Nytårsforsæt? | #1: Begynd at cykle igen
Online cykelhandler

Underbukser Lange

4 Produkter
Filter
Nulstil

Termofunktion

 • ja 2
 • nej 2

Størrelse

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Mærke

Farve

 • sort

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Craft CTM Bukser Herrer, black black
Craft
CTM Bukser Herrer, black
659 DKK 369 DKK
- 44 %
 • Versioner: S-ML-XL
Craft CTM Bukser Herrer, black
Craft ADV Warm Fuseknit Intensity Pants Men, black black
Craft
ADV Warm Fuseknit Intensity Pants Men, black
479 DKK
 • Versioner: SMLXLXXL
Craft ADV Warm Fuseknit Intensity Pants Men, black
Craft Fuseknit Comfort Knickers Men, black black
Craft
Fuseknit Comfort Knickers Men, black
259 DKK
 • Versioner: SMLXLXXL
Craft Fuseknit Comfort Knickers Men, black
Craft Fuseknit Comfort Pants Women, black black
Craft
Fuseknit Comfort Pants Women, black
259 DKK 239 DKK
 • Versioner: XSML
Craft Fuseknit Comfort Pants Women, black
Yderligere oplysninger

Underdele til de kolde cykelture

Der er ikke noget bedre om vinteren end at hive de lange underbukser frem fra skabet og holde varmen, selvom kulden bider. Motion skal der dyrkes, uanset årstiden, og med den rette beklædning kan man det hele. Her på Bikester er vi store tilhængere af en aktiv livsstil på alle niveauer, for uanset kilometerantal og fart, så har alle cyklister brug for undertøj. Det er nemlig med til at regulere kropstemperaturen, så man har det komfortabelt, når der skal slides i sadlen. Man veksler mellem kulde, varme og fugt, hvilket lige er noget for udvalget med lange underbukser, som er skabt til at ånde og tilpasse sig dine bevægelser. Kulde og træk er noget af det der kan spolere en cykeltur, for det går lige i benene fra alle vinkler. Derfor har man netop brug for noget til at stå imod med og som kan beskytte lår, knæ og underben. Man kan hurtig redde sig en forkølelse eller andet ubehageligt, hvis man fryser, og på længere sigt kan kulde også føre til mere kroniske tilstande. Craft Active Extreme 2.0Derfor skal man have respekt for vejret og de forskellige elementer med den rette påklædning, der også indebærer denne type af underbukser med lange ben.

Hold varmen om benene

Som udgangspunkt er lange underbukser beregnet til vinterbrug, men man kan sagtens anvende dem helårligt. De sidder nemlig og sikrer en lun temperatur omkring benene, og så kan man selv sammensætte resten af outfittet. De er perfekte under et par lange cykelbukser, men kan også kombineres med shorts eller alle former for træningsbukser. Det er slanke designs, der sidder godt og tæt til benene, så der stadig er plads til yderligere bukser omkring, hvis man har behov for det. Rigtigt mange af tidens sportsmærker anvender merinould, når de fremstiller lange underbukser, hvilket der naturligvis er helt særlige grunde til. Det har nemlig den smarte funktion, at det både er i stand til at isolere og holde på varmen, samtidig med at det også justerer og tilpasser sig temperaturerne, når det er koldt. Ydermere er dette naturmateriale også stort set lugtfrit samt åndbart, hvilket er rigtig skønt i forhold til hygiejne og komfort. Atletiske snit og elastan er også nogle af de elementer der sikrer en perfekt pasform, som tilegner sig ens bens former og bevægelser. Man kan også investere i underbukser med kompression, der er med til at ilte blodet og sørger for en kortere restitutionstid. Der er fyldt op med fordele. Så hop i sadlen og nyd turen i dine nye underbukser med lange ben!

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig