Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Beat the Heat - Hold dig kølig i sommervarmen
VAUDE

VAUDE Cycle 28 Cykeltaske, marine (2020)

ID: 598057
979 kr.
Inkl. moms, Gratis levering
VAUDE Cycle 28 Cykeltaske, marine
VAUDE Cycle 28 Cykeltaske, black uni
Tilføj til ønskeliste
  • 30 dages Gratis retur
  • Gratis levering af mindre dele fra 599 kr.6
  • 40.000 produkter 600 mærker
Produktbeskrivelse

En dansk tekst om denne vare er desværre ikke tilgængelig på dette tidspunkt.

Backpack or bike bag? Both! This rear pannier comes in a classic look and is made from a combination of lightweight and durable materials certified in accordance with the strict bluesign environmental standard. This quick change artist is ideal for urban or office needs and can be worn as a backpack or mounted onto your bike rack. To transform the bag, just unzip the back of the bag and fold the back panel upwards to reveal two padded shoulder straps that can be used for more comfortable transporting. A large opening lets you easily store your folders, and the separate compartment keeps your laptop safely encapsuled. Reflective stripes all around ensure high visibility in traffic and low light conditions. Comes with raincover.

Detaljer

  • 2 in 1 backpack and carrier bag
  • Befæstigelsessystem, der kan stuves væk
  • Blinklysholder
  • Regnslag i bunden
  • adjustable, removable fastening rail for VAUDE panniers
Specifikationer
Type/anvendelse
Taske til bagagebærer  
Tilsigtet brug
universal  
Størrelse
totalvolume: 28 l
Mål (L x B x H): 48 x 33 x 22
Vægt
1165  g
Monteringssystem
Krogsystem  
Sikkerhedsfunktioner
Reflekterende elementer  
Inklusiv regnslag
ja  
Udvendige lommer
net sidelomme, udvendig forlomme med net-organizer
Inderlommer
Hovedlomme med lynlås, laptoplomme (op til 15,6")
Køn
Unisex
Modelår
2020
Varenummer
598057
Bedømmelse
4.3
3 bedømmelser
5 stjerner
1
4 stjerner
2
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
06.07.2020
Waltraud
Cykel rygsæk
Radrucksack
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Rygsækken tilbyder masser af opbevaringsplads og er designet til sidefæstning på bagagerummet. Derudover har den en rem i et lynlås rum, så den også kan bæres på bagsiden, når du cykler i flere dage til sightseeing. Desværre kan det ikke bruges til at fastgøre det til bagageholderen øverst.

Der Rucksack bietet viel Stauraum und ist für die seitliche Befestigung am Gepäckträger ausgerichtet. Außerdem hat er in einem mit Reißverschluß verschließbarem Fach Trageriemen, sodaß er bei mehrtägigen Radtouren für Stadtbesichtigungen auch am Rücken getragen werden kann. Für die Befestigung am Gepäckträger oben kann er leider nicht verwendet werden.

01.07.2020
bobolgob
Godt produkt
Bra produkt
Automatisk oversat fra svensk Tilbage til originalen

Det er meget vanskeligt at finde en god cykeltaske, der også er en rygsæk. Jeg var nødt til at se nøje for at finde en sådan taske, men heldigvis fandt jeg denne. Det er relativt fleksibelt og let at skifte fra pakningspose til rygsæk. Den fastgørelsesmekanisme, du har, når tasken er i "cykeltilstand", føles robust og solid: du fastgør den som du skal, så den sidder der! Værd at bemærke er imidlertid, at den nedre krog, der skal fastgøres til den nedre del af pakkeholderen, ikke strækker sig langt nok ned for nogle modeller af pakkeholdere. Dette kan imidlertid let løses med f.eks. en kulhydratkrog (som jeg gjorde). Når tasken er i "rygsæktilstand", føles det godt at have på ryggen. Selvfølgelig er det ikke som en "rigtig" rygsæk, idet den mangler funktioner såsom en aflastningsrem rundt taljen og et bælte, som du fastgør skulderremme med. Jeg synes dog, det er helt ok, fordi tanken er, at hvis du vil gå en længere afstand med denne taske, så har du den på cyklen! Det materiale, posen er lavet af, kunne have været noget mere kraftfuldt: det føles ikke som det materiale, du har på en taske, der koster 1000 SEK. Måske ikke engang en taske til dem, der planlægger at have den på en MTB og cykle i tæt skov gennem mange buske. En positiv ting er, at du får en kompakt regnfrakke, der fungerer godt både når du har posen på cyklen og på ryggen! Alt i alt: et godt produkt til pendleren eller enhver, der ønsker at tage på en udflugt og være i stand til at bringe tasken på ryggen lidt fra hvor de lægger cyklen.

Det är väldigt svårt att hitta en bra cykelväska som också är en ryggsäck. Jag fick leta ordentligt för att hitta en sån väska, men tack och lov hittade jag tillslut denna. Den är relativt smidig och enkel att göra om från pakethållarväska till ryggsäck. Fastsättnings mekanismen som man har när väskan är i "cykel-läge" känns robust och gedigen: sätter man fast den som man ska så sitter den där! Värt att tänka på är dock att den nedre kroken som man ska sätta fast i pakethållarens nedre del inte sträcker sig tillräckligt långt ner för vissa modeller av pakethållare. Detta kan man dock enkelt lösa med t.ex. en karbinhake (som jag gjorde). När väskan är i "ryggsäck-läge" så känns den bra att ha på ryggen. Det är förstås inte som en "riktig" ryggsäck i och med att man saknar funktioner som avlastningsrem runt midjan samt rem som man knäpper ihop axelremmarna med. Detta tycker jag där helt ok dock, för tanken är ju att ifall man vill ta sig en längre sträcka med denna väska så har man den på cykeln! Materialet väskan är gjord av kunde ha varit något kraftfullare: det känns inte som material som man har på en väska som kostar 1000 SEK. Kanske inte än väska för den som planerar att ha den på en MTB och cykla i tät skog genom många buskar. En positiv grej är att man får med ett kompakt regnöverdrag som funkar jättebra både när man har väskan på cykeln och på ryggen! Allt som allt: en bra produkt för pendlaren eller den som vill ut på en utflykt och kunna ta med väskan på ryggen en bit från där man ställt cykeln.

31.10.2019
Sofie
Meget rummelig
Zeer ruim
Automatisk oversat fra hollandsk Tilbage til originalen

Meget rummelig rygsæk og suuuuuperpractic og meget hurtigt konvertible til en rygsæk eller cykeltaske. Levering tog 8 dage, havde jeg. ikke forventet men alt andet okay

Zeer ruime rugzak en suuuuuperpractisch en heel snel om te bouwen tot rugzak of naar fietstas. Levering duurde wel 8 dagen, had ik. niet verwacht maar voor de rest alles oké

Bedømmelsen stammer fra sidste års model med næsten identiske specifikationer.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes