Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Sportstyle 803 Colorvision Briller, sort

ID: 741053

739 DKK
669 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort
    • grå
    • sort
    • hvid/sort
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

UVEX Sportstyle 803 Colorvision Briller, sort

Egnet til løb
uvex sportstyle 803 har sin oprindelse i racercirkus. De ultralette sportsbriller har en linsekontur, der strækker sig langt opad, hvilket giver en pålidelig beskyttelse mod UVA-stråling selv i den lave position på racercyklen. UVB- og UVC-stråler. De store linser sikrer, at det ikke trækker, og det rammeløse design giver et ubegrænset synsfelt på cyklen. Et integreret ventilationssystem til linserne hjælper også med at forhindre, at linserne dugger på stejle stigninger eller under korte pauser.

Særligt højdepunkt: Fra 2018-sæsonen vil uvex sportstyle 803 colorvision være en del af uvex colorvision-kollektionen. Med colorvision linserne tilbyder uvex en ny dimension af farvebrillans og kontrast. Disse to faktorer er afgørende for reaktionsevne, ydeevne og sikkerhed, især inden for sport. Med uvex colorvision linser bliver det indfaldende lys samlet ved linsen, og opfattelsen bliver forbedret.

uvex har udviklet tre linser til tre forskellige anvendelsesområder: Mountainbike/bjergsport, bymiljøer og hverdagsliv. Linserne tilpasses individuelt til de respektive landskaber og giver en strålende visuel oplevelse og detaljeret opfattelse.

uvex sportstyle 803 colorvision fås i to varianter med to linser:

Udendørs
Til mountainbikere - forbedrer den brun-grønne kontrast og dybdeopfattelsen i terrænet. Kontrasten mellem stien og det omkringliggende grønne landskab bliver f.eks. forbedret med op til 45.

Urban
Til bytrafik - det grå farvefilter forbedrer den rød-grå kontrast og hjælper med at registrere lyssignaler som f.eks. trafiklys eller bremselys hurtigere. Vejskilte skiller sig op til 23 procent mere ud fra asfaltmiljøet.

Colorvision
Med den innovative uvex colorvision-teknologi kan du se mere: Linserne med integrerede farve- og kontrastfiltre giver dig et uforligneligt udsyn. For optimeret syn, strålende kontrast og klare farver.

supravision - den ultimative antibegroningsbelægning
Tågefrit udsyn til enhver tid takket være en særlig overfladebehandling uden at påvirke glassets optiske kvalitet.

litemirror - ekstra beskyttelse gennem spejlruder
Spejlet forrudebelægning ser trendy ud - og kan gøre noget. Det giver ekstra beskyttelse mod infrarød stråling. Den reflekteres blot og holdes således væk fra øjet.

bløde ørepropper - For perfekt pasform
Briller sidder perfekt, når du ikke kan mærke dem. uvex Soft Nose Pads og Soft Earpieces sikrer det. Blød og nuttet, men formstabil - for trykløs bærekomfort. Og de bløde ørepropper kan koldformes - for at få en perfekt pasform.

bløde næsepuder - for en perfekt pasform
Briller sidder perfekt, når du ikke kan mærke dem. uvex Soft Nose Pads og Soft Earpieces sikrer det. Blød og nuttet, men formstabil - for trykløs bærekomfort. Og de bløde ørepropper kan koldformes - for at få en perfekt pasform.
Vis alle modeller fra UVEX Sportstyle-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Triathlon
Køn
Herrer, Damer
Udstyr
ramme: Half frameNasenberreich: Bløde justerbare næsepuderBrillestang: formbare ender
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet: nejGlas-/linsetype: spejlet, tonet
Brilleglas
glasfarve: Urbane100% UV-beskyttelse: jaDetaljer: Skridsikker overflade
Modelår
2021
Produktnummer
741053

Video

Kundeanmeldelser

5.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
2
Ryd alle filtre
UVEX Sportstyle 803 Colorvision Briller, sort sort
PS
solbriller
Oversat fra Tysk Til originalen
Topbriller, meget behagelige
24.12.2020
UVEX Sportstyle 803 Colorvision Briller, sort sort
peterpan
absolut købsanbefaling
Oversat fra Tysk Til originalen
briller ser flot ud .. plast ser høj kvalitet ... brille top - intet forbrug .. briller har den perfekte størrelse - ingen trækvind .. briller er meget lette og derfor meget behagelige at have på ... næse puder kan justeres, hvilket jeg synes er meget godt. ..... desværre er ikke noget tilfælde inkluderet ...
27.05.2020