Online cykelhandler

Airborne 3 Drikkerygsæk, grå/orange

ID: 1190965

FLASH DEAL
- 25 %
889 DKK
669 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • grå/orange
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

USWE Airborne 3 Drikkerygsæk, grå/orange (grey/orange)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

En rygsæk bæres som en handske og ikke som en handske. Der er ikke tale om en ensartet størrelse, som passer til alle. Den skal tilpasses din krop for at give den optimale ydeevne. Det er derfor, at USWE er ret kritisk over for den traditionelle måde at designe pakker på. De synes, at de fleste gamle skolepakker er noget skidt! I stedet sætter de deres egne standarder baseret på de input, de får fra deres fantastiske researchteam, som er i det virkelige liv og kravler i mudder. De tusindvis af timer, som de bruger på at svede i terrænet, er også forskning på USWE's vegne.

Airborne 3L er USWEs mest populære letvægts væskepakke blandt racerkørere. Den er super slank og føles næsten lettere på ryggen end en butterfly. Den samlede rygsækvolumen på 3L kan super nemt omdannes til 2L ved at klikke på den eksterne multi-lomme, hvor du kan have slanger og værktøj med.

Din racetilstand bestemmer, om du vil køre let eller superlet på dagen. Race-rammen er udstyret med højventilerede og ergonomiske skulderstropper for den bedste pasform, der findes på markedet. Pakken leveres med en førsteklasses 2L Hydrapak Elite-vandingsblære med en glideforseglet top og Plug-N-Play-kobling for nemmere håndtering.

Ingen teknologi til dansende aber
NDM, No Dancing Monkey, er USWE‘'s prisvindende, patenterede ophængssele-teknologi, der giver dig den perfekte pasform uden at hoppe på ryggen. Den bedste er de elastiske 4-punktsremme, der gør det muligt at stramme rygsækken rigtig godt til, uden at det påvirker din vejrtrækningskapacitet eller bevægelsesfrihed.

Detaljer

  • Universel størrelse: M-XL, til voksne
Vis alle modeller fra USWE Airborne-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Bæresystem: Intet Dancing Monkey 4-punkts selesystemType af rygsystem: Uden rygprotektor
Kategori
Rygsæk med drikkesystem
Størrelse
totalvolume: 3 l
Vægt
450 g
Rygsæk
Ventilation: Ventilerede skulderstropperlommer: Hovedrum med multi-organisere rum, Ekstern 1.0L frontlomme, som hurtigt kan fjernes og fastgøres igen, Vandtæt mobiltelefon taske (8,5 cm x 16 cm)Lukkesystem: SpændeHoldere: Hjelm, beskyttere, DrikkeslangeSærlige funktioner: Drikkeslange med bideventil, Udgang til drikkeslange
Væskesystem
Væskeblære: inkl. 2L-væskeblære
Materiale
Materiale: 210D nylon
Modelår
2020
Produktnummer
1190965

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Ryd alle filtre
USWE Airborne 3 Drikkerygsæk, grå/orange grå/orange
ahuman
USWE AIRBORNE 3
Oversat fra Finsk Til originalen
Top drikkerygsæk! Sidder godt på ryggen og falder ikke endnu sværere. Der er nok drikke til et længere løb. Der er næppe andre lagerpladser, men de obligatoriske findes i den ekstra lomme.
03.06.2021