Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Urban Iki

19 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Urban Iki

Til små opdagere

Verden derude har så meget at byde på! Selv en lille udflugt kan forbløffe unge og gamle. Det japanske firma Urban Iki ønsker at bringe os tættere på Iki, skønheden i hverdagens ting. Derfor udvikler de børnesæder, som overbeviser både med funktionelt design såvel som komfort og sikkerhed.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Så er der smarte cykelstole til børnene!

Danmark er ikke det eneste land i verden, hvor folk elsker at cykle. På den anden side af jorden i Japan ynder man også at tage den tohjulede, når muligheden byder sig. Og man behøver ikke at cykle alene, når ungerne kan tages med på tur. Urban Iki har mere end 80 års erfaring inden for cykelbranchen, og har dermed en del af æren for, at det er blevet så meget nemmere at transportere børn med rundt på cykel. Osaka er hjembyen, men i det hele taget er Japan et land, hvor minimalisme er i højsædet. Det gælder alt lige fra boligindretning til cykler. Derfor er enkelthed også en del af signaturen hos Urban Iki. De er dog ikke længere helt alene om sagerne, for der er indgået et samarbejde med en hollandsk afdeling, som kører sortimenterne med cykelstole videre. Derfor får du det bedste inden for produktion og erfaring fra asiatisk side kombineret med nederlandsk øje for design. Det er der kommet nogle rigtig attraktive barnestole ud af, som også har vundet stort indpas i Danmark. Urban Iki binchoDu kan forkæle dit barn med en model fra Bikester, hvor vi byder på et varieret udvalg.

Urban Iki – når dit barn skal sidde godt på cyklen

Det er meget praktisk at have en barnestol monteret på cyklen, så du nemt kan transportere både dig og dit barn omkring. Dermed kan du vælge et sundere alternativ til bil, når den bette skal bringes og hentes mellem vuggestue, børnehave, dagpleje, skole eller fritidsaktiviteter og alt mulig andet. Det er noget, som giver barnet sunde værdier fra starten af, når mor eller far på forbilledlig vis styrer sagerne samtidig med, at livsstilen er sund. Urban Iki er hovedsagelig garant for to slags cykelstole. Du kan vælge en model, der skal monteres på bagagebæreren, eller en model, som fastspændes på styret og frempinden. Stolen er forsynet med en praktisk klik-lås, der gør det nemt at tage den af, hvis du eksempelvis skal bruge cyklen alene uden barn. En anden smart detalje er fodstøtterne, der nemt kan indstilles efter barnets højde. Det er blot at åbne håndtaget på bagsiden af støtterne og så ellers skubbe dem op eller ned. Siddepude og polstrede skulderremme er med til at skabe komfort samtidig med, at sikkerheden er i orden. Cykelstolene fås i mange forskellige farver og designet har vundet flere priser – især nogle af de større, tyske awards. Urban Iki byder også på holdere og bøjler samt andet tilbehør, som du finder hos Bikester.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes