Online cykel shop – Bikester
Wow tilbud til en sommer med ridning

UVEX LGL

7 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • rød
  • sort
  • guldfarvet
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
UVEX LGL 29 Cykelbriller, sort
UVEX LGL 29 Cykelbriller, sort sort
UVEX
LGL 29 Cykelbriller, sort
289 DKK
Hurtig levering muligt
UVEX LGL 45 Briller, guld
UVEX LGL 45 Briller, guld guld
UVEX
LGL 45 Briller, guld
RRP 519 DKK 469 DKK
UVEX LGL 50 CV Glas, grå
UVEX LGL 50 CV Glas, grå grå
UVEX
LGL 50 CV Glas, grå
RRP 659 DKK 499 DKK
- 24 %
UVEX LGL Ocean 2 P Glas, sort/sølv
UVEX LGL Ocean 2 P Glas, sort/sølv sort/sølv
UVEX
LGL Ocean 2 P Glas, sort/sølv
RRP 739 DKK 599 DKK
gratis forsendelse
- 19 %
UVEX LGL 39 Brille, rød/sølv
UVEX LGL 39 Brille, rød/sølv rød/sølv
UVEX
LGL 39 Brille, rød/sølv
RRP 369 DKK 339 DKK
UVEX LGL 50 CV Glas, sort/guld
UVEX LGL 50 CV Glas, sort/guld sort/guld
UVEX
LGL 50 CV Glas, sort/guld
RRP 659 DKK 509 DKK
- 23 %
UVEX LGL 47 Briller, grå/guld
UVEX LGL 47 Briller, grå/guld grå/guld
UVEX
LGL 47 Briller, grå/guld
RRP 369 DKK 269 DKK
- 27 %

Din sport tilføjet et ekstra element af sikkerhed og mode med UVEX LGL

Fuldend dit outfit med en cykelbrille, som bringer fuld beskyttelse og et ekstra element af mode til din sport og hverdag. UVEX LGL er serien af trendsættende cykelbriller forhandlet via Bikester. Disse solbrillemodeller er så trendy, alsidige og funktionelle, at du får lyst til at anvende dem i hver en sammenhæng. UVEX LGL 32Du sår altså en brille, der harmonerer med både cykling og hverdag.

Skarpe cykelbriller skabt på baggrund af årtiers erfaring med sikkerhed

Phillip M. Winter er manden bag det tyske mærke UVEX, som i adskillige år har været med til at definere sikkerhedsudstyr og kontinuerligt tage det nye højder. Det gælder i brandets hjemland Tyskland såvel som i resten af verden. Mere end 60 år er gået, siden de første sikkerhedsbriller fra mærket kom på markedet. Siden er det sket meget. Blandt andet har virksomheden udvidet sortimentet med en række lækre modeller, som henvender sig til sportsudøvere såsom skiløbere og cyklister. Der er således ikke længere blot tale om beskyttende briller til erhvervslivet, men også om trendy og sporty kollektioner til sportslige udfoldelser og aktiviteter. I den kategori hører UVEX LGL fra Bikester hjemme. Denne kollektion af briller er designet med cyklisten for øje. Ledsaget af disse briller kan du indtage cykelstier og landskab med en ekstra grad af komfort og sikkerhed.

En alsidig brille med sublime beskyttende funktioner

UVEX LGL er kollektionen af skarpe og funktionelle cykelbriller, som beskytter dit synsfelt fuldt ud på solrige dage i cykelsadlen. Nu er det slut med at knibe øjnene sammen på de dage, hvor solen står højt på himlen, og du er i fuld færd med at finde vej gennem landskabet. I stedet kan du se frem til en kraftig, hundrede procent UV-beskyttelse og lækre spejlglas, som på effektiv vis værner mod de harmfulde stråler. Og det bliver endnu bedre. UVEX LGL er nemlig mere end blot sikkerhed og beskyttelse. Et trendsættende look følger med, når du handler denne serie af solbriller fra Bikester. Modellerne til damer og herrer er talrige, hvilket giver dig rig mulighed for at finde en brille, som matcher din unikke person og udtryk. Vælg imellem alt fra stel og glas i dæmpede, neutrale farver over til de mere vovede og livlige farvekombinationer. Det stilede look betyder en solbrille, du kan bruge til langt mere end blot cykelsporten. Stig af cyklen, og find vej videre ind i hverdagen. Disse alsidige briller harmonerer også med byens gadebillede.