Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler - 2019-modeller nu på lager

Troy Lee Designs

46 Produkter
Troy Lee Designs

Troy Lee Designs: Iøjnefaldende unikhed

Det iøjnefaldende design gør mærket Troy Lee Design til noget ganske særligt. Det hele begyndte i en ung motorcrosskører ved navn Troy Lees garage, hvor den unge mand havde malet smarte og specielle farver og mønstre på sine venners hjelme. I dag er Troy Lee Design blevet et stort brand, og de der bærer det tiltrækker sig altid positiv opmærksomhed.

Troy Lee beklædning
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Godt klædt på med Troy Lee Designs

De fleste sportsgrene eller udendørs aktiviteter kræver noget helt specielt udstyr. Det gælder selvfølgelig først og fremmest det ”hardware”, der kræves for at udføre sporten. Skiløbere skal have ski, skøjteløbere skøjter, cykelrytter cykler og så videre. Men det er også en rigtig god idé at skaffe sig noget egnet tøj og sikkerhedsudstyr, som netop er beregnet til din foretrukne aktivitet. Kroppens mest følsomme og udsatte legemsdel er hovedet, så en hjelm er absolut første prioritet. De findes i forskellige udformninger til forskellige sportsgrene. For eksempel bør man ikke bruge en cykelhjelm til styrtløb eller slalom på ski – det beskytter den slet ikke godt nok til, under de hastigheder, en styrtløber kan opnå. En god og sikker cykelhjelm kan man imidlertid med fordel få fra mærket Troy Lee Designs. Professionelle cykelryttere kan dog også opnå store hastigheder – og ofte i særdeles varmt vejr, og så er det vigtigt, at cykelhjelmen har god ventilation. Det har dem fra Troy Lee Designs. Det er også vigtigt, at cykelhjelmen sidder godt fast på hovedet, og det vil sige, at hjelmen skal sidde tæt til hovedets facon uden at stramme. Hageremmen skal desuden være spændt godt til, så hjelmen i tilfælde af et styrt ikke forskubber sig. Derfor fås hjelme fra Troy Lee Designs i forskellige størrelser, så der altid er én, der passer til netop dit eget hoved. De specielle downhill-cykelhjelme fra Troy Lee Designs minder mere om motorcykelhjelme med integreret hagebeskyttelse, og det skyldes naturligvis de ofte farlige forhold, som downhill-cykelløb foregår under. Troy-Lee-Designs

Godt og sikkert greb om styret

Andre udsatte legemsdele er knæ og hænder, og cykelhandsker fra Troy Lee Designs har flere fordele. De giver et godt og fast greb om styret, og de beskytter mod skader ved styrt eller andre uheld. Endelig beskytter cykelhandsker også mod vind og vejr – præcis som almindelige handsker eller vanter. Man kan få cykelhandsker fra Troy Lee Designs også i forskellige udgaver, som er egnede til de skiftende årstider og vejrlig – for eksempel handsker til forår/efterår og til vinter. Endelig findes cykelhandsker også med korte eller lange fingre, og det kan man også vælge efter årstid eller efter smag og behag.

Godt klædt på fra top til tå med Troy Lee Designs

Historien om Troy Lee Designs startede for mere end 30 år siden i Californien, USA, hvor en ung Troy Lee i forældrenes garage malede motocrosshjelme til vennerne i sprælske farver.Herfra begyndte han at specialudvikle sine egne hjelme til en række af de hurtigste sportsgrene. Men han begyndte også at designe tøj til især cykelsporten, så i dag kan man finde stort set alt cykeltøj fra Troy Lee Designs. Et udvalg finder man på Bikester.dk, for eksempel:
  • Turbo Downhill hjelm
  • Troy Lee Designs mountainbike hjelme
  • Air Glove handske til mænd
Både hjelme, tøj og handsker findes i mange forskellige farver, så man kan altid finde noget, der matcher farven på din cykel.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!