Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
TURBO – For farvefanatikere
For det spanske traditionsmærke TURBO drejer alt sig om vand. I sportsgrene, som involverer svømning eller vandpolo, hører de til blandt de største navne, og rekordholdere og diverse landshold over hele verden sætter sin lid til TURBO’s badetekstiler. Udover moderne teknologier og kvalitetssikre materialer kendetegnes mærket også ved de unikke designs. Farverige og legende motiver er TURBO’s varetegn, og i vores sortiment findes et bredt udvalg af bikinis, badedragter og –bukser. Dit næste svømmehalsbesøg bliver farverigt!

Turbo

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Turbo Pixels Bikini Damer, blå
Turbo Pixels Bikini Damer, blå blå
Turbo
Pixels Bikini Damer, blå
Vejl. udsalgspris 139 DKK 89 DKK
  • Versioner: M | US 32
Hurtig levering
- 35 %

Svømning er både nydelse og konkurrence med TURBO

Skal alting være så ensfarvet og minimalistisk? Ikke hvis man spørger spanske Turbo, der har specialiseret sig i svømmetøj. Dette sydeuropæiske land er fyldt med temperament, farvede landskaber og masser af energi, hvilket også afspejles i kollektionerne. Sydens sol er nemlig inspirationskilde til dette ambitiøse sportsmærke, der har været på markedet siden 1959. Meget er sket indenfor sporten siden dengang, da både faciliteter, outfits og træningsformer har ændret sig med tiden. Hos Turbo kan man stolt bryste sig af, at man har været med til at sætte dagsordenen på den internationale scene gennem mere end fem årtier. Den rutine og passion kommer dig til gode, når du vælger noget svømmetøj fra dette ikoniske mærke. Turbo Boom!!!Det er særligt indenfor vandpolo, at firmaet har sin interesse, og netop ved denne sport stilles der særlige krav til beklædningen og udstyret. Sidenhen har man så udvidet med adskillige andre kollektioner, så der er badetøj til alle – både børn, unge og voksne. Svømning er nemlig en fornøjelse, og mange sundhedsfolk anbefaler det, hvis man altså ikke har nogen hæmmende skader.

Smil på svømmetilværelsen med pangfarver

Har du modet til at trække i nogle af de lækre, farverige kreationer fra Turbo? Det er naturligvis en smagssag, om man er til prints, mønstre og farver. Hvis ikke, så har mærket naturligvis også sørget for, at der er badetøj til vandhunde, der holder af klassiske og tidløse looks. I dag er svømmetøj nemlig meget mere end blot praktisk sportsbeklædning. Folk stiller nemlig store krav til både designet og funktionaliteten. Turbo leverer så begge dele takket være deres evne til at spotte tidens trends samt deres enorme ekspertise. De arbejder hele tiden med nye effektive tiltag og tests, der skal forbedre de nuværende designs. Dertil hører naturligvis også en skare af professionelle svømmefolk, der hjælper med at korrigere og inspirere. Sortimentet er et fantastisk univers af farver og mønstre, der for alvor viser, hvor langt man er kommet i forhold til at lave tryk på tekstiler. Her finder man alt fra tegneseriefigurer, neonfarver, nationalflag, blomster, graffiti og masser af andre looks. Til kvinderne er der både bikinier og badedragter at vælge imellem, mens mændene kan vælge imellem boxershorts, tights eller korte, tætsiddende briefs. Dermed er der ladet op til masser af sjove, underholdende og seriøse træningstimer og plaskeri i våde elementer. Det kan være i alt fra svømmehaller og søer til spabade, havet eller poolen – der er nok af muligheder, når man skal have glæde af sit badetøj!