Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

TOMTOM 1 Produkt

Kategorier
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

En fantastisk oplevelse med nutidens gadgets

Elsker du også den søde juletid, den årlige fødselsdag eller blot lækre overraskelser til hverdag? Så er du bestemt ikke alene. Det er altid fedt og spændende at modtage en æske fyldt med cool udstyr, der bringer glæde ind i hverdagen, fritiden, weekenderne og ferierne. Hos hollandske TOMTOM er man garant for skæg og ballade, hvor skønne minder bliver lagret på nogle af de innovative designløsninger. Man har været med fra starten af 90'erne, hvor der for alvor begyndte at ske noget indenfor online-teknologien. Dermed er mærket også med indenfor de førende positioner, når det kommer til at udvikle nyt software samt nye apps og gadgets. Det er i høj grad GPS og geometrisk data, man har gjort sig til specialister i, hvilket andre firmaer også får gavn af. TOMTOM leverer nemlig også data til forskellige kortudbydere og vejvisere, da firmaets præcise data, distancer og mål hjælper alle folk hurtigere og mere effektivt afsted på cykelture, køreture, gåture, busture og mange andre typer af ture.

TOMTOM – en underholdende ven på turen

I dag handler en stor del af vores oplevelser om underholdning. Der skal ske noget, og vi vil gerne opleve nyt. Alverdens rejsemuligheder er til stede, hvilket danner grobund for en masse fantastiske minder for fremtiden. Og findes der nogen federe måde at gemme dem på end med en gadget fra TOMTOM? TOMTOM BanditDu er i hvert fald sikret en designløsning, der både er cool og holdbar, og som samtidig er fremstillet med alle de ønskværdige funktioner, man har brug for. Plus mere til. Dette hollandske mærke er nemlig lig med innovation, videreudvikling, design, kvalitet og masser af underholdning. Man samarbejder med alverdens professionelle aktører, hverdagsforbrugere og sportsfolk, som hjælper med at indsamle og korrigere data. Dermed omfavner mærket hele verden og alle befolkninger med deres nyskabende teknologi, der gør en forskel i hverdagen. Her får du tidens hotteste trends i form af elektronik fra øverste skuffe. Det er nyttige redskaber, som for alvor giver dig noget igen.

Bliv en del af fremtiden med TOMTOM

Et af mærkets helt uundværlige produkter er det populære bandit-kamera, der fungerer som et action-cam, når det går løs i naturen eller byen. I kombination med en hjelmholder kan kameraet spændes fast på cykelhjelmen, så du kan optage de fedeste moments fra turen på to hjul. Det kan være, når du drøner afsted på MTB i konkurrence med andre, eller når du triller gennem landskaber eller smukke byer på en cykelferie. Den tilhørende app sørger for, at du kan uploade og redigere dine videoer nemt og hurtigt, hvor forskellige features også gør det festligt og personligt at designe sine egne videoer. Dette attraktive cam fra TOMTOM er en uundværlig gadget på turen, så du kan forevige dine oplevelser og lagre dem til både nutidig og fremtidig brug. En medfølgende kapsel sørger for, at kameraet bliver vandtæt, så du stadig kan optage i regn eller dykke under vandoverfladen og optage sjove sekvenser. Det effektive og genopladelige batteri med tilhørende SD-kort gør det også muligt at optage i mange timer, så du har masser af tid til at få indkapslet dit liv lige nu og her!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!