Online cykel shop – Bikester
Op til 70% rabat1
null
VELTEC - HÅNDBYGGET MED KÆRLIGHED
Veltec har håndbygget hjul i over 20 år. Kort efter virksomheden blev grundlagt, begyndte de også at udvikle en række forskelligt tilbehør som var i stand til at matche deres høje standarder. I dag består Veltecs sortiment af alt fra hjul til hjultilbehør af høj kvalitet til både racercykler og mountainbikes. Både ambitiøse amatører og professionelle ryttere vil kunne finde hvad de har brug for.

Veltec

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Veltec Speed 8.0 Hjulsæt 83mm skivebremse QR XDR, sort
Veltec Speed 8.0 Hjulsæt 83mm skivebremse QR XDR, sort sort
Veltec
Speed 8.0 Hjulsæt 83mm skivebremse QR XDR, sort
Vejl. udsalgspris 9.209 DKK 6.769 DKK
gratis forsendelse
- 27 %

Veltec formår at optimere din cykeloplevelse

Hvis du søger nye cykelhjul fra et verdenskendt mærke, så behøver du ikke at kigge længere end til Bikester og udvalget fra Veltec! Her får du varer fra et tysk mærke, der er gået all-in på kvalitet, og derfor bruges hjulene også af professionelle ryttere. De bruges også af fritidscyklister, som elsker at kræse lidt ekstra for tingene. Firmaets filosofi baserer sig på det, som mange eksperter ofte råder cyklister til – at man aldrig skal gå ned på kvaliteten, når det drejer som om hjul. De er den bærende kraft, og det er ikke unormalt at investere i cykelhjul, der koster det samme som selve cyklen. Du kan til hver en tid flytte hjulene med over på en ny cykel, for kvalitetshjul er værd at genbruge. Siden 1995 har Veltec designet innovative cykelhjul, så der er godt med erfaring involveret, hvilket er en tryghed for kunderne. 3D-diagrammer, avancerede testlaboratorier, ingeniør-videnskab og samarbejde med ryttere i marken skaber det perfekte grundlag for at komme frem til toptunede slutprodukter. Veltec Speed 8.0 FCCDem kan du få glæde af, uanset niveau, for der er garanteret køreglæde og komfort med holdbare højkvalitetshjul monteret på din cykel.

Legende let kørsel på Veltec hjul

Det er ikke en overdrivelse at sige, at Veltec har hjul på hjernen. De over 20 medarbejdere er specialudvalgt til opgaverne, og der nørdes cykelhjul som den største passion. Branchen kræver hele tiden omstilling og fornyelse, hvilket mærket lever op til med topkarakterer. Lethed, stabilitet og holdbarhed er nogle af de ting, de altid arbejder på at optimere. Dermed kan du få glæde af dine nye cykelhjul i mange år fremover samtidig med, at du lettere kan klatre op ad bakker og bjerge og oveni købet nemmere kan få mere fart i hjulene. Det er især racercykelhjul, som Veltec har specialiseret sig i. De er nemlig vilde med fart over feltet, hvilket afspejles på de mange hjultyper til landevejsrace og klatring. Det er især fælgenes profil, der siger noget om de discipliner, de specifikke hjul kan bruges til. Mærket byder på mange forskellige profilhøjder, og generelt betyder en højere profil også en højere vægt. Men da der ofte anvendes karbon under fremstillingen, er teamet i dag dygtige til at holde højprofilhjul nede i vægt. Alle cykelhjul til racercykler er kendt under linjen ”Speed”, og du kan vælge mellem klassiske lavprofilshjul, højprofilsfælge på helt op til 80 mm samt størrelser midt imellem. Efterhånden er firmaet også godt præsenteret inden for MTB, hvor hjul-linjen er kendt under forkortelsen ”ETR”.