Vermont

(48 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Cykler fra Vermont
Vermont

Vermont: Cykler til hele familien

Leder du efter en robust trekkingcykel, en sikker børnecykel eller en smart E-bike til turen til arbejde? Alt dette kan du helt sikkert finde hos Vermont - og dette til et uovertruffent pris/ydelses-forhold. Det unge mærke fra Tyskland har i samarbejde med branceerfarne eksperter haft som mål at skabe højkvalitetscykler, der også kan betales. Fra børnecyklen til den lille og til luksuriøse E-bikes - her finder man hele produktpaletten.

Sorter efter
Side 1 af
1
 
Sorter efter
Side 1 af
1

Køb din Vermont cykel her hos os på Bikester.dk

Er du ude efter en cykel i en enestående kvalitet til en rigtig god pris, kan Vermont være cyklen for dig. Eftersom firmaet sørger for al montering og udfører grundig kontrol fra sit hovedsæde i Tyskland samt øvrige afdelinger rundt om i Europa, kan man som kunde være sikker på, at kvaliteten holder et særdeles højt niveau. Monteringen er en kunst i sig selv, og mange af virksomhedens ressourcer går netop til denne del af processen. Selvom det er et relativt ungt firma, har det solid erfaring og kompetence, der danner grundlaget. Firmaets mål er at kunne tilbyde cykler i høj kvalitet til en god pris, og for at kunne dette satser de på internetmarkedet, hvor der ikke kræves dyre butiksomkostninger.

Vermont tilbyder en cykel til enhver situation

Det spiller ingen rolle, hvilken type cykel du er ude efter, når det gælder cykler fra Vermont. Firmaet fremstiller nemlig mange forskellige typer cykler, som betyder, at alle kan finde en cykel, der passer.Vermont Saphire Uanset om du vil have en cykel til bykørsel eller om du plejer at spendere din tid med at cykle ude i skove og marker, findes der en cykel til formålet. Firmaet har endda indført de allerseneste trends indenfor cykeldesign og tilbyder selv i dag foldecykler samt cykler, som drives af en lille motor. På denne måde er det enkelt for alle at bevæge sig kortere eller længere strækninger uden at skulle tage bilen. At bruge cyklen har som bekendt mange fordele – helt fra at man får sin daglige motion, til at man bidrager til et bedre miljø. Alt afhængig af hvad man har tænkt sig at bruge sin cykel til, opdeles deres cykler i forskellige kategorier, nemlig:
  • Trekkingcykler
  • Børne- og ungdomscykler
  • E-cykler
  • Citybikes
  • Foldecykler
  • Mountainbikes
  • Crossbikes
Vil man have en cykel, som passer ind i de fleste miljøer, er det en trekkingcykel, man skal anskaffe sig. Med denne type cykel spiller det ingen rolle, om man skal til eller fra arbejdet, eller om man mest er ude og cykle i naturen – med denne type cykel kan man gøre både og. Eftersom dækkene er bredere end på en bycykel, behøver man ikke bekymre sig om veje og hårdere terræn. Denne cykel er den slags, som plejer at passe bedst, når det er en allroundcykel, man er ude efter. Til de lidt yngre har Vermont cykler i flere forskellige størrelser, således at cyklen kan passe barnet så godt som muligt. Med en cykel i den rigtige størrelse kan barnet komme frem på en sikker måde. De har endda set til at andre sikkerhedsaspekter prioriteres. En cykel, som kan ses tydeligt af andre trafikanter, er en mere sikker cykel. Derfor har dette cykelfirma set til, at cyklerne har en god belysning, som gør, at både cyklisten og andre i trafikken ser det, de skal. Det er også vigtigt at kunne stoppe hurtigt og let, og derfor er børnecyklerne også udrustede med sikre og justerbare bremser. Ønsker man at komme frem på en bekvem måde, er en E-bike det allerbedste alternativ. Eftersom denne type cykel er udrustet med en lille batteridreven motor, behøver man ikke bekymre sig for at blive svedig, når man kører opad. Du kan altså komme frem og tilbage fra arbejde ligeså frisk, som da du forlod dit hjem. Vermont ChesterDenne cykeltype passer også godt til ældre mennesker, idet muskelkraften ikke er ligeså vigtig for at komme frem. Når bykørsel er primært for en cyklist, gælder det, om at udføre denne type kørsel på den bedste måde. Med den rigtige cykel kan man klare bytrafikken på en enkel måde. Eftersom dette firma ved, hvad der kræves, for at en cykel kan passe ind i byen, kan du som kunde være sikker på at komme rundt på bedste måde. At cyklen tillader en mere opret kørestilling, betyder, at du som cyklist har et godt overblik, og er et eksempel på noget som spiller en stor rolle, når du kører i trafikken. Dette har Vermont taget til efterretning og tilbyder derfor sikre og gode citybikes til bykørsel.

Cykelmodeller til hårdere terræn

Foruden ovennævnte beskrevne cykeltyper findes der derudover også nogle, som er mere egnede for dem, der kan lide at cykle i skove og marker. At begive sig af sted med en Vermont cykel passer aldeles udemærket her i Danmark, fordi der findes godt med naturligt terræn at cykle i. Med en mountainbike er det ingen kunst at køre op og ned ad stejle bakker. Fordi dækkene er brede og grove, får man et godt greb på ujævnt underlag, hvilket er alfa og omega, når man kører i terræn. Ønsker man at bruge sin mountainbike på almindelig trafikerede veje, skal man sørge for, at den er udrustet med belysning, til når mørket falder på. Vil man have en cykel, som kan klare både hårdt terræn og som glider godt på almindelige veje, kan en crossbike være det, man skal satse på. Med sådan en cykel er det let at komme rundt i forskellige miljøer. Med både smidighed og stabilitet integreret i én og samme cykel, får man det bedste fra to verdener.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling