Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Der kan forekomme midlertidige restriktioner på reklamationer og forsinkede tilbagebetalinger. Vi arbejder på at kunne tilbyde dig disse tjenester igen som normalt.
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE Hylax 15 Rygsæk Børn, petroleumsgrøn

ID: 1330495

Vejl. udsalgspris 389 DKK
369 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

 • One Size
 • Vælg Størrelse
  One Size udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE Hylax 15 Rygsæk Børn, petroleumsgrøn (dark petrol)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Hylax 15 udvisker grænsen mellem en børnevenlig rygsæk og en praktisk dagsrygsæk! Den er et godt valg til udendørs eventyr såvel som til ture i byen og imponerer med sit tidløst smukke, klare design og et generøst dimensioneret hovedrum, hvor proviant, skiftetøj og alle andre ting til daglig brug nemt kan opbevares. Udstyret med sidelommer til drikkevarer og småting, fastgørelsessløjfer til cykelhjelm eller sikkerhedslys og en lettilgængelig lynlåslomme på forsiden. Hylax 15 er som en bedste ven for din ryg, uanset hvor du går hen, og uanset hvad du laver. Denne rygsæk er fremstillet af genbrugsmateriale og er produceret med Eco Finish, et miljøvenligt vandafvisende materiale uden brug af fluorcarboner (PFC). VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og bluesign-certificerede materialer.

Eco Finish
VAUDE-produkter med Eco Finish er miljøvenlige og vandafvisende uden fluorcarboner (PFC). PFC tilhører en gruppe af kemiske forbindelser, der anvendes i mange udendørs produkter til at imprægnere det ydre stof. De er blevet kritiseret for ikke at være nedbrydelige, for at ophobes i kroppen og for at være mistænkt for at være sundhedsskadelige. VAUDE har en klar forpligtelse til ikke at anvende PFC overhovedet.

bluesign Produkt
bluesign er verdens strengeste standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og sikkerhed på arbejdspladsen. Alle miljørelevante produktionsaspekter undersøges kritisk og optimeres permanent: Materialeforbrug, energi, vand, spildevand, udstødningsluft, støj, affald, håndtering af farlige stoffer. Et bluesign-produkt må kun bære dette mærke, hvis mindst 95 % af alle produktkomponenter er certificeret af bluesign.

Grøn form
Green Shape er VAUDE's godkendelsesmærke for produkter, der er fremstillet på en særlig miljøvenlig måde. Dette omfatter hele produktionscyklussen fra udvikling og produktion til vedligeholdelse og brugervenlighed efter brug. Kriterierne for dette er strenge. Produkterne skal bestå af enten mindst 90 procent økologisk dyrket bomuld, genbrugsmaterialer eller Tencel-træfiber. Desuden skal de være farvet med den miljøvenlige farvningsproces VAUDE eColour eller opfylde verdens strengeste miljøstandard for tekstiler, Bluesign. VAUDE's mål er det bedste for mennesket og naturen.

Fair Wear Foundation
VAUDE er forpligtet til gode arbejdsforhold og fair lønninger for alle og er medlem af Fair Wear Foundation (FWF). På denne måde forpligter Vaude sig til løbende at forbedre arbejdsforholdene i alle produktionsanlæg. Disse kontrolleres regelmæssigt. VAUDE har opnået den højeste status som FWF-medlem med Leader-status.

Detaljer

 • Hoveddel materiale: polyester (heraf 50% genanvendt), 600d polyurethan belagt
 • Foringsmateriale: polyamid 200d, polyurethanbelagt
 • Blødt polstrede, anatomisk tilpassede skulderremme
 • børnevenlige spænder
 • let tilgængelige lynlåse
 • Nøglering
 • indvendigt navneskilt
Vis alle modeller fra VAUDE Family-serien

Specialfunktioner

bluesign PRODUCT

Bluesign Product identificerer forbrugerprodukter, der er blevet testet af det uafhængige organ bluesign og opfylder bluesign-kriterierne. Aspekter som forbrugersikkerhed, fremstilling med mindst mulig indvirkning på mennesker og miljø og ansvarlig brug af ressourcer er forankret i bluesign CRITERIA.

PFC-fri imprægnering

For at opnå en vand-, smuds- og olieafvisende effekt indeholder dette produkt ingen skadelige kulstofforbindelser (såsom PFOS og PFOA).

Grüner Knopf

Grüne Knopf er et globalt mærke for bæredygtige tekstiler. Hertil skal virksomheden bevise sit menneskeretlige, sociale og økologiske ansvar gennem et uafhængigt certificeringsorgan. Desuden skal yderligere sociale og økologiske kriterier opfyldes for det pågældende produkt. Kriterier som f.eks. grænseværdier for spildevand skal overholdes strengt.

Funktioner

Tilsigtet brug
Vandring / Trekking, Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter
Køn
Børn
Vigtigste oplysninger
Type:
Daypack
Anvendelsesområde:
Hiking, Fritid
Type af rygsystem:
Rygpolstring
Dimensioner
Mål:
36 x 25 x 21 cm
Volume
Rygsækvolumen:
15,00 l
Materiale
Materialebeskrivelse:
Hoveddel: 100% polyester / foring: 100% polyamid
Detaljer:
PFC-fri overfladebeskyttelse (Durable Water Repellent)
overfladebeskyttelse:
PU
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
bluesign PRODUCT, Green Button
Funktioner
Egenskaber:
reflekterende elementer
Bælte
Hoftebælte:
Aftagelig
Skulder- og bryststropfunktioner:
Justerbar i bredden
Hoftebælte:
ja
Bryst strap:
ja
Rum & lommer
Yderlommer:
Forlomme med lynlås, 2 mesh udvendige lommer
Lukkeknap
lukningsposition:
Fra oven (Toploader)
lukningstype:
lynlås
Udstyr
Mulighed for fastgørelse af udstyr:
Hjelmfastgørelse, Stavfastgørelse
Vægt
Rygsækvægt:
320,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1330495
EAN
4062218108622

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.