Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Velo

22 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Cykel komfortabelt med en sadel fra Velo

Den del på cyklen som de fleste tænker på, når det gælder en cykels komfort, er sadlen. At man let får ondt, at sadlen trykker på forkerte steder, eller helt enkelt at affjedrer for dårligt, når man cykler, er nogle af grundene til, hvorfor ens cykeloplevelse kan blive ødelagt. Dette er der specielt en virksomhed, der har sat sig for på at løse – nemlig Velo. Firmaets grundlægger, Stella Yu, har i mere end 30 år haft som mål at tilbyde sadler tilpassede til ethvert behov, formål og enhver krop. Hun startede virksomheden i 1979 i Taiwan, og har siden da ekspanderet, og i dag findes der fabrikker selv i Kina. Hovedformålet har altid været det samme, selvom udvalget af produkter har flyttet grænser til andre områder end cykler. Det teknologiske gennembrud, som virksomheden har haft gennem årene, har bidraget til at nye materialer har set dagens lys og har kunnet tilpasses nye anvendelsesområder. Velo Online Shop

En vision, som aldrig ændres

Selvom om Velo har været en virksomhed i mere end 30 år, har medarbejderne i firmaet samme vision i dag, som de havde, da det startede. Stella Yu ville sørge for, at alle kunne cykle så bekvemt som muligt. På denne måde kunne denne positive oplevelse få flere til at vælge cyklen i stedet for bilen, hvilket også var en ønsketanke hos Stella. Firmaet arbejder for, at vi skal kunne leve i et bedre miljø og fremmer derfor cykling verden over. Produkterne, som Velo producerer, er fremstillede af certificerede miljøvenlige materialer og fremstilles gennem miljøvenlige processer. Altså findes miljøtanken der som en rød tråd gennem hele virksomheden. Formålet med at gøre det så bekvemt som muligt for alle typer af cyklister rundt om i verden, er netop det, der har drevet virksomheden i mange år, og som, det ser ud til, kommer til at være Velos firmamål i mange år fremover.

Velo har sadler til alle

Eftersom Velo altid har haft som mål at tilgodese hele cyklistmarkedet, kan man i dag vælge mellem mange forskellige cykelsadler. Det spiller ingen rolle, om du ejer en citybike eller en mountainbike, eller om du kan lide at køre i langsomt tempo eller kan lide, at det går hurtigt. Er du ude efter en komfortabel sadel, så har Velo garanteret en, der passer i sit udvalg. Velos sadler og deres greb kan inddeles i fire forskellige kategorier alt afhængig af, hvilke materialer de er fremstillet i:
  • Senso
  • Plush
  • Attune
  • Wrap
Med en sadel fra Senso-kategorien får du meget følelse og kontrol i krævende situationer. Denne sadeltype er udformet til kørsel i hårdt terræn, hvor det er vigtigt at kunne føle sit underlag gennem sadlen. Det er nemlig gennem sadlen, at du har mest kontakt med cyklen, og i forlængelse med jorden. Derfor er det det vigtigt at bruge en sadel, som er let, og som både er stabil og bekvem. Inden for Plush-kategorien findes der forskellige typer af sadler. Grunden til, at der er klasser inden for denne kategori, er, fordi de alle er lavet af det såkaldte Plush-materiale. Dette materiale er blødt og skønt, og det kan bruges på forskellige typer sadler. Så uanset om du er ude efter en stor, blød og skøn sadel til en cykel, hvor du sidder mere opret som på for eksempel en citybike, eller om du skal ud på en milelang cykeltur på landevejen, findes der en Plush-sadel, som passer til alle situationer. Hvis det er det sidstnævnte, du planlægger at gøre, skal du kigge nærmere på Aero-modellen inden for denne kategori. Velo fremstiller ikke bare sadler, men også andre produkter, hvor komforten er vigtig. Et eksempel på dette finder man under Attune-kategorien. Dette er navnet på de greb, som virksomheden producerer. Ud over at sidde bekvemt, er det også vigtigt at gribe cyklen på en bekvem måde. De greb, som Velo fremstiller, er ergonomiske og specielt rettede mod længere cykelture, for der gælder det om at have et bekvemt greb, ellers kan det let ske, at man får ondt i hænderne. For at få et ekstra god kontrol findes der små enkle tricks. Velo har udviklet forskellige typer af tape og stropper til at fastgøre omkring styret og greb, så du kan holde fast længe uden at gnide, eller at det gør ondt. Dette trick bruger en masse professionelle cykelryttere.

En innovativ virksomhed, som satser på fremtiden

Velo er i dag en kendt virksomhed inden for cykelverdenen, og den fremgang, som virksomheden har haft gennem årene, er hele tiden blevet større. Trods dette holder virksomheden en relativt lav profil og arbejder på samme måde og med samme formål som tidligere. Docks opfindelser inden for materialeanvendelse har bidraget til, at virksomheden i dag også satser på andre markeder. Dette er i øjeblikket kun en sideaktivitet, og hvad der kommer til at ske i fremtiden, er der ingen, der ved noget om. Velo har for eksempel fremstillet musemåtter til datamarkedet, men som det ser ud nu, satses der mere på områder, som ligger nærmere på selve grundprodukterne, som jo er tilpasset cykelmarkedet. Velo kan i dag tilbyde yderst innovative kvalitetsprodukter, som er prisen værd, og som passer til alle. Firmaets sadler sælges til mere end 15 millioner cyklister årligt, hvilket er en indikation på, hvor vellidte de er. Eftersom at Velos udvalg er så bredt, kan de tilbyde både offroad- og onroadcyklisten en sadel, der passer. Her på Bikester.dk kan du købe din Velo-sadel til en meget fordelagtig pris og få denne leveret hjem til døren – hurtigt, enkelt og bekvemt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!