Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter

Ursus

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Ursus King Evo Bageste støtteben 26-28 "18 mm plade, sort
Ursus King Evo Bageste støtteben 26-28 "18 mm plade, sort sort
Ursus
King Evo Bageste støtteben 26-28 "18 mm plade, sort
129 DKK
Hurtig levering
Ursus Wave Bageste støtteben 24-28 "18 mm plade, sort
Ursus Wave Bageste støtteben 24-28 "18 mm plade, sort sort
Ursus
Wave Bageste støtteben 24-28 "18 mm plade, sort
129 DKK
Hurtig levering

Ursus – gode støtteben til din cykel

Du kan nemt komme til at mangle en komponent til din cykel. Ursus QueenIsær har støttebenet det med at skulle skiftes en gang imellem. Det er heldigvis intet problem med de kraftige Ursus støtteben fra Bikester.

 

Italiensk kvalitet og stor erfaring fra feltet

Italienske Ursus har skabt kvalitetsbevidste mekaniske komponenter siden 1967. Med mere end 50 års erfaring fra feltet er du i gode, trygge hænder, når du handler dette mærke fra Bikester. Blandt andet har vi i vores shop samlet en stribe skarpe og funktionelle støtteben fra dette italienske kvalitetsbrand. Disse støtteben vil gøre det nemmere og mere behageligt at rejse rundt med din cykel. Nu kan du nemlig stille cyklen fra dig, når du når i mål med turen vel vidende, at den er godt og solidt parkeret.

Gør livet nemmere med et støtteben

Enhver komponent har sine specifikke og vigtige funktioner. Hjul hjælper dig frem. Bremser sørger for, at du kan stoppe. Sadlen giver dig komfort under turene. Når så du er færdig med dagens tur, er der en komponent, der er helt uundværlig: støttebenet. Du kender måske scenariet, hvor benet ryger af. Det giver anledning til problemer. Pludselig er du afhængig af at skulle finde vægge og lygtepæle, når du vil parkere din cykel. Den problematik kan du aflive med de kraftfulde støtteben fra Ursus. Disse støtteben fra Bikester er sammensat af gode kvalitetsmaterialer, og så er de lige til at montere på cyklen. Nu kan du med ro i sjælen parkere din cykel i landskabet – og det uden at være afhængig af ydre faktorer.