Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

Vans

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Vans

Vans: Ren Californien

VANS er et ameriansk brand med hovedsæde i Californien. Og selvom VANS har et rigt udvalg af forskellige skotyper med forskellige designs, så kan man også sagtens se det særligt californiske i deres kollektion, særligt hvis man tænker californien

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Cool skater-mode til ungdommens streetsmarte folks

Med et skomarked, der bugner med mærker og designs, kan det være svært at gøre entré på scenen, hvis man gerne vil skille sig ud. Men et fedt design samt et genkendeligt logo er de første skridt på vejen, hvilket Vans er et perfekt eksempel på. Her får du nemlig toptunet fodtøj fra USA, hvor designerne går all-in på kvalitet og personlige looks. Det giver dig nogle fede, individuelle shoes at vælge imellem, så du kan gå, cykle, løbe, stå på skateboard eller alt mulig andet i et par af disse ikoniske designs. Mærket tager udgangspunkt i en cool og rå designkultur med et markant sporty twist. Det hele er nemlig bygget op omkring netop skateboarding, musik, kunst og ungdommelig street-mode. Dertil en snert af rock’n’roll, caps, jeans, hættetrøjer og baggy T-shirts. Derfor er Vans vejen frem, når du vil være med på moden i tidens klassiske designs med et nutidigt look.

Med Vans bliver tingene bare lige en tand federe

Man ser de velkendte designs overalt. De er på gader og stræder, i parker, til festivaler, på studieture, cykelture, sports-events samt alle mulige andre steder. Med klassiske designs som 'Authentic', 'Era', 'Old Skool' samt flere andre velkendte skomodeller er Vans verdenskendt på sin egen cool måde. Vans Prop BMXMed inspiration fra skateboarding og BMX-race er mange af skoene fremstillet med slidstærke såler, der er skridsikre. Det er de tidløse, flade såler, som sikrer en god balance og position på boardet eller i pedalerne. Farver og mønstre er også en del af signaturen, for der samarbejdes med kreative folk, som byder ind med grafiske prints, graffitilignende mønstre samt en farvepalet i alle regnbuens nuancer. Det giver dig igen masser af muligheder for at sammensætte et personligt outfit med dine sko som omdrejningspunktet. Skoenes ungdommelige og tidløse profil er et sikkert hit blandt både unge og voksne, så lad Vans blive en del af din garderobe!

Vans – klassisk, tidløs, ikonisk!

Selvom det er fodtøjet, der får det meste af opmærksomheden fra dette amerikanske mærke, så byder firmaet på meget andet end sko. I samme streetsmarte og cool stil er mærket nemlig også garant for fede items som caps, solbriller, rygsække, chinos, hættetrøjer og meget andet i samme boldgade. Med opstart og base i Californien er stilen lagt til masser af topfede designs, for det er på den amerikanske West Coast, at den attraktive skaterstil udvikles. Med Vans på kroppen udstråler du en stærk og sporty attitude, som inspirerer i omgivelserne. Logoets betydning samt produkternes høje kvalitet er ikke til at tage fejl af. Den krydres så med en urban profil, der tiltrækker enhver ung eller voksen med hang til sporty street fashion. Uanset om du søger et par klassiske sneaks fra Vans, eller du er på jagt efter et par highcut-modeller, så finder du det hele her på Bikester.dk. Vi er nemlig altid med til at hylde dette populære mærke, som aldrig går af mode. Her får du autenticitet, integritet og tillid på alle måder. Så du kan trygt blive en del af denne verdensomspændende fanskare. Én gang fan – altid fan, sådan er det også med dette lækre mærke, der følger dig op gennem teenageårene og videre i dit voksne liv, når den står på urban streetstyle fra øverste skuffe.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes