Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Vermont

38 Produkter
Cykler fra Vermont
Vermont

Vermont: Cykler til hele familien

Leder du efter en robust trekkingcykel, en sikker børnecykel eller en smart E-bike til turen til arbejde? Alt dette kan du helt sikkert finde hos Vermont - og dette til et uovertruffent pris/ydelses-forhold. Det unge mærke fra Tyskland har i samarbejde med branceerfarne eksperter haft som mål at skabe højkvalitetscykler, der også kan betales. Fra børnecyklen til den lille og til luksuriøse E-bikes - her finder man hele produktpaletten.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Find din nye cykel hos Vermont, der byder på hele paletten

Selvom der er kommet nye cykeldesigns til, og folk interesserer sig for mange forskellige discipliner, så er der stadig stor efterspørgsel på alle de kommercielle og velkendte modeller. Det er noget, som tyske Vermont er helt med på i form af deres brede produktpalet med cykler i forskellige designs. Det er klassiske og gedigne hverdagscykler, der får dig nemt og bekvemt frem og tilbage fra job, skole, supermarked, træningscenter og alle mulige andre steder. Man tænker nemlig både på de voksne i form af et bredt sortiment med citybikes og trekkingcykler, men også børn har en stor plads i mærkets cykelhjerte. Det betyder cykler fra Vermont til hele familien, hvilket passer perfekt med danske værdier og behov, hvor vi elsker at tage den elskede tohjulede så ofte som mulig. Mærket er forholdsvist nyt på markedet, men har allerede godt fat i cykelglade folk, som søger en gedigen allround cykel til overkommelige priser. Vermont Saphire 3sDet betyder moderne cykler i alle afskygninger, hvor alle kan være med, hvilket netop er en af missionerne fra mærket, som ønsker at motivere endnu flere folk til at cykle.

Bliv cykelklar på din favoritmodel

Hos Vermont har man alle aldersgrupper og segmenter i tankerne. Det er lige fra små børn, der har brug for en cykel med støttehjul, til teenagers, som søger en smart citybike. Når man bliver ældre, og man har brug for lidt ekstra støtte og hjælp, så er det blot at investere i en elcykel, som dette populære mærke naturligvis også er garant for. Der er ingen grænser, når der står Vermont på stellet, for det betyder kvalitet og stabile designs, som passer perfekt ind i de danske miljøer og årstider. Det er nemlig urbane cykler, som både kan bruges til bykørsel, men også til ture i naturen og yderområder, hvor kraftige dæk og en stærk stelopbygning sørger for et komfortabelt ridt. Mærket gør alt for at opfylde dine behov – og de gør det med bravur! Kraftfulde dæk, komfortable sadler, bagagebærer, cykelkurv, ergonomisk styr samt mange andre detaljer er en fast del af cykelsortimentet fra Vermont. Og står du lige og mangler noget ekstra tilbehør eller udstyr, så kan det naturligvis tilkøbes her på Bikester, hvor vi sender dig trygt og sikkert ud i trafikken. Farver, former og priser – alt er sammensat perfekt til nutidens behov og efterspørgsel, hvilket placerer dette cykelmærke højt på ønskelisten hos familier over det ganske land.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes