Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VAUDE (588 Produkter)

Vaude - The Spirit of Mountain Sports

Vaude producerer førsteklasses outdoor produkter med fokus på ophold i strenge omgivelser. Firmaet befinder sig i Tyskland og har fokus på sand kvalitet og pålidelighed. Udover at have den bedste kvalitet som evigt mål er virksomheden også blandt de førende inden for miljøvenlighed. Siden 2001 har firmaet arbejdet i henhold til bluesign®’s strenge regler. Vaude cykelbeklædning har allerede overbevist mange mennesker, og produkternes har for deres funktionalitet allerede vundet flere priser. Vaude skaber ikke blot produkter. De gør det med lidenskab og henvender sig derfor til dem, der søger de hårdeste udfordringer.
Se nyhederne fra VAUDE
    
        
    

Performance Styles med uld

Den fine merinould tilbyder cykelryttere, fremragende funktionelle egenskaber. Den har en klimaregulerende effekt på kroppen. Det opvarmes, når det er koldt udenfor - men køler også, når det er varmt.

360° sikkerhed

Ved at integrere 3M™ Scotchlite™-reflekterende materiale bliver synlighed en integreret del af VAUDEs funktionelle tøj. Brede reflekterende striber på forsiden, bagsiden og siden af jakker, bukser og tilbehør fremhæver den menneskelige silhuet i svagt lys og giver en 360 ° synlighed.

Udstyr
Se det mest populære udstyr fra VAUDE
    
        
    
Sorter efter
Side 1 af
11
 
Sorter efter
Side 1 af
11

Vaude - Slidstærk sportsbeklædning

Vaude har skabt en række produkter til cykelentusiaster, som er værd at stifte bekendtskab med. Med mere end 18 års erfaring på området har de en erfaring, der betyder, at de kan skabe produkter, der er mere end blot i orden, til en pris der er til at betale. Det er et mærke, der bliver lagt mærke til på verdensplan, og et mærke vi er meget stolte over at forhandle. Det er vores ønske og ambition at levere markedets højeste kvalitetsniveau til fordelagtige priser, og vores samarbejde betyder, at det er at ambitionsniveau vi kan leve op til. Vi er både glade og stolte over, at kunne tilbyde disse fantastiske produkter, til priser de giver vores mange konkurrenter baghjul.

Produkterne er tilpasset den aktive livsstil

Det er eksperter og specialister der står bag Vaude, og de har været i stand til at skabe produkter, der helt og holdent passer til den aktive livsstil. VAUDE AirDeres vilje og evne til hele tiden at være på forkant med udviklingen betyder, at det er et mærke, der bliver holdt øje med på verdensplan. På vores hjemmeside kan du nemt og enkelt danne dig et overblik over dine muligheder, og finde lige præcis det produkt, der passer og svarer dine ønsker og behov.

Slidstærke og praktiske

Produkterne har stærke kvaliteter, som vi lægger stor vægt på hos Bikester.dk. Det er deres fantastiske evne til at kombinere kvalitet, æstetik og fordelagtige priser i deres produkter der har gjort, at vi har indledt et samarbejde med dem. Med denne samarbejdspartner er vi i stand til at tilbyde markedets højeste kvalitetsniveau, til priser der kører vores mange konkurrenter af banen. Som vi samarbejder med dem, ser vi også gerne, at du betragter os, som en samarbejdspartner på din aktive livsstil, der kan hjælpe dig til endnu mere glæde og velvære i hverdagen, og til at du får mest muligt for dine penge. Det er fordi vi bygger vores virksomhed op omkring tilfredse kunder der kommer igen og igen, at vi er villige til at tilbyde de meget fordelagtige priser, vi tilbyder.

Kvaliteten er til at føle på

Det er tydeligt at man står med kvalitet i hånden, når man mærker kvaliteten på et af deres mange lækre produkter. Hos Bikester.dk har vi alle årene satset på kvalitet, fordi vi er af den overbevisning, at det er der bedst kan betale sig for vores kunder nu og her og på sigt. VAUDE SonicIgennem ihærdighed og omhu, samt viljen til at yde det ekstra der skal til, har vi skabt en hjemmeside, der samler cykelbranchens bedste produkter, til priser der kan betale sig for dig. Det er fordi vi selv elsker cykelsporten, at vi kan finde frem til markedets bedste produkter, og igennem gode personlige kontakter kan vi indhente den høje kvalitet til fordelagtige priser. Det faktum at Vaude er i stand til at lade kvaliteten og æstetikken gå op i en højere enhed i deres produkter, gør dette mærke til et mærke, vi er meget stolte over at forhandle. Set vores store udvalg af f.eks:
  • cykelsko
  • Cykeltasker

Og så er de smukke at se på

Vaude har skabt nogen utrolig lækre produkter, der både er smukke og i høj kvalitet. Da de samtidig er i stand til at levere den høje kvalitet til meget fordelagtige priser, er det et mærke vi er meget stolte af, at kunne tilbyde vores kunder. Deres evne til at kombinere den høje kvalitet og funktionalitet med lækre designs gør deres produkter helt unikke. Vi ser gerne, at du ser os som en sparringspartner på dit aktive liv, der kan sikre dig, at du får mest muligt for dine penge, og produkter der er mere end blot i orden. Det er vores udsagte ambition, at det skal kunne betale sig for vores kunder at handle med os, og derfor er vi villige til at tilbyde de meget fordelagtige priser, vi tilbyder. På vores spændende hjemmeside kan du også nemt og enkelt danne sig et overblik over de mange fede beklædningsprodukter fra brandet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!