Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Trelock

(111 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Trelock

TRELOCK: German Innovation since 1854

TRELOCK er kendt for sikkerhed, når det gælder cykler. Virksomheden med hovedsæde i Münster fokuserer på sikker kørsel i mørke med kvalitetslygter samt beskyttelse imod tyveri med højkvalitets cykellåse. I mere end 150 år har TRELOCK udviklet sikkerhedssystemer til cykler. Tekniske innovationer, intelligent design og høje kvalitetskrav kendetegner virksomhedens produkter.

Trelock låse
SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Trelock cykeludstyr – Sikkerhed og kontrol

Det siges at ¼ del af cyklister i Tyskland, kender mærket, og hvad de står for; Innovation, design og kvalitet. Trelock har altså en solid base, også internationalt, men vil som altid gerne blive endnu bedre. Lad os tage et kig på virksomheden. Trelock producerer cykeludstyr bl.a. lygter, låse og cykelcomputere. De er stolte af at lave langtidsholdbare og miljøvenlige produkter, der passer på dig og din cykel. Trelock blev grundlagt allerede i 1854, men det har været især de seneste par år, at de virkelig er blevet et globalt mærke. De har de kunne følge med udviklingen, og har formået, at forblive unikke og er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Trelock er et sikkert valg, når du vælger udstyr og tilbehør til dig og din cykel.

Cykelbelysning

Når det kommer til lys, så har Trelock været banebrydende. De var hurtige til at producere grøn energi cykellygter, der holder længe. Et krav stillet af forbrugere, som blev indløst med intelligente løsninger som f.eks. forlygter, der kan tilpasses til styret’s størrelse.

Cykellåse

Låse fra Trelock er ingen undtagelse, når det kommer til smarte løsninger. Der er mange produkter, der kan låse så sikkert, at selv Houdini ville finde det umuligt at komme fri. Så snart du har en Trelock lås, kan du og din cykel føle sig sikre.

Cykelcomputere

Kabelfri overførsler uden telefoniske eller computer afbrydelser. Udover at det er nemt og sikkert at bruge, så kan du også stole på kvaliteten. Derfor vælger mange Trelock cykelcomputere til deres cykler.

Trelock har fokus på hver enkelt

Det gælder både hver enkelt produkt, og hver enkel medarbejder. Det er nemlig individdet, der kommer på orginale idéer, og som arbejder hårdt på at kunne levere et Trelock produkt, de kan være stolte af. Ved at stole på hinanden, og ved at kunne føre en åben dialog, opnår Trelock langvarig succes. Det skal være sjovt arbejde, der gør det til motiveret arbejde. Trelock tager sig af sine medarbejder, så de kan tage sig af dig.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling