Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Der kan forekomme midlertidige restriktioner på reklamationer og forsinkede tilbagebetalinger. Vi arbejder på at kunne tilbyde dig disse tjenester igen som normalt.
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE Skovi 10 Rygsæk Børn, grøn

ID: 1330846

Vejl. udsalgspris 369 DKK
339 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

 • One Size
 • Vælg Størrelse
  One Size udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE Skovi 10 Rygsæk Børn, grøn (apple)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Skovi 10 rygsækken til børn bringer praktisk relevans til sagen! I hovedrummet er der plads til alle de ting, som de unge gerne vil have hurtigt ved hånden, når de er på farten - uanset om det er deres frokost, et krammelegetøj eller en ekstra trøje. Derudover er der to netlommer på ydersiden, som giver plads til tilbehør som f.eks. en hat eller en lille vandflaske. VAUDE har også tænkt på detaljerne - f.eks. har den en praktisk lynlåslomme på lågets klap og reflekterende elementer. Vaude har inkluderet et forstørrelsesglas i Skovi 10-rygsækken for at sikre, at dit barn ikke overser noget, der venter på at blive opdaget. En god ledsager til børnehaven og hverdagen, men også til de første vandreture og bjergture. Denne rygsæk er fremstillet af genbrugsmateriale og er produceret med Eco Finish, et miljøvenligt vandafvisende materiale uden brug af fluorcarboner (PFC). VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og bluesign-certificerede materialer.

bluesign Produkt
bluesign er verdens strengeste standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og sikkerhed på arbejdspladsen. Alle miljørelevante produktionsaspekter undersøges kritisk og optimeres permanent: Materialeforbrug, energi, vand, spildevand, udstødningsluft, støj, affald, håndtering af farlige stoffer. Et bluesign-produkt må kun bære dette mærke, hvis mindst 95 % af alle produktkomponenter er certificeret af bluesign.

Grøn form
Green Shape er VAUDE's godkendelsesmærke for produkter, der er fremstillet på en særlig miljøvenlig måde. Dette omfatter hele produktionscyklussen fra udvikling og produktion til vedligeholdelse og brugervenlighed efter brug. Kriterierne for dette er strenge. Produkterne skal bestå af enten mindst 90 procent økologisk dyrket bomuld, genbrugsmaterialer eller Tencel-træfiber. Desuden skal de være farvet med den miljøvenlige farvningsproces VAUDE eColour eller opfylde verdens strengeste miljøstandard for tekstiler, Bluesign. VAUDE's mål er det bedste for mennesket og naturen.

Eco Finish
VAUDE-produkter med Eco Finish er miljøvenlige og vandafvisende uden fluorcarboner (PFC). PFC tilhører en gruppe af kemiske forbindelser, der anvendes i mange udendørs produkter til at imprægnere det ydre stof. De er blevet kritiseret for ikke at være nedbrydelige, for at ophobes i kroppen og for at være mistænkt for at være sundhedsskadelige. VAUDE har en klar forpligtelse til ikke at anvende PFC overhovedet.

Detaljer

 • Lup
 • Blødt polstrede, anatomisk tilpassede skulderremme
 • justerbar bryststrop
 • børnevenlige spænder
 • let tilgængelige lynlåse
 • indvendigt navneskilt
 • Hovedmateriale: 50% genanvendt polyester
 • Foring: polyamid
Vis alle modeller fra VAUDE Family-serien

Specialfunktioner

bluesign GODKENDT

Tekstilprodukter gennemgår en omfattende fremstillingsproces. Det kræver råmaterialer og andre komponenter, f.eks. farvning eller kemiske hjælpestoffer. De materialer eller mellemprodukter, der opstår i produktionskæden, testes af det uafhængige organ bluesign og vurderes ud fra bluesign-kriterierne. Disse fastsætter grænseværdier for forbrugerbeskyttelse, f.eks. for at begrænse kemiske stoffer i tekstiler og gøre dem mere bæredygtige. De enkelte komponenter eller processer, der er blevet testet med succes, får bluesign APPROVED-seglet.

PFC-fri imprægnering

For at opnå en vand-, smuds- og olieafvisende effekt indeholder dette produkt ingen skadelige kulstofforbindelser (såsom PFOS og PFOA).

Grüner Knopf

Grüne Knopf er et globalt mærke for bæredygtige tekstiler. Hertil skal virksomheden bevise sit menneskeretlige, sociale og økologiske ansvar gennem et uafhængigt certificeringsorgan. Desuden skal yderligere sociale og økologiske kriterier opfyldes for det pågældende produkt. Kriterier som f.eks. grænseværdier for spildevand skal overholdes strengt.

Funktioner

Tilsigtet brug
Vandring / Trekking, Livsstil/Streetwear, Livstil / Hverdag, Urban Outdoor, Fritidsaktiviteter
Køn
Børn
Vigtigste oplysninger
Type:
Daypack
Anvendelsesområde:
Hiking, Fritid
Type af rygsystem:
Rygpolstring
Dimensioner
Mål:
36 x 23 x 20 cm
Volume
Rygsækvolumen:
10,00 l
Materiale
Materialebeskrivelse:
Main material: 100 % polyester / membrane: 100 % polyurethane / lining: 100 % polyamide
Detaljer:
PFC-fri overfladebeskyttelse (Durable Water Repellent)
overfladebeskyttelse:
PU
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
bluesign APPROVED, Green Button
Funktioner
Egenskaber:
reflekterende elementer
Bælte
Skulder- og bryststropfunktioner:
Justerbar i bredden
Bryst strap:
ja
Rum & lommer
Inderlommer:
2 mesh udvendige lommer
Yderlommer:
Lynlås i låget
Lukkeknap
lukningsposition:
Fra oven (Toploader)
lukningstype:
Clip
Vægt
Rygsækvægt:
350,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1330846
EAN
4062218108363

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
VAUDE Skovi 10 Rygsæk Børn, grøn
Ulla
Fantastisk rygsæk til børn
Oversat fra Tysk Til originalen
Fantastisk børnerygsæk til sport eller børnehave.
07.04.2022