Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


UVEX

(167 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Cykelhjelm fra UVEX
UVEX

UVEX: Passer på mennesker

Igennem mere end 80 år har UVEX, der har base i Fürth, overbevist med deres egne produkter. Deres moderigtige sportsbriller overbeviser igennem deres pålidelighed, kvalitet og generelt sporty design, og deres hjelme bæres ofte af dem, der sværger til den mest sikre beskyttelse og komfortable pasform. UVEX’ mål er at høje sikkerheden i menneskers liv. For at opnå dette gennemprøves produkterne intensivt og udvikles til stadighed. Denne producent har til hensigt at overbevise potentielle kunder med fremadskuende kvalitetsprodukter og førsteklasses service. Det er lykkes over hele linjen.

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

UVEX -Cykelhjelme & briller i topkvalitet

Vi er stolte over, at kunne tilbyde branchens bedste priser på det høje kvalitetsniveau, som UVEX tilbyder. Det er et firma, der ligger vægt på sikkerheden og med deres unikke løsninger indenfor dette område, er det et mærke, der er værd at stifte bekendtskab med, hvis du ønsker at gøre din aktive livsstil så sikker som overhovedet muligt. Lækre designs gør det til en fornøjelse at se på og det er netop kombinationen imellem det lækre design, den høje kvalitet, og de fordelagtige priser, der har betydet, at vi har indledt et samarbejde med dette firma. Med evnen til at levere helt unikke løsninger til vores kunder er Uvex et mærke, vi er meget stolte af at kunne præsentere på vores hjemmeside. Vi har gjort meget ud af, at gøre vores hjemmeside så let og overskuelig som overhovedet muligt, og vi håber du er enig, at det er lykkedes.UVEX Online Shop

Når sikkerheden skal være mere end blot i orden

Uvex er et mærke, der lægger stor vægt på sikkerheden. Et eksempel på dette er deres store udvalg af cykelhjelme, til priser der er til at betale. Det er eksperter og specialister der står bag udviklingen af deres produkter, og da de samtidig er villige til at yde det ekstra, der betyder, at de kan levere den høje kvalitet til meget fordelagtige priser, er det et mærke, vi er meget glade for at arbejde sammen med. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan sikre dig, at du får den høje kvalitet til den lavest mulige pris, og det er netop det, vi kan tilbyde igennem vores samarbejde med dette firma. Det rette kendskab til markedet og gode personlige kontakter til dette firma, betyder, at vi kan tilbyde deres kvalitetsprodukter til priser, der kører vores konkurrenter af banen. Se vores store udvalg af cykelhjelme.

Når kvalitet og æstetik går op i en enhed

Uvex cykelbriller er et eksempel på dette firmas evne til at kombinere skønhed og kvalitet på den rette måde. At deres lækre cykelbriller tilmed kommer til meget fordelagtige priser, er jo blot en ekstra ting at glæde sig over, når du står med en kvalitetsbrille i hånden. Deres designs er noget, der bliver lagt mærke til, og tilbagemeldinger fra tilfredse kunder der roser disse produkter, har vist os, at dette mærke er et mærke, vi kan være stolte over at forhandle. Uvex er et firma, der er i stand til at kombinere æstetik og kvalitet på den helt rigtige måde, og det er noget vi lægger stor vægt på hos Bikester. Vi elsker selv cykling og den aktive livsstil, og derfor kan vi tilbyde den høje service vi tilbyder og igennem meget fordelagtige priser, skaber vi glæde og tilfredshed hos vores kunder.

Det er Uvex der viser vejen frem i branchen

Dette er et mærke, der presser prisen på kvalitet ned på et niveau, hvor deres produkter er til at betale. Deres store erfaring samt viljen til at yde det ekstraordinære, har gjort dem til førende indenfor deres felt, ligesom vi er det på vores. Hos Bikester ser vi gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner på din aktive livsstil, der kan hjælpe dig til endnu mere cykelglæde i hverdagen. Det klarer vi ved at vejlede på den rette måde og tilbyde markedets højeste kvalitetsniveau, til de fordelagtige priser vi gør. På vores spændende hjemmeside kan du se de mange produkter fra Uvex på en enkel og overskuelig måde, og dermed i ro og mag, hjemmefra, danne dig et overblik over dine muligheder.

Skab overblik over dine mange muligheder

Vi er meget stolte af, at kunne præsentere en hjemmeside, der samler de mange tråde i cykelbranchen på en enkel, spændende og overskuelig måde. Det gør det muligt for dig, at skabe det rette overblik over dine muligheder og finde frem til lige præcis den løsning fra Uvex, der bedst svarer dine ønsker og behov. Med os som sparringspartner på dit aktive liv er du sikret, at du får mest muligt for dine penge, og da vi udelukkende satser på kvalitetsprodukter, kan du være sikker på at du får et produkt, der er mere end blot i orden, når du handler med os. Det er let og enkelt at danne sig et overblik på vores hjemmeside, men er der alligevel ting du er i tvivl om, har vi skabt en kundeservice der sidder klar til at hjælpe, når du har brug for det.

Kontakt os gerne for råd og vejledning

Du er meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Igennem en god kommunikation sikrer vores kundeservice, at du kender alle dine muligheder, og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Det er vigtigt for os at kommunikere at vores kundeservice er skabt til og for dig, for at hjælpe dig til den optimale løsning. Det er vores udsagte ønske og ambition, at det skal kunne betale sig for vores kunder at handle med os, og derfor er vi villige til at tilbyde de priser, vi gør. Uvex er et mærke, vi er stolte over at forhandle, og en ting er sikkert med Uvex, vælger du et af deres produkter, så får du et kvalitetsprodukt, der er mere end blot i orden ned til mindste detalje. Vi ser frem til at høre fra dig, og levere et, eller flere produkter, som både du og vi kan være stolte af!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling