Online cykel shop – Bikester
Black Friday - op til 70 % 1 på mange varer

UVEX LGL

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • lyserød
  • rød
  • blå
  • sort
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
UVEX LGL 39 Brille, rød/sølv
UVEX LGL 39 Brille, rød/sølv rød/sølv
UVEX
LGL 39 Brille, rød/sølv
RRP 369 DKK 279 DKK
- 24 %
Black Deal
UVEX LGL Ocean Polavision Briller, sort/blå
UVEX LGL Ocean Polavision Briller, sort/blå sort/blå
UVEX
LGL Ocean Polavision Briller, sort/blå
RRP 739 DKK 469 DKK
- 37 %
Black Deal
UVEX LGL 36 Colorivision Brille, sort/pink
UVEX LGL 36 Colorivision Brille, sort/pink sort/pink
UVEX
LGL 36 Colorivision Brille, sort/pink
RRP 659 DKK 479 DKK
- 27 %
Black Deal

Din sport tilføjet et ekstra element af sikkerhed og mode med UVEX LGL

Fuldend dit outfit med en cykelbrille, som bringer fuld beskyttelse og et ekstra element af mode til din sport og hverdag. UVEX LGL er serien af trendsættende cykelbriller forhandlet via Bikester. Disse solbrillemodeller er så trendy, alsidige og funktionelle, at du får lyst til at anvende dem i hver en sammenhæng. UVEX LGL 32Du sår altså en brille, der harmonerer med både cykling og hverdag.

Skarpe cykelbriller skabt på baggrund af årtiers erfaring med sikkerhed

Phillip M. Winter er manden bag det tyske mærke UVEX, som i adskillige år har været med til at definere sikkerhedsudstyr og kontinuerligt tage det nye højder. Det gælder i brandets hjemland Tyskland såvel som i resten af verden. Mere end 60 år er gået, siden de første sikkerhedsbriller fra mærket kom på markedet. Siden er det sket meget. Blandt andet har virksomheden udvidet sortimentet med en række lækre modeller, som henvender sig til sportsudøvere såsom skiløbere og cyklister. Der er således ikke længere blot tale om beskyttende briller til erhvervslivet, men også om trendy og sporty kollektioner til sportslige udfoldelser og aktiviteter. I den kategori hører UVEX LGL fra Bikester hjemme. Denne kollektion af briller er designet med cyklisten for øje. Ledsaget af disse briller kan du indtage cykelstier og landskab med en ekstra grad af komfort og sikkerhed.

En alsidig brille med sublime beskyttende funktioner

UVEX LGL er kollektionen af skarpe og funktionelle cykelbriller, som beskytter dit synsfelt fuldt ud på solrige dage i cykelsadlen. Nu er det slut med at knibe øjnene sammen på de dage, hvor solen står højt på himlen, og du er i fuld færd med at finde vej gennem landskabet. I stedet kan du se frem til en kraftig, hundrede procent UV-beskyttelse og lækre spejlglas, som på effektiv vis værner mod de harmfulde stråler. Og det bliver endnu bedre. UVEX LGL er nemlig mere end blot sikkerhed og beskyttelse. Et trendsættende look følger med, når du handler denne serie af solbriller fra Bikester. Modellerne til damer og herrer er talrige, hvilket giver dig rig mulighed for at finde en brille, som matcher din unikke person og udtryk. Vælg imellem alt fra stel og glas i dæmpede, neutrale farver over til de mere vovede og livlige farvekombinationer. Det stilede look betyder en solbrille, du kan bruge til langt mere end blot cykelsporten. Stig af cyklen, og find vej videre ind i hverdagen. Disse alsidige briller harmonerer også med byens gadebillede.