Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler - 2019-modeller nu på lager

TSG

63 Produkter
Serier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
2

TSG – når du vil have markedets bedste produkter

Bikesters store udvalg af produkter fra TSG er til dig, der ikke vil gå på kompromis med din eller dit barns sikkerhed, når det kommer til at skulle finde den rette cykelhjelm. TSG Nipper Maxi Graphic DesignDet er samtidig til dig, der er på udkig efter cykeltøj, der sidder som smurt på kroppen.

En producent med mange års erfaring

Det tyske mærke TSG har i flere årtier produceret kvalitetsudstyr til os, der blandt andet elsker cykelsport. Med intentionen om at øge sikkerheden for skateboarders og BMX-ryttere, har mærket siden 1988 lanceret en lang række hjelme og andet sikkerhedsudstyr, der er kendetegnet ved høj kvalitet og gode materialer. I dag er det især deres unikke hjelme, der har skabt historie og indtaget pladsen som nogle af de bedste hjelme på markedet. I 2014 introducerede mærket så markedet for deres første kollektion af moderigtigt og komfortabelt cykeltøj. På Bikester finder du et stort udvalg af både hjelme og cykeltøj fra den dygtige og erfarne producent.

Komfort og sikkerhed på én og samme tid

De mange hjelme fra TSG er lavet i modeller til både børn og voksne og findes i et hav af sjove farver og fede designs. Samtlige af hjelmene er skabt, så de sikrer dig en perfekt pasform. Det er især den indvendige foring med brug af bløde kvalitetsmaterialer, der gør, at hjelmene former sig efter dit hoved og lader dit hoved ånde. Hjelmenes overflade er lavet af letvægtsmaterialer, der aldrig tynger – og det er uden at gå på kompromis med sikkerheden. Her får du på alle måder hjelme, der gør dagligdagen mere sikker for dig og dit barn.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!