Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

TRELOCK

Din sikkerhed
TRELOCK er kendt for sikkerhed, når det gælder cykler. Virksomheden med hovedsæde i Münster fokuserer på sikker kørsel i mørke med kvalitetslygter samt beskyttelse imod tyveri med højkvalitets cykellåse. I mere end 150 år har TRELOCK udviklet sikkerhedssystemer til cykler. Tekniske innovationer, intelligent design og høje kvalitetskrav kendetegner virksomhedens produkter. TRELOCK anvender flere unikke teknologier for at forhindre, at selv de mest udspekulerede tyve stjæler cykler: ARMANDO-låsemekanismen er blot en af virksomhedens mange innovative udviklinger.

Topkategorier fra TRELOCK

Topsælgere fra TRELOCK

Lær mere om TRELOCK

LS 760 I-GO VISION

Med 100 lux er LS 760 I-GO VISION-batteriforlygten den mest kraftfulde i TRELOCK-serien. Det store LC-display er særlig iøjnefaldende: det viser blandt andet rytteren den resterende lysvarighed i minutter afhængigt af det valgte lysniveau. Funktioner såsom Powerbank-tilstand eller Level-funktion, som hjælper med blændingsfri justering af LS 760, er også utroligt nyttige for rytteren.
Til LS 760 I-GO VISION

SIKKER ER SIKKER

Hos TRELOCK drejer alt sig omkring sikkerhed og kontrol. Derfor har virksomheden på disse områder været i stand til at sætte nye standarder igen og igen gennem sine innovative løsninger og smarte design. I TRELOCKs interne innovationscenter i Münster går udvikling, produktion og logistik hånd i hånd - det perfekte grundlag for en yderst effektiv produktionskæde.

Trelock

128 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
3

En del af din sikkerhed på cykel

Når cyklen først er i hus, så er det tid til at investere i det rette udstyr og tilbehør, så man er komplet klædt på til mange kilometer med masser af komfort. Trelock Kombi P3 ZK 432Fordelen er, at man altid kan tilkøbe forskellige ting samt udskifte dem igen, når de er slidt. Hos tyske TRELOCK er de interesseret i din sikkerhed på to hjul, hvilket også ses på produktsortimentet, der primært består af cykellåse samt cykellygter. En lås hører sig til, så man føler sig mere sikker, når man efterlader sin cykel et offentligt sted. I dag bydes der på mange forskellige slags, der hver især har deres styrke. Vil man gardere sig ekstra meget, så er to låse sagen, hvilket kan være praktisk i udsatte områder. Vælg mellem alt fra foldelåse og kabellåse og videre op til de stærkere varianter i form af kædelåse og bøjlelåse, der regnes for at være de sikreste. De kraftigste og tungeste modeller er de sværeste at bryde op, mens en foldelås derimod er mere funktionel. Udover cykellåse byder TRELOCK også på cykellygter. Det er obligatorisk tilbehør til cyklen, for lygter er nemlig lovpligtige både foran og bagpå, og de skal tændes omkring solnedgang, hvor mørket falder på. Mærket er garant for mange typer af lygter, hvad enten det er med batterier eller de klassiske dynamo-designs, og samtidig er langt de fleste modeller forsynet med LED-pærer, der både er energibesparende og langtidsholdbare. Så opdater din cykel med det nyeste indenfor sikkerhed lige her på Bikester.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes