Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

15% EKSTRA rabat på udvalgte mærker* - Gælder allerede nedsatte priser | Rabatkode: EKSTRA15

Tune

84 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Cykeludstyr og –tilbehør af ypperste kvalitet

Vi kender alle den berømte sætning, som generelt står for tysk kvalitet – ‘Ordnung muss sein’. Tyskerne kan nemlig altid fremkalde et smil på læben på enhver cyklist, da vore naboer mod syd står for alle de værdier og kvaliteter, som vi også elsker i Skandinavien. Med TUNE får du et strålende eksempel på netop tysk grundighed, professionalisme og perfektionisme, der altsammen inspirerer og overbeviser dig om at vende tilbage til mærket igen. Der er ganske enkelt styr på sagerne.

En cykel uden problemer

Når man køber en ny cykel, er alting naturligvis i den fineste orden.TUNE rie:sel design Sådan skal det også være. Men sådan bliver det sjældent ved med at være. Almindelig slidtage kan ikke undgås, og derfor skal der nye dele til ind imellem. Hos tyske TUNE har man valgt at specialisere sig i netop cykeldele samt i tilbehør og udstyr til den cykelglade kvinde eller mand. Ord som aluminium, stål, keramik, titanium, kulfiber samt andre materialer er fast inventar på fabrikken i Tyskland, hvor der dagligt svejses, smedes og håndarbejdes i stor stil. Man gør også brug af de nyeste, innovative maskiner på markedet, så du får et slutprodukt, der er sammensmeltet af ægte håndværk samt topeffektivt maskineri.

Alt hvad du skal bruge til udskiftning eller opgradering

På samme måde som man shopper tøj og andre personlige ting og stilarter, så er det også populært at skræddersy sin egen cykel. Hos TUNE har man specialiseret sig i dele, tilbehør og udstyr i letvægtsmaterialer, som gør det endnu mere komfortabelt at være afsted på to hjul. Vægten er nemlig altafgørende, uanset hvordan man bruger sin cykel. Uanset om du er på jagt efter større mekaniske dele som krank, fælge eller hjul, eller du søger noget lækkert designertilbehør som en sadel, holder til drikkedunken, styr, håndtag eller alt muligt andet, så skal du blot TUNE ind på udvalget fra dette perfekte tyske mærke lige her på Bikester.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes