Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


VDO

(20 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
VDO

VDO: Teknologi til cyklen - og dig

VDO er en samarbejdspartner til det velkendte mærke Continental, og ligesom Continental skaber man hos VDO også produkter til et bredt udvalg af køretøjer heriblandt cykler. VDO producerer cykelcomputere med high tech teknologi, således du kan monitorere din træning.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Se hvor langt og hurtigt du har cyklet med en cykelcomputer fra VDO

For dem der kan lide at køre lidt længere ture, og som ønsker at holde styr på, hvor hurtigt og langt man har cyklet på sin tur, er en cykelcomputer, for at være helt præcis, netop hvad man har brug for. Denne smarte lille gadget måler nemlig både hastighed og fart, og nogle modeller kan endda gøre mere end det. For dem, der træner, kan være godt, for eksempel, at vide hvor mange pedalomdrejninger man har i minuttet eller få nøjagtige koordinater over den vej, man har cyklet. Selv dette kan en cykelcomputer hjælpe med. VDO er et firma, der fremstiller disse små computere, der kan give dig den fulde information, du ønsker. Afhængigt af hvor detaljerede de oplysninger, du har brug for skal være, er der forskellige modeller at vælge imellem. VDO Online Shop

Med eller uden en cykelcomputer

Hvis du spørger forskellige cyklister, om det er nødvendigt at have en cykelcomputer eller ej, vil svarene man får sandsynligvis variere. Hvorvidt cyklisten, som man spørger, træner meget på sin cykel eller mest bruger den til hverdag eller for sjov, er der dem, der mener, at en cykelcomputer er et must eller også bare en sjov ting at have. Samtidigt føler andre, at der ikke er et større behov. For dem som kører konkurrencekørsel og dermed træner meget før store løb, kan det være af stor betydning at bruge en cykelcomputer. Fordi en cykelcomputer giver oplysninger, der spiller en stor rolle når det virkelig gælder, er det godt at holde styr på de fremskridt man laver i forbindelse med hastighed og tid. VDO tilbyder flere forskellige typer af cykelcomputere, hvilket betyder, at alle kan finde en, der giver de oplysninger, man har brug for.

Være bedre med en cykelcomputer fra VDO

For at gøre det let at se, hvor hurtigt du kører, samt hvor langt du er kommet på din cykeltur, er det godt at have en pålidelig cykelcomputer siddende fast på styret. Med denne kan du måle og sammenligne de forskellige resultater efter turen, og dermed se, hvad slags mål, du bør sigte mod at opfylde til næste gang. Afhængigt af modellen, kan du med en cykelcomputer fra VDO kontrollere følgende under og efter turen:
  • Hastighed
  • Tid
  • Kadence
  • Cykelrute
I VDOs grundlæggende modeller i cykelcomputere, måles hovedsageligt hastighed og tid. Det er disse to faktorer, der er de vigtigte at måle for at kunne beregne den gennemsnitlige hastighed i løbet af turen, og er således en indikator for hvor god eller i dårlig form man er for at nå sit mål. Når det gælder om at nå målstregen så hurtigt som muligt under et cykelløb, kan det være nyttigt først at finde ud af, hvor hurtigt man er nødt til at cykle for at sætte den tid, man forventer. Når du træner inden et løb, kan det være nyttigt at nedskrive ens resultater for at se, hvilken fremgangsmåde der fungerer bedst. Nogle gange kan det være svært at vurdere, hvor hurtigt man cykler, eller hvordan ens tid er når man kører konkurrencekørsel, og så er det dejligt at have en cykelcomputer ved hånden. Udover kun at fokusere på hastighed og tid, har nogle cykelcomputere fra VDO også andre funktioner, som du kan drage fordel af. Det kan for eksempel være nyttigt at vide, hvor mange pedalomdrejninger man har per minut, når du ønsker at komme frem så hurtigt som muligt. At holde en vis kadence, som det kaldes, giver én mulighed for at have en kraft, der giver mere effekt. Kadencen, som angiver det tempo du tramper i, skal måles i det højeste gear, når man netop føler, man kan holde et stabilt tempo. Det er på denne måde, man kan cykle hurtigst i det lange løb. Så det kan altså være godt at have denne funktion på sin cykelcomputer fra VDO, hvis du har ambitioner om altid at blive bedre og hurtigere på cyklen. Noget, som mange mennesker i dag gør brug af, er GPS. Uanset om det er til fods, i bil eller på sadlen, kan det være godt først at vide, hvor du er, også få fuld information om den rute, du har til hensigt at følge eller allerede tager. For en cykelentusiast, kan det være en god idé at få så detaljerede beskrivelser af vejen som muligt, så du kan måle præcis, hvad vej at tage, og også udregne alle de andre vigtige resultater, såsom tid og hastighed. Med en indbygget GPS farer du aldrig vild på cykel, og du kan endda gemme dine ruter på computeren for senere at gå tilbage og sammenligne oplysninger. VDO Online Shop

Køb din cykel computer fra VDO her på Bikester.dk

Eftersom VDO producerer forskellige typer af cykelcomputere, kan alle finde en der passer til deres behov. Vi har her på Bikester, flere af disse modeller, hvilket betyder, at du ikke behøver at lede efter en cykelcomputer fra VDO. Afhængigt af de funktioner, du er ude efter, fås der cykelcomputere i forskellige prisklasser, du kan købe alle VDO produkter til en meget god pris her hos os. Ud over cykelcomputere, kan du også købe forskelligt tilbehør hos VDO her på Bikester.dk. Der er både kabler og beslag, hvis det er det, du leder efter. Ved at købe dine varer fra VDO her hos os, kan du være sikker på en hurtig og sikker levering. Hvis du bestiller inden klokken 16.00 på en hverdag, afsendes varerne samme dag. Derudover får du også 100 dages returret, hvis du skulle ombestemme dig. Sørg for at gemme kvitteringen og ikke at ødelægge emballagen, hvis du ønsker en tilbagebetaling eller bytte til noget andet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling