Online cykel shop – Bikester
Wow tilbud til en sommer med ridning
triple2 sportswea
Triple2 - Stilfuld & miljøvenlig outdoorbeklædning
Hvorfor gå på kompromis med design når man har brug for funktionel beklædning? Dette spurgte grundlæggeren af Triple2, og tidligere cykeltøjsredaktør, Matthias Dreuw sig selv om, da han startede brandet i 2010. Firmaet er baseret i München og producerer fashionabelt, streetwear-orienteret, funktionstøj til mountainbiking, klatring og skiløb. Triple2 producerer deres tøj af naturlige, genanvendelige materialer.

Triple2

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Triple2 Bargup Shorts Herrer, blå
Triple2 Bargup Shorts Herrer, blå blå
Triple2
Bargup Shorts Herrer, blå
RRP 1.039 DKK 639 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S
- 39 %
Sommerudsalg
Triple2 Bargup Ocean Waste Econyl Enduro shorts Herrer, blå
Triple2 Bargup Ocean Waste Econyl Enduro shorts Herrer, blå blå
Triple2
Bargup Ocean Waste Econyl Enduro shorts Herrer, blå
RRP 1.039 DKK 649 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S
- 38 %
Sommerudsalg

Triple2 - dit nye sportstøj af ypperste kvalitet

Hvad gør man, hvis man opholder sig ved Gardasøen, på det smukkeste sted, sammen med de bedste venner, og det eneste, som ikke lige passer ind, er tøjet? Så beslutter man sig naturligvis for selv at gå i gang med en kollektion, der sidder lige i skabet. Matthias Dreuw og to venner gjorde alvor af idéen tilbage i 1992, og i dag er Triple2 et succesrigt tøjmærke til outdoor-brug. München er byen, hvor kollektionerne designes, mens produktionen foregår i Kroatien. Diverse leverandører holder også til i Europa, da man netop satser på et europæisk foretagende, som lever op til etiske og moralske retningslinjer. Triple2 er i særdeleshed et grønt mærke, forstået på den måde, at man er meget optaget af bæredygtighed og naturlige materialer samt genbrug. Derfor er materialer som økologisk bomuld og hamp blandt nøgleordene, når dette tyske mærke med et stort europæisk hjerte fremstiller praktisk tøj til sports- og fritidsbrug. Man er interesseret i at belaste miljøet så lidt som muligt samtidig med, at man vil undgå sprøjtegifte. Triple2 StodDerudover er de valgte materialer meget slidstærke og holdbare, så man ikke behøver at købe nyt sportstøj så ofte.

Et førende tøjmærke – også inden for miljøbevidsthed

Hos Triple2 er man mestre i at skabe tøj med masser af fleksibilitet. Det betyder også, at det er kollektioner, som kan bruges til cykelturen fra arbejde, og direkte videre til en klatre- eller vandretur. Du får også stor glæde af tøjet til alle mulige andre aktiviteter, hvad enten det foregår i regn, sol, sne eller blæsevejr. Mærket gør nemlig brug af en lang række patentvindende, innovative teknologier, hvad enten det er 37.5, Polygiene, Sympatex med flere. Det er noget som betyder alt fra vandbeskyttelse, åndbarhed, anti-bakterielle overflader og meget andet. Du får ganske enkelt tøj, der lever fuldt op til tidens krav og behov, så du kan være aktiv med største komfort og velbehag. Ikke nok med, at Triple2 er på pletten inden for genbrug og miljøbevidsthed samtidig med, at man også har helt styr på alt det tekniske. Mærket går nemlig også meget op i design. Det skal være sporty med et tvist af streetsmart kant, hvilket netop også betyder, at tøjet kan bruges i både by og natur. Uanset om du søger cykelbukser, cykeltrøjer, cykeljakker eller andre former for cykeltøj, så finder du det hele her på Bikester, hvor dette tyske mærke har en permanent plads i sortimenterne.