Vans

(8 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Vans

Vans: Ren Californien

VANS er et ameriansk brand med hovedsæde i Californien. Og selvom VANS har et rigt udvalg af forskellige skotyper med forskellige designs, så kan man også sagtens se det særligt californiske i deres kollektion, særligt hvis man tænker californien

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Vans - Smart fodtøj til alle lejligheder

Vans er et mærke, der er internationalt kendt for sine meget cool og veldesignede sko. De producerer sneakers, BMX-sko, skateboarding-sko og andet fodtøj til mænd, kvinder og børn i mange forskellige farver og designs. Udover dette har de også et bredt udvalg af tøj, hatte, tasker og rygsække. Varemærket har eksisteret siden 1966 og er siden vokset til et førende skomærke for både mænd, kvinder, gamle og unge. Mange store navne indenfor skateboard-verdenen er sponsoreret af Vans, og det er også dem, der har fået brandet til at vokse blandt skateboard-entusiaster. I Danmark tilbyder de et bredt sortiment af sko, tøj og andre produkter som rygsække, kasketter, mobiletuier mv. Produkterne er egnede til både den aktive BMX-cyklist og den afslappede strandelsker. Når du surfer på deres onlineside, kan du finde en masse underholdning såsom videoer, eventkalendere og læse hvilke atleter, der i øjeblikket er på Vans’ hold

Gravel sko – udviklet til at holde fødderne på BMX-pedalerne

Vans sko har ikke blot et cool design, men produceres også i slidstærkt materiale, som er egnet til al slags vejr. I BMX-kataloget kan du finde sko, hvor sålen er lavet af gummi, og hvor de har udviklet EVA-såle, som gør skoen meget komfortabel. Mange af skoene er lavet af vandtæt ruskind. Gravel skoene har deres såkaldte Trax Sticky Rubber materiale for at gøre den mindre glat for den aktive bruger. Skoen har også ekstra tåbeskyttelse og en Vans Lite midtersål, der holder vægten nede, mens hælindlægget Impactsorb, beskytter mod hælskader. Deres BMX-sko tilbyder også stivere sko, der forbliver stive, selv efter man har brugt dem et par gange, og de er også meget komfortable. BMX-skoene er gode til BMX-cyklens flade pedaler, da den ydre skosål er fremstillet af materiale, der sikrer at den ikke glider let. Du kan nemt finde dine BMX-sko ved at søge Vans online, og de findes blandt andet på Bikester.dk.

Vans Warner er en flot BMX-sko

Hos Bikester.dk kan du finde Vans Warner BMX-sko. Skoen fås i sort, og materialet er i syntetisk læder, hvilket gør, at den passer bedst som en forårs- og sommersko. Warner skoen har en specielt designet sål, der er kompatibel med SPD-pedaler. Inde i skoen har man gjort materialet lettere rundt om en SPD-kompatibel plade, men holdt midten af fodområdet stift for ekstra støtte. Skoen har både en velcrorem og snørebånd. EVA-indlægssålen gør skoene meget komfortable med god støtte, selv hvis man bruger dem i længere tid. På Bikester.dk kan du finde Vans Transistor Sko. Denne sko har også en sål med EVA-teknologien, som gør skoen meget komfortabel. Det er en lav sko, der er lavet af ruskind og læder, hvilket gør skoen anvendelig hele året. Skoen har også forstærkede sømme og dobbelt stikninger ved tåen. Transistor-skoen har en udstanset mellemsål, som giver ekstra støtte og komfort. Vaffelmønstret på sålen øger friktionen, og dermed får du en sko, der er ideel til BMX-cykling. Vans Baxter Shoe er en anden populær og stilfuld sko, der passer godt til BMX-rytteren. Den er tilgængelig i både læder og ruskind og er velegnet til alle slags vejrforhold og er vandafvisende. Den snøres på forsiden. Baxter har en ydersål i gummi og en indersål i syntetisk materiale.

Vælg Vans Edgemont sko, hvis du vil have en sneakersko, som også funker til BMX.

Bikester.dk har et bredt udvalg af Vans sko, der er meget populære iblandt BMX-ryttere. For BMX- ryttere, der er på udkig efter et lidt mere sneaker-inspireret design, er Vans Edgemont det rette valg. Denne sko fås i forskellige farvekombinationer som sort, blå og grå med et hint af cool neonfarver samt røde og grønne snørebånd. Disse sko produceres i både læder og ruskind, hvilket gør dem meget holdbare i al slags vejr. Skoene fås i størrelserne 39-47 afhængig af hvilken Edgemont variant, du vælger. Vans sko, som du finder på Bikester.dk, kan også bruges til Downhill.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling